Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Zajkioltó fejhallgatók

Világunkban közismerten kevés a csendes hely. Többé nem kell többszáz kilométert utaznod ahhoz, hogy találj ilyent, saját magad is létrehozhatsz egyet. Helyezd fel Sennheiser fejhallgatód, nyomd meg a NoiseGard® gombot, és élvezd zavartalanul kedvenc zenéidet, bárhol is vagy éppen – a Sennheiser nagyszerű aktív zajkioltó technológiájának köszönhetően.

Fejhallgatók, amelyek aktívan csillapítják a háttérzajt. A hamisítatlan zenei élmény jegyében.

Az összes fejhallgató igyekszik általánosságban csökkenteni a környező zajt – többé-kevésbé. Azonban néha a beszivárgó zaj kizárásának ez a passzív módja nem elegendő: különösen forgalmas helyeken vagy repülőgépeken, illetve buszokon. És itt fejti ki a Sennheiser saját NoiseGard® technológiája varázslatos hatását. Röviden: felismeri a zajt és ellentétes irányú jelet bocsát – a pozitívra egy negatívat – így semlegesítve a zajt, hogy az ne zavarja kedvenc műsorszámaidat.

7 Találatok

Filter

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Fülre-fekvő (szupraaurális)

Vezeték nélküli/drótnélküli

Vezeték nélküli/drótnélküli
Bluetooth

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Hívásvezérlés
Talk Through
Beépített hangerőszabályzó
Összehajtható / egyszerűen tárolható

Zajkioltás

NoiseGard™
Passzív zajcsillapítás

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.