Zajkioltó fejhallgatók

Világunkban közismerten kevés a csendes hely. Többé nem kell többszáz kilométert utaznod ahhoz, hogy találj ilyent, saját magad is létrehozhatsz egyet. Helyezd fel Sennheiser fejhallgatód, nyomd meg a NoiseGard® gombot, és élvezd zavartalanul kedvenc zenéidet, bárhol is vagy éppen – a Sennheiser nagyszerű aktív zajkioltó technológiájának köszönhetően.

Színtiszta zenei élmény, háttérzaj nélkül.

Az összes fejhallgató igyekszik általánosságban csökkenteni a környező zajt – többé-kevésbé. Azonban néha a beszivárgó zaj kizárásának ez a passzív módja nem elegendő: különösen forgalmas helyeken vagy repülőgépeken, illetve buszokon. És itt fejti ki a Sennheiser saját NoiseGard® technológiája varázslatos hatását. Röviden: felismeri a zajt és ellentétes irányú jelet bocsát – a pozitívra egy negatívat – így semlegesítve a zajt, hogy az ne zavarja kedvenc műsorszámaidat.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.