Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _

Vezeték nélküli monitoring

Optimális vezérlés és mozgásszabadság.

A legjobb hangfelszerelés sem segít sokat, ha nem tudod megmondani, hogy a zenekar tagjai közötti összhang valóban úgy működik-e, ahogyan kellene. A vezeték nélküli monitorrendszer tökéletes segítséget nyújt ennek meghatározásában. Nem számít, hol helyezkedsz el a színpadon, nem fog zavarni a környező zaj. Kiváló minőségű mikrofon-megoldásaink kiegészítéseként a Sennheisernél vezeték nélküli monitorrendszereket fejlesztettünk ki, melyek felhasználóbarát és intelligens jellemzőikkel tűnnek ki.

A Sennheiser vezeték nélküli monitorrendszerei, a nagyteljesítményű adó- és vevőegységek mellett, nagyszerű hangzású fülhallgatókat is magukban foglalnak, minden egyes művészt olyan audio jelekkel látva el, melyek az egyedi igényeknek és preferenciáknak megfelelően keverhetők és EQ-zhatók.

IE 40 PRO: Now available.

IE 40 PRO: Now available.

The innovative diaphragm delivers a warm sound, yet powerful and precise, even in extremely loud environments. The IE 40 PRO is a superior monitoring device for musicians and DJs that adapts to every ear. További információk

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.