XS WIRELESS

Enjoy professional live sound and easy operation for an
unmatched price with Sennheiser XS WIRELESS systems.

XS WIRELESS IEM

Complete starter set for in-ear monitoring – renowned Sennheiser sound, easy to set up, including UHF reliability.

XS Wireless IEM: About time to level up – Make the move to personal monitoring.

Make the move to personal monitoring with Sennheiser XS WIRELESS IEM. Defining new standards for simple, flexible, and reliable wireless in-ear monitoring, this system is designed to help you level up your sound – regardless of your experience level. Whether a rehearsal or live performance, benefit from renowned Sennheiser sound and solid wireless reliability packaged into a convenient, entry-level system – letting you focus on playing your best.

Renowned Sennheiser sound

The system works in the professional-grade UHF range and uses pre-defined frequency banks – for quick and simple configuration in any environment as well as seamless compatibility with existing gear. The all-in-one set includes everything to get you started hearing yourself like never before.

Renowned Sennheiser sound

Advanced features

Advanced features like the integrated equalization, limiter, and focus mode, along with a rack mount kit, make sure that the system delivers the value you need today, and the longevity you expect tomorrow.

Advanced features

XS Wireless 1 and 2

Complete starter sets for performers and presenters – renowned Sennheiser sound, easy to set up, including UHF reliability.

XS Wireless 1: Kicsi megoldás – nagy teljesítmény.

Az XS Wireless 1 modellt azok számára fejlesztettük, akik tehetségükre, üzenetükre, valamint szenvedélyükre akarnak koncentrálni – és nem a mikrofonjukra. Csak kapcsold be, és az automatikus frekvenciakezelés elvégzi a többit. Akár 10 vezeték nélküli kapcsolatot is működtethetsz egyszerre.
Nem számít, hogy egy zenekarban, egy színházban vagy egy szemináriumon vagy éppen: az XS Wireless 1 birtokában szabadon teheted a dolgodat.

Kiváló élőhang.

Az XS Wireless 1 a nevezetes Sennheiser minőséget közvetíti. A gerjedésgátlással ellátott és kiváló minőségű alapanyagokból készült mikrofonok nyílt és dinamikus hangzást biztosítanak. A vevőegység frissített verzióban kerül forgalomba, amelyet az egyszerű használat jegyében fejlesztettek. Nincs szükség hosszadalmas beállításokra – csak egy pillanat és már mehetsz is. Ezek a mikrofonok és adóegységek bevált klasszikusok – több évtizedes német mérnöki tudás eredményei.

Megbízható jelátvitel.

A színpadon rengeteg dolgot kell elviselned – ugyanúgy az eszközeidnek is. Az XS Wireless 1 a tartósság jegyében készült: az adóegységek és a mikrofonok verejtékállók, és még a mindennapi színpadi használatból eredő legkeményebb igénybevételt is állják.

Több funkció – változatlanul könnyű használat.

Az XS Wireless 2 még nagyobb rugalmasságot biztosít – és még így is egyszerű a használata: csak csatlakoztasd és már kezdheted is! És amit még pluszban kapsz, az a manuális csatornaválasztási lehetőség és a true diversity technológia.

Hihetetlen ár – fantasztikus hangzás.

Az XS Wireless 2 megalkotásánál nem ismertünk kompromisszumot: dübörgő basszus, kristálytiszta magastartomány és alacsony zajszintű jelátvitel, akusztikus visszacsatolás nélkül. A rendszer egy olyan mikrofonokszettel kerül forgalomba, melynek modelljei már világszerte bizonyították képességeiket. A két vevőkörös (true diversity) vevőegységnek köszönhetően pedig kiküszöböljük a jelkimaradásokat.

Ez kemény dolog!

Amikor elindul a show, a felszerelésednek tennie kell a dolgát. Az XS Wireless 2 igazásn strapabíró: a vevőegység fémházzal készül; a zsebadók és a mikrofonok verejtékállók és ellenállnak a színpadi használatból fakadó igénybevételnek – nap mint nap.

Newsletter subscription