evolution wireless G4

Lépést tart Önnel.

Együtt fejlődik: az evolution wireless G4 minden színpadhoz megfelelő, legyen az kicsi vagy nagy, beltéri vagy külső. Ez teszi a Sennheiser legrugalmasabban használható Live rendszerét mind a zenészek, mind a professzionális hangtechnikusok számára vonzó választássá.

A G4 mindenhol bevethető, ahol egy kis mágiára van szükség.

Kedvenc fellépési helyszínétől egészen egy nagy fesztivál élő színpadáig. Legyen az akár templom, akár színház. A hangmérnökök és az igényes felhasználók értékelik a rugalmasságot és a sokoldalúságot – míg a hétköznapi felhasználók számára a könnyű beállítás jelent előnyt, mely révén nekik kizárólag a fő céljukra, a hallgatósággal való kapcsolatra kell koncentrálniuk.

Minden napra, minden színpadra.

evolution wireless G4 – 100-as sorozat.

Most még rugalmasabb, még biztonságosabb és még egyszerűbb: a 100-as sorozat a hangmérnököktől kezdve az alkalmi felhasználókig az első választássá nőtte ki magát: nem utolsósorban egyszerű kezelési koncepciójának, valamint annak köszönhetően, hogy a rendszer az élő hang terén nem ismer kompromisszumokat.

evolution wireless G4 – 100-as sorozat.

100-as sorozat

 • Fél rackszélességű True Diversity vevő teljesen fém házban, intuitív LCD-kijelzővel
 • Gyors és rugalmas, vezeték nélküli infravörös szinkronizálás az adó és a vevő között
 • Az új Link funkcióval gyors frekvencia-hozzárendelés akár 12 vevőhöz
 • Maximum 20 kompatibilis csatorna
 • Maximum 42 MHz sávszélesség az UHF-tartományban teljesen behangolható, 1680 választható frekvenciával
 • Akár 100 méteres hatótávolság
 • Nagy adóteljesítmény (max. 30 mW), a helyi előírások függvényében
 • Minden készlet GA 3 rackes rögzítőkészlettel van ellátva
100-as sorozat

In Ear Monitoring alkalmazásokhoz.

evolution wireless G4 – IEM sorozat.

Tökéletesen kézben tarthat minden fellépést: bárhol, bármikor. A G4 In Ear Monitoring készlettel a fellépése nem csak a közönség, hanem az előadó számára is élménnyé válik.

evolution wireless G4 – IEM sorozat.

IEM sorozat

 • Fél rackszélességű sztereó adó teljesen fém házban, kontrasztos OLED-kijelzővel
 • Továbbfejlesztett, könnyű és rugalmas, vezeték nélküli infravörös szinkronizálás az adó és a vevő között, a kijelző új, háttér-megvilágításos IR területe pontosan megjeleníti, hogy a komponensek gyors szinkronizálása hol tart
 • A rugalmas frekvencia-hozzárendelés és -felügyelet érdekében kompatibilis a Sennheiser WSM vezérlőszoftverével
 • Maximum 16 kompatibilis csatorna
 • Maximum 42 MHz sávszélesség az UHF-tartományban teljesen behangolható, 1680 választható frekvenciával
 • Akár 100 méteres hatótávolság
 • Nagy adóteljesítmény (max. 30 mW), a helyi előírások függvényében
IEM sorozat

A profik választása.

evolution wireless G4 – 500-as sorozat.

A G4 500-as sorozatában világhíres hangmérnökök is megbíznak – különösen ott, ahol nagyszínpadok többcsatornás beállításairól van szó. Maximum 88 MHz-es sávszélesség, akár 32 csatorna. Etherneten keresztüli csatlakozás a Wireless Systems Manager (WSM) szoftverhez – a többcsatornás berendezéseken elérhető legjobb frekvenciamenedzsment érdekében.

evolution wireless G4 – 500-as sorozat.

500-as sorozat

 • Fél rackszélességű True Diversity vevő teljesen fémházban, kontrasztos OLED-kijelzővel
 • Könnyű és rugalmas, vezeték nélküli infravörös szinkronizálás az adó és a vevő között
 • Maximum 32 kompatibilis csatorna
 • Maximum 88 MHz sávszélesség az UHF-tartományban teljesen behangolható, 3520 választható frekvenciával
 • Etherneten keresztüli csatlakozás a Wireless Systems Manager (WSM) szoftverhez a többcsatornás berendezéseken elérhető legjobb frekvenciamenedzsment érdekében
 • Nagy adóteljesítmény (max. 50 mW, három fokozatban (10/30/50) állítható), a helyi előírások függvényében
 500-as sorozat

evolution wireless G4

Education

Thanks to remote control and monitoring with the Sennheiser Control Cockpit software, G4 is the most versatile microphone series for business and education applications. ew 300 G4 meets the real-life requirements of universities, schools and colleges with reliable, future-proof solutions. All products are to 100% focused on ease of operation for a multitude of users.

Business

With its speech optimized, sturdy microphone capsules, ew 300 G4 offers highly flexible solutions with great sound quality and utmost reliability in any kind of presentation. Thanks to remote control and monitoring with the Sennheiser Control Cockpit software, G4 is the most versatile microphone series for business and education applications.

LIVE HANG

A 100-as sorozat a kis színpadoktól a nagy arénákig mindent lefed, ahonnan a zenészek és az előadók a közönséget megszólíthatják, és eközben akár 12 csatorna egybefogására is képes, az 500-as sorozat 88 MHz-es sávszélessége pedig a többcsatornás alkalmazásoknál a legkritikusabb profikat is képes meggyőzni.

KÖZVETÍTÉS ÉS FILM

A speciálisan a mobil újságírás számára kifejlesztett 100-as sorozat ipari szabvánnyá vált, és mindenütt használják, ahol mindent gyorsan és biztonságosan egy felvétel alatt kell összehangolni. A teljesen új 500-as sorozat maximális sávszélességének köszönhetően még a nagyobb forgatásoknál is megbízható hangátvitelt garantál.

Newsletter subscription