ew 300 G4

A legrugalmasabb megoldások vállalatok és az oktatás számára

Az evolution wireless sorozat világszerte elismert ipari szabvánnyá vált. A G4 300-as sorozatával a Sennheiser a nagyfokú rugalmasság és a digitális munkafolyamatok optimalizált támogatása révén ismét új mércét állított fel. A Sennheiser Control Cockpit szoftverrel elérhető távvezérlésnek és felügyeletnek köszönhetően az evolution wireless negyedik generációja a legsokoldalúbb és legrugalmasabb üzleti célú mikrofonsorozattá vált.

Multifunkciós eszköz minden alkalmazási területre

Az alkalmazási lehetőségek hatalmas tárházának és a széles termékkínálatnak köszönhetően az ew 300 G4 egy minden feladathoz használható, tökéletesen sokoldalú eszköz.

Rugalmas alkalmazási lehetőségek

Kiemelkedő hangzásának, megbízható rádiófrekvenciás átvitelének és robusztus felépítésének köszönhetően a megfelelő kiegészítőkkel használva az ew 300 G4 minden bizonnyal a piacon elérhető legrugalmasabb vezeték nélküli mikrofon. Erre nyugodtan hagyatkozhat – minden helyzetben, minden alkalmazásnál, minden helyszínen. Az ew 300 G4 a professzionális hangtechnika minden igényét kielégíti, és ideális megoldás színpadi beszédek, felolvasások, konferenciák, műsorvezetés vagy élő fellépések esetén.

Széles UHF-frekvenciatartomány

Az evolution wireless mikrofon sorozat jól ismert megbízhatóságát és stabil rádióadó-teljesítményét még tovább fejlesztettük. Az ew 300 G4 egy kibővített, akár 88 MHz-es kapcsolási sávszélességet kínál a gyors csatornabeállításokhoz. A 470 és 865 MHz közötti 11 frekvenciaváltozat megfelel a világszerte érvényes helyi szabályozásoknak – ezáltal rugalmas beállításokat tesz lehetővé mobil vagy telepített mikrofonhasználattal egyaránt.

Széles UHF-frekvenciatartomány

Többcsatornás üzemmód

Az evolution wireless többcsatornás üzemmódon belüli kiemelkedő teljesítménye közismert. A maximum 50 mW-os, változtatható adóteljesítmény és az akár 88 MHz-es, kibővített kapcsolási sávszélesség révén az ew 300 G4 minden típusú többcsatornás beállításhoz megfelelő bármely kültéri vagy beltéri esemény során. Az antenna összetevők széles választékával együtt a legnagyobb kiépítéseket is könnyedén beállíthatja és optimalizálhatja.

Többcsatornás üzemmód

Távvezérelhetőség

Az optimális üzemeltetéshez a teljes ew 300 G4 rendszer még maximális kiépítés esetén is távvezérelhető a Sennheiser modern szoftveres megoldásával. A kiépítésekhez a Sennheiser Control Cockpit szoftver ideális megoldást jelent a teljes ew 300 G4 rendszer egyszerű kezelésére, vezérlésére és karbantartására. Mobil alkalmazásokhoz és színpad beállításokhoz a Sennheiser Wireless Systems Manager alkalmazás a megfelelő választás.

Távvezérelhetőség

A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE

Az ew 300 G4 rendszer
Az ew 300 G4 rendszer kiváló összetevőit a negyedik generációban még jobban továbbfejlesztettük. Az ew 300 G4 rendszer három készletben kapható:

• Handheld készlet MME 865 kondenzátoros mikrofonkapszulával
• Lavalier készlet ME 2 kondenzátoros kitűzőmikrofonnal,
• Headmic készlet a kiváló SL Headmic 1 fejmikrofonnal.

Az igényeihez megfelelő egyedi összeállításokhoz kézi adók, zsebben elhelyezhető adók és rackes vevők, valamint egyedi összetevők állnak rendelkezésre. Az ew 300 G4 portfóliót töltő- és antennamodulok teszik teljessé, melyek üzem közben maximális teljesítményt biztosítanak, és minden alkalmazásnál garantálják a megbízhatóságot.

evolution wireless G4

Education

Thanks to remote control and monitoring with the Sennheiser Control Cockpit software, G4 is the most versatile microphone series for business and education applications. ew 300 G4 meets the real-life requirements of universities, schools and colleges with reliable, future-proof solutions. All products are to 100% focused on ease of operation for a multitude of users.

Business

With its speech optimized, sturdy microphone capsules, ew 300 G4 offers highly flexible solutions with great sound quality and utmost reliability in any kind of presentation. Thanks to remote control and monitoring with the Sennheiser Control Cockpit software, G4 is the most versatile microphone series for business and education applications.

LIVE HANG

A 100-as sorozat a kis színpadoktól a nagy arénákig mindent lefed, ahonnan a zenészek és az előadók a közönséget megszólíthatják, és eközben akár 12 csatorna egybefogására is képes, az 500-as sorozat 88 MHz-es sávszélessége pedig a többcsatornás alkalmazásoknál a legkritikusabb profikat is képes meggyőzni.

KÖZVETÍTÉS ÉS FILM

A speciálisan a mobil újságírás számára kifejlesztett 100-as sorozat ipari szabvánnyá vált, és mindenütt használják, ahol mindent gyorsan és biztonságosan egy felvétel alatt kell összehangolni. A teljesen új 500-as sorozat maximális sávszélességének köszönhetően még a nagyobb forgatásoknál is megbízható hangátvitelt garantál.

Contact Us

Newsletter subscription