evolution wireless G4

Lépést tart Önnel.

Az ipari szabvány: az evolution wireless G4 a dokumentumfilmesek és közvetítők első választása (elektronikus hírközlés, helyszíni újságírók). A teljesen új 500-as sorozattal a G4 egy minden professzionális filmforgatás igényeit kielégítő, megbízható rendszer.

A G4 mindenhol bevethető, ahol egy felvétel alatt mindent össze kell hangolni.

Külső helyszínen forgatott dokumentumfilmeknél éppúgy, mint a vörös szőnyegen elhangzó interjúknál. Nagy filmforgatásokon vagy akár egy stúdióban is. A G4 elkapja a mágikus pillanatokat, s mindezt annyira professzionálisan, mintha évek óta ezt tervezné. Egyszerű és megbízható kezelésének köszönhetően az evolution wireless minden filmes és újságíró partnere.

Dokumentumfilmesek, elektronikus hírközlés és helyszíni újságírók számára.

evolution wireless G4 – 100P sorozat.

A maximális rugalmasságnak köszönhetően tökéletes közvetítési hang külső helyszíneken és kültéri felvételeknél is. A G4 egy robusztus, vezeték nélküli mikrofonrendszer, mely minden kamerán rugalmasan elhelyezhető és egyszerűen kezelhető.

evolution wireless G4 – 100P sorozat.

100P sorozat

 • Robusztus, vezeték nélküli „minden egyben” rendszer mely rugalmasan használható sugárzási minőségű hangfelvételek készítéséhez
 • Kiemelkedő hangminőség, ellenálló felépítésű ház
 • Felhasználóbarát menüvezérlés, gyors üzembe helyezés
 • Nagy teljesítményű és megbízható rádiófrekvenciás átvitel
 • Hatótávolság: max. 100 méter / 330 láb
 • Akár 8 órányi üzemidő
100P sorozat

A profik választása a tökéletes filmes hanghoz.

evolution wireless G4 – 500P sorozat.

Tökéletes megoldás a filmeseknek nagy forgatásokhoz, akár 32 csatornával. Jelentős 88 MHz-es kapcsolási sávszélessége és megnövelt HF-adóteljesítménye a környezeti feltételektől függetlenül maximális átviteli biztonságot garantál.

evolution wireless G4 – 500P sorozat.

500P sorozat

 • Rugalmasan és sokoldalúan használható
 • Kiemelkedő filmes hangzás, ellenálló házfelépítés
 • Felhasználóbarát menüvezérlés, gyors üzembe helyezés
 • Feltűzhető adó fantomtáppal
 • Max. 88 MHz-es sávszélesség, akár 32 csatorna
 • Megnövelt HF-adóteljesítmény (max. 50 mW)
 • Akár 8 órányi üzemidő
500P sorozat

evolution wireless G4

Education

Thanks to remote control and monitoring with the Sennheiser Control Cockpit software, G4 is the most versatile microphone series for business and education applications. ew 300 G4 meets the real-life requirements of universities, schools and colleges with reliable, future-proof solutions. All products are to 100% focused on ease of operation for a multitude of users.

Business

With its speech optimized, sturdy microphone capsules, ew 300 G4 offers highly flexible solutions with great sound quality and utmost reliability in any kind of presentation. Thanks to remote control and monitoring with the Sennheiser Control Cockpit software, G4 is the most versatile microphone series for business and education applications.

LIVE HANG

A 100-as sorozat a kis színpadoktól a nagy arénákig mindent lefed, ahonnan a zenészek és az előadók a közönséget megszólíthatják, és eközben akár 12 csatorna egybefogására is képes, az 500-as sorozat 88 MHz-es sávszélessége pedig a többcsatornás alkalmazásoknál a legkritikusabb profikat is képes meggyőzni.

KÖZVETÍTÉS ÉS FILM

A speciálisan a mobil újságírás számára kifejlesztett 100-as sorozat ipari szabvánnyá vált, és mindenütt használják, ahol mindent gyorsan és biztonságosan egy felvétel alatt kell összehangolni. A teljesen új 500-as sorozat maximális sávszélességének köszönhetően még a nagyobb forgatásoknál is megbízható hangátvitelt garantál.

Newsletter subscription