Korszerűsítse hangzását!

Ön már készen áll a szintlépésre, és mi már várjuk. Az elmúlt évek kihívásai nagy
szenvedélyt és türelmet követeltek meg minden művésztől és alkotótól. Amint a világ helyszínei újra megnyílnak és a közönségújra összegyűlhet, hozzunk létre egy forradalmian új zenehallgatási és hangélményt,hogy ezt a varázslatot közvetlenül továbbíthassuk a hallgatóságnak.

A német mérnöki munka precizitása teljes termékportfóliónkat áthatja, így Ön az igényeitől függetlenül mindig megbízhat a legjobb hangminőségben. Hisszük, hogy csak akkor tudja inspirálni a közönségét, ha Önnek is van ihlete. Vigye át saját kreatív önkifejezésének varázsát közvetlenül a közönségére, hogy együtt vehessenek részt abban a csodás pillanatban. Ne késlekedjen, ruházza fel realizmussal és jelenléttel audió és kreatív folyamatát. Találja meg szintjeinek egyensúlyát, és találja meg a rugalmasságot a filmeseknek, házi stúdióművészeknek, zenészeknek, podcastereknek és énekeseknek szóló termékkatalógusunkban.

Zenészek

Sokoldalú hangzás a zenész igényeinek rögzítéséhez, előadásához és megfigyeléséhez. Javítsa munkafolyamatát számos olyan lehetőséggel, amelyeket olyan művészek számára terveztünk, akik valami többet szeretnének nyújtani előadásaikkal. Termékeinket, köztük a fülbe helyezhető monitor megoldásokat, valamint a fülke, dob, hang stb. mikrofonokat úgy tervezték, hogy kiemeljék és megkülönböztessék Önt és a szerzeményeit.

Filmkészítők

A profi vagy a szabadidős filmkészítéshez manapság már egy kicsit többre van szükség. A hangzás és látvány tökéletes összeillesztése érdekében a filmes eszközök speciális kínálatát fejlesztettük ki, amelyek minden igényt kielégítenek a filmforgatások során. Szerezze be szintfigyelő fejhallgatóját és kamerára szerelt puskamikrofonjait egy helyen. 

Házi stúdió

Maximalizálja otthoni stúdióterét világhírű mikrofonjainkkal és fejhallgatóinkkal, hogy minden projektet habozás nélkül magasabb szintre emelhessen. A nagyfelbontású felvételek megfelelő eszközökkel készülnek, hogy minden résztvevőnek magabiztos minőséget biztosítsanak, és kompenzálják a terem eltérő akusztikáját.

Podcasterek

Podcast-megoldásainkat úgy terveztük, hogy a folyamat túlbonyolítása nélkül javítsák a minőséget. Biztosítson tiszta, lineáris hangzást a hallgatóinak. Podcasting termékeink, például kamerára szerelhető mikrofonjaink, profi fejhallgatóink és kondenzátor mikrofonjaink közül biztosan talál valamit, ami megfelel az Ön igényeinek.

Énekesek

Vegyen egy kis (vagy nagy) lendületet professzionális termékkínálatunkkal, amelyet úgy terveztünk, hogy tiszta és megbízható beszéd- és énekhang átvitelt biztosítson. Az érzelmeket kiegyensúlyozott és tiszta hangokkal lehet kisugározni, legyen szó akár beszédről vagy éneklésről egy direkcionális csíptetős mikrofonon, dinamikus kardioid mikrofonon vagy kondenzátor mikrofonon keresztül. Amikor hangerősítési módszerét korszerűsíti, csak a legkiválóbb és leghitelesebb eredményt fogadja el.

Newsletter subscription