Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Televíziós fejhallgatók

Használd ki az otthoni szórakoztatórendszeredben rejlő lehetőségeket. A kiváló hangminőség és vezeték nélküli szabadság azt jelenti, hogy nem kell kábelekben botladoznod, nem ébreszted fel a szomszédokat és kettesben maradhatsz kedvenc filmjeiddel.

Egy nagyszerű program - Home Audio és TV fejhallgatók, a magával ragadóbb televíziózás jegyében.

Számos indoka lehet annak, amiért a TV hangját fejhallgatón keresztül hallgatod: jobb minőségű hangzásra vágysz, tekintettel vagy a szomszédokra, vagy ki szeretnéd zárni a zavaró külső zajt. Bármelyik esetről is legyen szó, a TV fejhallgatónak tisztán és érthetően kell visszaadnia a beszédet, miközben a zenét is természetesen kell megszólaltatnia. A kényelmes televíziózást biztosító egyszerű működtetés és tökéletes illeszkedés épp olyan kívánatos tulajdonság, mint a zavartalan élményhez szükséges vezeték nélküli átvitel. A Sennheiser TV fejhallgatói mindezen elvárásoknak megfelelnek.

A Sennheiser a bőséges mozgásszabadságot biztosító vezeték nélküli modellek széles választékát kínálja: a veszteségmentes digitális hangátvitelt kínáló fejhallgatóktól kezdve egészen a rendkívül felhasználóbarát rádiófrekvenciás és infravörös stethoset fejhallgatókig. A felhozatalt a kényelmes, indukciós hurokkal rendelkező fejhallgatók teszik teljessé. A Sennheiser pontosan úgy közvetíti a TV hangját, ahogyan akarod.

32 Találatok

Filter

Konstrukció

Nyitott akusztikai kialakítás
Zárt akusztikai kialakítás,

Csatlakozás

Vezetékes

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Fülre-fekvő (szupraaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.

RS vezeték nélküli fejhallgató-sorozat

RS vezeték nélküli fejhallgató-sorozat

A Sennheiser otthoni szórakoztatáshoz kínált vezeték nélküli digitális fejhallgatóinak következő generációja.
További információk