Home Audio és TV

Használd ki az otthoni szórakoztatórendszeredben rejlő lehetőségeket. A kiváló hangminőség és vezeték nélküli szabadság azt jelenti, hogy nem kell kábelekben botladoznod, nem ébreszted fel a szomszédokat és kettesben maradhatsz kedvenc filmjeiddel.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.

A magával ragadóbb televíziózás jegyében.

Az otthoni sztereórendszeredhez használt fejhallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy saját hangzásvilágodba repítsen. Ahol a rendkívüli hangzás mellé a külső zaj hatékony kizárása társul és a környezeted sem zavarod a kiszűrődő hanggal. Legyen szó mozifilmről, rock-koncertről, hegedűszólóról vagy hangjátékról, a Sennheiser fejhallgatók – elsőosztályú jelátalakítóiknak köszönhetően – mind a video- mind a hanganyagokat nagyszerű hangzással közvetítik. A fantasztikusan kényelmes Sennheiser fejhallgatók többórás használat esetén is zavartalan, magával ragadó hangzásélményről gondoskodnak. És hogy a mozgásszabadság maradéktalan legyen, a veszteségmentes jelátvitelt biztosító vezeték nélküli fejhallgatók alakjában a legendás Sennheiser hangzást magaddal is viheted.