TeamConnect Ceiling 2
– most TruVoicelift funkcióval

Bárhol van a teremben, minden szavát hallani fogják.

Mi a TruVoicelift funkció?

Egyéb gyártókkal ellentétben a Sennheiser úgy gondolja: a hangkiemelés (voicelift) nem csupán egy a sok hangtechnikai alkalmazás között. Az általunk kínált TruVoicelift funkciót működtető, aktiválható, konfigurálható algoritmus, a legrugalmasabb beamform és fejlett zónavezérlés kombinációjának köszönhetően ez a jelenleg kapható leghatékonyabb beamforming mikrofon. TeamConnect Ceiling 2 – a konferenciahangosítás és immár az osztály és előadótermek, tárgyalók, illetve egyéb, hangosítást kívánó helyiségekben történő hangerőnövelés optimális megoldása.

Így működik a TruVoicelift
Explanation of how the TeamConnect Ceiling 2 room microphone with new TruVoicelift technology works in different rooms and scenarios.

Jellemzők

TruVoicelift

A TruVoicelift az egyéb megoldásokat jelentősen túlszárnyaló beszédhangerő‑növelést tesz lehetővé tárgyaló‑ és egyéb termekben.

Fejlett zónakorlátozás

A TruVoicelift nem kevesebb mint 5 fejlett korlátozási zónát kínál, így a felhasználó a lehető legpontosabban meghatározhatja, mely zajforrásokat hagyja figyelmen kívül a (vízszintes és függőleges) sugárpásztázás (beam tracking) segítségével – ehhez új, nagy mértékben vizualizált 3D optikát kínál a Sennheiser Control Cockpit.

Fókusz‑zóna

A terem bármely területe kijelölhető fókusz‑zónának – az ott tartózkodók hangja a hangosításban elsőbbséget élvez a terem többi részében tartózkodók hangjával szemben.

Lépjen kapcsolatba velünk

Elmondjuk, mivel kínál többet a TeamConnect Ceiling 2.

Microphone Guide

Microphone Guide

The best tools make your life dramatically easier and help you solve problems, not create more. Find the right mic in our business solutions portfolio to make collaboration and learning easier – download the Business Communication Mic Guide now. További információk

Newsletter subscription