TeamConnect Ceiling 2
– most TruVoicelift funkcióval

Bárhol van a teremben, minden szavát hallani fogják.

Mi a TruVoicelift funkció?

Egyéb gyártókkal ellentétben a Sennheiser úgy gondolja: a hangkiemelés (voicelift) nem csupán egy a sok hangtechnikai alkalmazás között. Az általunk kínált TruVoicelift funkciót működtető, aktiválható, konfigurálható algoritmus, a legrugalmasabb beamform és fejlett zónavezérlés kombinációjának köszönhetően ez a jelenleg kapható leghatékonyabb beamforming mikrofon. TeamConnect Ceiling 2 – a konferenciahangosítás és immár az osztály és előadótermek, tárgyalók, illetve egyéb, hangosítást kívánó helyiségekben történő hangerőnövelés optimális megoldása.

Így működik a TruVoicelift

Jellemzők

TruVoicelift

A TruVoicelift az egyéb megoldásokat jelentősen túlszárnyaló beszédhangerő‑növelést tesz lehetővé tárgyaló‑ és egyéb termekben.

Fejlett zónakorlátozás

A TruVoicelift nem kevesebb mint 5 fejlett korlátozási zónát kínál, így a felhasználó a lehető legpontosabban meghatározhatja, mely zajforrásokat hagyja figyelmen kívül a (vízszintes és függőleges) sugárpásztázás (beam tracking) segítségével – ehhez új, nagy mértékben vizualizált 3D optikát kínál a Sennheiser Control Cockpit.

Fókusz‑zóna

A terem bármely területe kijelölhető fókusz‑zónának – az ott tartózkodók hangja a hangosításban elsőbbséget élvez a terem többi részében tartózkodók hangjával szemben.

Online Seminars and Trainings

Seminar April 14, 2021 - TeamConnect Ceiling 2 – now with TruVoicelift

Seminar April 14, 2021 - TeamConnect Ceiling 2 – now with TruVoicelift

In this 45 minute overview we will dive deep into how to deploy TrueVoicelift as well as review expanded functionality to the 'Exclusion Zones' as well as a new 'Priority Zone' feature. További információk

Lépjen kapcsolatba velünk

Elmondjuk, mivel kínál többet a TeamConnect Ceiling 2.