Tourguide 1039

Amikor az információ élménnyé alakul – precíz és biztonságos megoldás.

Ha sok a mondanivaló és minden egyes szó számít, a Tourguide 1039 tökéletes választás látogató-tájékoztató rendszered kialakításához.

Meet the system

Precíz, személyes, kiemelkedő

Végtelen egyedi lehetőség, kompromisszumok — a Tourguide 1039 a legmagasabb szintű igényeket is kielégítő professzionális látogató-tájékoztató rendszer. Hatalmas teljesítménytartalékkal és mozgástérrel az igazi méretre szabott alkalmazásokhoz.

A legmagasabb szintű működési biztonság

Egyszerű, masszív, megbízható: a Tourguide 1039 a világszerte elérhető UHF frekvenciasávban működik. Így még maximális frekvenciaszám esetén is garantált a biztonságos és zökkenőmentes működés, valamint a kiváló minőségű hangátvitel. A gyárilag beállított, alapértelmezett beállításoknak köszönhetően a rendszer egyszerűen és megbízhatóan üzembe helyezhető.

A legmagasabb szintű működési biztonság

Több csatorna a frekvenciák dzsungelében

A Tourguide 1039 látogató-tájékoztató rendszer akár 32 rendelkezésre álló átviteli csatorna működését is támogatja a frekvencia-tartományon belül. Még nagyobb eseményeken is képes interferencia vagy a frekvenciák kavarodása nélkül számos nyelven szinkrontolmácsolást bonyolítani.

Több csatorna a frekvenciák dzsungelében

Minden alkalmazáshoz elegendő teljesítmény

Legyen szó nemzetközi vásárokról, látogató-tájékoztatásról vagy tolmácsolásról, a Tourguide 1039 innovatív technológiája megbízható és magas szakmai színvonalú audio jelátvitelt biztosít. Az EP 01, HP 02 és NP 02 fejhallgatóval kombinálva garantált a kiváló beszédértés és a legmagasabb színvonalú higiéniai elvárásoknak történő megfelelés. Továbbá a Tourguide 1039 rendkívüli hangminőségének köszönhetően tökéletesen használható hallássegítéshez, a hallókészülékek könnyen csatlakoztathatók a rendszerhez.

Minden alkalmazáshoz elegendő teljesítmény

Contact Us

Sennheiser Tourguide 1039 – a tökéletes látogató-tájékoztató rendszer. Töltsd ki az űrlapot még ma, és ismerd meg, hogyan segíthet a Tourguide 1039-D rendszer a látogatók számára nyújtott élmény fokozásában.

Newsletter subscription