Látogató-tájékoztató rendszer és streaming formátumú audio jeltovábbítás

Kövesd azt, ami boldoggá tesz

Múzeumok, színházak, mozik, POI pontok… Számos olyan hely van, ahol a hang egy értékes többlet vagy akár feltétlenül szükséges a látogatók számára, hogy tényleg magával ragadó élményben lehessen részük. A CinemaConnect, MobileConnect és TourGuide rendszerek alakjában a Sennheiser olyan különféle audiostreaming megoldásokat fejlesztett ki, amelyek pontosan ezt segítenek biztosítani. Ezek a megoldások nemcsak látogató-tájékoztató és tolmácsalkalmazásokhoz, hanem hallássegítő rendszerekhez is jól használhatók, univerzális élménnyé téve pl. a mozilátogatást a hallássérült emberek számára.

Kultúrákat felölelő

Kultúrákat felölelő

A Culture Inclusive a Sennheiser kultúrákat felölelő portálja. Keresési funkciónk segítségével böngéssz a közeledben elérhető kulturális ajánlatok között.
További információk

Szolgáltatás linkek

  • Termékregisztráció

    • A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.

  • A Sennheiser a termékhamisítás ellen

    • Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

  • Szoftverletöltések

    • Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.