Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Színház

Kipróbált és bevált – professzionális mikrofonmegoldások színpadokra.

A beltéri színpadokon használt hangfelszerelés – legyen szó színházról vagy istentiszteleti helyszínről – nem jelenthet gondot. Megbízhatóan kell működnie – és punktum. Az intuitív működés és az alkotóelemek közötti zökkenőmentes csapatmunka különleges fontossággal bír – ahogyan minden sikeres együttes esetén. A Sennheiser különösen színpadi alkalmazásokhoz kínál megnyugtatóan stabil átviteli láncokkal bíró, vezeték nélküli mikrofon-megoldásokat. A választékot rendkívül kompakt headsetek teszik teljessé, melyek tiszta és erőteljes hangzást kínálnak és csaknem észrevétlenül olvadnak bele a művész sminkjébe vagy ruházatába.

A Sennheisernél a beltéri színpadokra készített sokoldalú és rugalmas mikrofon-megoldásokat találsz, melyek bármely stílushoz illeszkednek és a hangzásjellemzőket illetően minden egyedi igényt kielégítenek. A lavalier mikrofonoktól kezdve, a kézi mikrofonokon át, egészen a helyszínek atmoszférájának vételéhez használt, híres MKH sorozatig.

68 Találatok

Filter

Kapszula

Neumann
800
9000
900
5000

Channels

32+
1 to 12
1 to 32

Csatlakozás

Vezetékes
Vezeték nélküli

Típus

Kézi
Instrument
Wireless Monitoring
Lavalier
Headset
Camera

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.