A SENNHEISER BEMUTATÁSA

A Sennheiser Group cégcsoport

Az 1945-ben alapított Sennheiser a mai napig független családi vállalkozásként működik. Három üzletágunkkal, a Pro Audio-val, a Business Communication-nel és a Neumann-nal a professzionális audiotechnológia egyik vezető vállalatának számítunk. 2013 óta Daniel Sennheiser és Dr. Andreas Sennheiser irányítja a Sennheiser Group cégcsoport harmadik generációját. Székhelyünk a Hannover közelében lévő Wedemarkban, Wennebostelben található.

A Sennheiser fogyasztói üzletágát 2022 márciusában megvásárolta a Sonova, a hallássegítő megoldások egyik vezető beszállítója, amely a továbbiakban a Sennheiser márkanév alatt fog működni.

A Sennheiser Group cégcsoport a következőket foglalja magában:

 • Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, Wedemark (Németország)
  Mikrofon- és monitorrendszerek, konferencia és információs technológia, professzionális felhasználásra szánt fejhallgatók, streaming és 3D audiotechnológiák.
 • Georg Neumann GmbH, Berlin (Németország)
  Mikrofonok és monitorhangszórók, professzionális felhasználásra szánt fejhallgatók.
 • Sennheiser Streaming Technologies, Wedemark (Németország)
  Innovatív streaming megoldások fejlesztése.
 • Dear Reality, Düsseldorf (Németország)
  3D audioszoftverek VR/AR alkalmazásokhoz és többcsatornás keveréshez.
 • Sennheiser Entwicklungs GmbH, Wedemark (Németország)
  Profi audiotermékek fejlesztése.
Erős márkák a lenyűgöző hangélményért

Nálunk minden az egyedi hangélmények körül forog: a színpadon, tárgyalókban és előadótermekben éppúgy, mint a stúdiókban. A Sennheiser Group cégcsoport összes márkája ezt az ígéretet képviseli:

 

Az AMBEO a 3D-s hangot jelenti a Sennheiser világában. Az AMBEO olyan megoldásokat kínál, amelyek a felvételt, a keverést, a feldolgozást és a lejátszást is felölelik, így teljes körű megoldást kínálnak az audio szakemberek és a hang szerelmesei számára. Számunkra az AMBEO azért úttörő, mert a hang jövője háromdimenziós. A 3D-s audió azt az érzést kelti a hallgatóban, mintha teljesen elmerülne a hangzásban. Aki megtapasztalja az AMBEO-t, annak hangérzékelése örökre megváltozik – éppoly drasztikusan, mint a monóról a sztereóra való továbbfejlődéskor.