TeamConnect Wireless

Alakíts át bármely helyiséget!

Sohasem volt még ennél egyszerűbb egy több eszközből álló konferenciarendszer összeállítása!

A Sennheiser vezeték nélküli TeamConnect rendszere az első olyan mobil vezeték nélküli audio konferencia megoldás, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármely helyiségben létrehozz és lebonyolíts egy professzionális hangzású konferenciát. Mivel a teljesítményorientált csapatoknak az üzleti napirendi pontokra kell összpontosítaniuk, amelyhez olyan technológiára van szükség, ami inkább elősegíti, mint hátráltatja a dolgok előrehaladását.

Még többet szeretnél kihozni telefonos konferenciáidból? Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amelyből megtudhatod, hogyan optimalizálhatod a telefonos konferenciák, illetve a technológia alkalmazásának hatékonyságát. 4.153,00 euróért kapható.

Ease of Use

Efficiency is easy

A vezeték nélküli TeamConnect alakjában a Sennheiser egy olyan konferencia megoldást fejlesztett ki, melynek segítségével szinte bármikor tarthatsz akár 24 fős konferenciát is, gyakorlatilag bármely helyiségben. Egyszerű használat, a Sennheiser védjegyeként ismert kiváló minőség és nagyszerű megjelenés, melyhez maximális csatlakoztathatóság társul, hogy asztali telefonnal, mobiltelefonnal vagy számítógépen keresztül is bonyolítható legyen a konferencia.

Efficiency is easy

Újfajta vezeték nélküli függetlenség

Alakíts bármely helyiséget konferenciateremmé – vezeték nélkül

A vezeték nélküli TeamConnect a Te bármikor használatba vehető, hordozható konferenciatermed. Egy töltőállomásként is szolgáló, csúcsminőségű hordtáskában gondosan elrejtve. Csak vedd ki a négy praktikus kis egységet és helyezd a megfelelő helyre – olyan közel a résztvevőkhöz, ahogy szükségesnek látod. Nem kell többé az asztal fölé hajolnod, hogy hallható legyél.

Alakíts bármely helyiséget konferenciateremmé – vezeték nélkül

Gyors beállítási megoldás

Alakíts át bármely helyiséget – akár 24 ember résztvevőhöz

Az idő pénz. Fontos dolgokra fordítsd, ne a műszaki eszközök állítgatására. A vezeték nélküli TeamConnect egyetlen kapcsolással konferenciateremmé változtat bármely helyiséget. Szinte másodperceken belül telepíti magát, kiváló minőségű DECT kapcsolatot hozva létre. A rendszer négy egysége – egy központi és három szatellit egység – akár 24 ember hangját is képes kiváló hangminőségben venni és továbbítani.

Alakíts át bármely helyiséget – akár 24 ember résztvevőhöz

A legjobb csatlakoztathatóság

Alakíts bármely helyiséget konferenciateremmé – páratlan csatlakoztatási lehetőségekkel

Legyen szó Bluetooth vagy kábeles (jack vagy USB) kapcsolatról – a saját eszközök használatát támogató (BYOD – Bring Your Own Device), TeamConnect Wireless számos csatlakozási lehetőséget kínál. Vezetékes készüléked, okoseszközöd vagy számítógéped gyorsan csatlakoztathatod. Az NFC technológia segítségével, amelynek segítségével a kompatibilis eszközök könnyedén párosíthatók. A központi egység könnyen kezelhető kezelőfelületén keresztül az összes kapcsolat gyorsan létrehozható. A TeamConnect Wireless több párhuzamos audio csatornát is támogat, így egy másik eszköz egyszerű csatlakoztatásával további személyek is bármikor becsatlakozhatnak egy már folyamatban lévő konferenciába. A tényleges konferenciatermek sem lehetnek jobban felszerelve.

Alakíts bármely helyiséget konferenciateremmé – páratlan csatlakoztatási lehetőségekkel

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose TeamConnect Wireless További információk

Alakíts át bármely helyiséget – nem utolsósorban akusztikailag

A kiváló hangminőség a Sennheiser márka védjegye. A TeamConnect Wireless sem kivétel ez alól. A rendszer négy tetszőlegesen elhelyezhető egysége csúcskategóriás mikrofonokat és hangszórókat tartalmaz, melyek kiemelkedően tiszta hangzást biztosítanak. A rendszer természetes beszélgetéseket tesz lehetővé, kimagasló beszédérthetőséggel, ami nagyban megnöveli audio konferenciád hatékonyságát.

Alakíts át bármely helyiséget – nem utolsósorban akusztikailag

New

TeamConnect Wireless – Tray-M Set

A Sennheiser a tárgyalótermekhez most egy vadonatúj, 2-szatellites Tray-M szettet kínál. A szett egy központi (master) egységet, valamint egy szatellitet, plusz egy fix dokkolóállomást tartalmaz. A Tray-M szett tökéletes megoldást kínál a maximum 12-résztvevős online megbeszélésekhez.

TeamConnect Wireless Tray-M Set
TeamConnect Wireless – Tray-M Set

Product Downloads

 • Biztonsági útmutató
 • Firmware frissítések
  • TeamConnect Wireless Firmware v6.04 (1.7 MB) Letöltés

   Firmware Update v6.04 for TeamConnect Wireless

 • Műszaki adatlapok
  • Product Specification TeamConnect Wireless Tray M Set (430 KB) Letöltés

  • Product Specification TeamConnect Wireless Tray Set (100 KB) Letöltés

  • Product Specification TeamConnect Wireless Case Set (340 KB) Letöltés

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
  • Quick Guide TeamConnectWireless Tray M Set (4.7 MB) Letöltés

  • Quick Guide TeamConnectWireless Tray Set (5.6 MB) Letöltés

  • Quick Guide TeamConnectWireless Case Set (5.5 MB) Letöltés

 • Alkalmazási útmutatók
  • Application Note for TeamConnect Wireless with Skype for Business (470 KB) Letöltés

 • Alkalmazási szoftver
  • TeamConnect Wireless Software Updater v1.3 (30 MB) Letöltés

   System requirements: On Windows 7 systems the TeamConnect Wireless updater tool requires the Microsoft .NET Framework 4.0 or higher. In case this framework is not already installed on your system you can download the installer here: https://www.microsoft.com/download/details.aspx?id=17718 New in this version: Supports new TC-W Set Tray M Variant as well as existing TC-W Set Case and Set Tray variants - Includes Firmware 6.0 with optimized Double-talk switching time and EQ settings

Alakíts át bármely helyiséget!

Emeld magasabb szintre telefonos konferenciáid színvonalát. Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, melyből megtudhatod, hogyan optimalizáld a telefonos konferencia eredményességét és hogyan használd hatékonyabban a technológiát. Ismerd meg, milyen előnyökkel jár, ha csaknem bármely helyiséget konferenciateremmé alakíthatsz.

*A megjelölt mezők kitöltése kötelező