TeamConnect Ceiling

Emeld tárgyalásaid színvonalát magasabb szintre

A Sennheiser audio- és videokonferenciákhoz kínált, új, automatikus hangnyaláb-formálási technikával működő mennyezeti array mikrofonja

A Sennheiser TeamConnect Ceiling mikrofonja ideális választást jelent közepes és nagyméretű konferenciatermekhez.

Ez a mikrofon a legújabb hangnyaláb-formálási technika alkalmazásával a tárgyalások/megbeszélések során automatikusan a beszélő hangjára fókuszál, annak pillanatnyi helyzetétől függetlenül. 29 különálló, gömbkarakterisztikájú mikrofonkapszula gondoskodik a legjobb beszédérthetőségről az audio, illetve videokonferenciák során.

Az integráció szabadsága

Gyakorlatilag láthatatlan integráció

A TeamConnect Ceiling tökéletesen illeszkedik bármely belsőépítészeti kialakításhoz vagy infrastruktúrához. Válaszd a mennyezetbe épített vagy a felfüggesztett megoldást, a visszafogott megjelenésű konstrukció bármely berendezési stílushoz illeszkedik, mentesíti a tárgyalóasztalokat a látható kábelektől, és minimálisra csökkenti a karbantartási munkát.

Gyakorlatilag láthatatlan integráció

Intuitív és felhasználóbarát

A mikrofon, amely automatikusan követi a beszélő hangját

A TeamConnect Ceiling – 29 gömbkarakterisztikájú mikrofonkapszulájával – előzetes konfigurálás nélkül, automatikusan megállapítja az éppen beszélő résztvevő pozícióját – attól függetlenül, hogy a beszélő ül, áll vagy éppen helyet változtat. A környezeti zaj sem befolyásolja hátrányosan a hangminőséget.

A mikrofon, amely automatikusan követi a beszélő hangját

100%-osan kompatibilis és rugalmas

A mikrofon, amely időt takarít meg

A TeamConnect Ceiling a piacon található legrugalmasabb mikrofon: egyszeri telepítést követően nem igényel további karbantartást. Gyorsan és könnyedén létrehozható a videokonferencia-rendszerekkel való kapcsolat. A megbeszélések stresszmentesen kezdődhetnek – mindegy, mi a tárgyalóterem eredeti rendeltetése vagy milyen az elrendezése. A mikrofon megfelel a többfunkciós termekben történő modern felhasználási módok támasztotta követelményeknek.

TeamConnect Ceiling
A mikrofon, amely időt takarít meg

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose TeamConnect Ceiling További információk
TeamConnect Ceiling Demo Video

Lépj velünk kapcsolatba

A TeamConnect Ceiling a Sennheiser új konferenciamegoldása, mennyezeti mikrofonnal és automatikus hangnyaláb-formálási technológiával. Még ma töltsd ki az űrlapot, és ismerd meg, hogyan emelheti a TeamConnect Ceiling találkozóid színvonalát még magasabb szintre.