Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

TeamConnect Ceiling 2

Raise your meetings to a higher level

Tovább tökéletesítettük TeamConnect Ceiling mennyezeti mikrofonunkat, hogy eddig nem tapasztalt tárgyalási élményben lehessen részed. Az eredmény: a TeamConnect Ceiling 2 rendszer, szabadalmaztatott hangnyaláb-formálási technikával és egyéb rendkívüli jellemzőkkel. Élvezz kiváló Sennheiser hangminőséget és használd az egész tárgyalótermet saját tárgyalási szokásaidnak megfelelően: a megbeszélés résztvevői szabadon, kedvükre járkálhatnak, ülhetnek az asztalnál vagy prezentációt tarthatnak.

Beszélj szabadon

Az egyedülálló, szabadalmaztatott automatikus hangnyaláb-formálási technikának köszönhetően üzeneted a tárgyalóterem bármely pontjáról tisztán továbbításra kerül a megbeszélés külső részvevői felé.

Mindent kézben tartva

Optimalizáld digitális munkafolyamataid a Control Cockpit szoftverének segítségével . A mikrofon könnyen kezelhető és felügyelhető a vállalati hálózat bármely pontjáról.

Tökéletes integráció

Teljes körű csatlakoztathatóság – A mikrofon analóg vagy digitális DANTE™ audio kimeneteken keresztül bármely konferenciarendszerhez csatlakoztatható.

Könnyen telepíthető

A PoE port nagymértékben megkönnyíti a mennyezeti mikrofon integrációját. Egy nyitott médiavezérlő protokoll (API) segítségével egyedi beállítások is végezhetők.

A távmegbeszélések lebonyolításának modern módja

A tiszta beszédérthetőség a modern munkastílusok alapfeltétele, különösen külső helyszínekről bekapcsolódó résztvevőkkel bonyolított konferenciák esetén. A piacon kapható egyéb mennyezeti mikrofonoktól, illetve az eszközökbe (pl. laptopokba) épített mikrofonmegoldásoktól eltérően, a TeamConnect Ceiling 2 egyedülálló technológiája olyan kristálytisztán közvetíti hangod a külső résztvevők felé, mintha maguk is a helyszínen tartózkodnának.

Legyen szó konferenciáról, prezentációról vagy távoli résztvevőkkel történő együttműködésről: a TeamConnect Ceiling 2 rendszert úgy tervezték, hogy automatikusan alkalmazkodni tudjon minden elképzelhető felhasználási módhoz és tökéletesen illeszkedjen minden közepes és nagyméretű tárgyalóterem belvilágához. A szabadalmaztatott dinamikus hangnyaláb-formálási technológiának köszönhetően a tárgyalások és konferenciák lebonyolítása mostantól pontosan olyan rugalmas, amilyen Te magad vagy: egyetlen TeamConnect Ceiling 2 rendszer könnyedén képes rögzíteni a beszédhangot akár 60 m2-es körzetből is – attól függetlenül, hogy a beszélő éppen mit csinál a teremben. És a TeamConnect Ceiling 2 telepítését követően többé nem kell törődnöd további konfigurálással.

Lépj velünk kapcsolatba

TeamConnect Ceiling 2 will be available beginning of 2019. If you are already interested in further information, please enter your contact data here: