MK Series

Bámulatos képességek A felvételeidhez való mikrofon.

Nem számít, hogy saját dalötleted szeretnéd rögzíteni vagy egy jó otthoni demofelvételt szeretnél készíteni, esetleg a legkiválóbb felbontást és hanghűséget szeretnéd elérni egy stúdiófelvételen. Az MK sorozat két valódi kondenzátormikrofonja a felvételi helyzettől függetlenül gondoskodik róla, hogy a tehetséget átragyogjon a felvételeken. Az MK 4 használata rendkívül egyszerű, míg az MK 8 egy sokoldalú eszköz, amely elegendő teret biztosít számodra a kreatív hangzástervezéshez.

Mindig a megfelelő választás

Az MK sorozat minden igényre választ ad, ami csak felmerülhet részedről. Azok számára, akik egyszerűen csak kiváló minőségű hangfelvételeket szeretnének készíteni, az MK 4 meglepően alacsony áron biztosít stúdió minőségű hangzást. Eközben az MK 8 a hangtechnika területén dolgozó szakemberek számára a lehetőségek széles tárházát kínálja a hangzás alakításához. Mindkét mikrofon ideális választás énekhez, overheadként, valamint akusztikus gitárokhoz. Az MK 4 továbbá számos hangmérnök egyértelmű kedvence, ha gitárerősítőkről van szó. Végül az MK 8 kiemelkedően jól teljesít zongorákkal, szimfonikus zenekarokkal és atmoszféra mikrofonként történő használat esetén.

Mindig a megfelelő választás

Tiszta és megbízható

A rugalmas kapszularögzítés és a választható szűrők kombinációja abszolút minimális szintre csökkenti a kezelési zajt. Az MK mikrofonok alacsony sajátzajjal és 140 dB-es maximális hangnyomásszinttel rendelkeznek. Ennek köszönhetően kifinomult érzékenységgel, kristálytisztán továbbítják a jeleket, még széles dinamika-tartománnyal rendelkező és hangos forrásanyagok esetén is.

Tiszta és megbízható

Erőteljesen meleg hangzás

Mindkét MK mikrofon 24-karátos, aranyozott, 1""-os membránnal rendelkezik amely olyan hangzással ajándékoz meg, amely csak valódi kondenzátor mikrofonokkal érhető el.

Olyan hangzással, amely meleg, erőteljes és precízen adja vissza a hangzást az egész frekvencia-tartományban. Ennek eredményeképpen az ének, a beszédhang és a hangszerek hangja megőrzi természetességét.

Erőteljesen meleg hangzás

Belevaló társak

Az MK mikrofonok – részletgazdag és kifinomult stúdió hangzásuk ellenére – hihetetlenül strapabíró eszközök. Kompakt elektronikájuk, kiváló alapanyagaik és cinköntvény házuk biztosítja, hogy tökéletes partnerként szolgálnak majd mostoha felvételi környezetben is.

Belevaló társak

MK 4

Plug and Play: semmi sallang – csak valósághű, tiszta hangzás

Az MK 4 a technikai különcség helyett a lehető legjobb hangminőség biztosítására koncentrál. A nagymembrános, valódi kondenzátor mikrofon erőteljes, mégis meleg hangzást ad, mely tiszta és masszív, finom magas rezgésekkel.

Az MK 4 modellt a projektstúdiókban dolgozó professzionális felhasználók számára tervezték. Mindamellett ugyanolyan jól használható egyéb felvételi környezetekben és kellően rugalmas a színpadon történő használathoz is. Ez a mikrofon megfizethető otthoni felvételkészítésekhez és zenészek számára is, mivel a jó stúdiómikrofonok főbb elemeit vonzó árral ötvözi. A mikrofon a legfinomabb hangstruktúrákat is megfelelő részletezettséggel, az oldalról érkező hangot elszíneződés nélkül veszi, így nem változik az összhangzás minősége. A mikrofon továbbá igen harmonikus jelenléttel bír, élénk középtartomány és meglehetősen részletezett basszus-tartomány jellemzi. Ugyanakkor a kardioid iránykarakterisztikára jellemző jelcsillapítás viszonylag frekvenciafüggetlen, ami meglehetősen ritka nagymembrános mikrofonok esetében.

Plug and Play: semmi sallang – csak valósághű, tiszta hangzás

MK 8

Szabályozd és alakítsd: egy sokoldalú eszköz gyakorlott profik számára

Az MK 8 egy kifinomult eszköz azon felvételkészítő hangmérnökök számára, akik kiterjedt szabályozási lehetőségeket keresnek. Öt választható iránykarakterisztikával (gömb, széles kardioid, kardioid, szuper-kardioid, 8-as), alulvágó/határfrekvencia szűrőkkel, valamint egy háromállású PAD (érzékenység) kapcsolóval van felszerelve.

A Sennheiser kifinomult nagymembrános kondenzátor mikrofonjain alapuló MK 8 határozott mélyeket, gyönyörűen formált középtartományt és nyitott magashangokat kínál. Az MK 8 egy közvetlen és harmonikus mikrofon, amely finoman kidolgozott, igazi zenei hangzást közvetít. Különösen a professzionális felhasználók fogják értékelni az MK 8 sokoldalúságát – amely az egyszerűség kedvéért alapvetően bármely felvételi helyzetben megállja a helyét.

Szabályozd és alakítsd: egy sokoldalú eszköz gyakorlott profik számára

Miért tőlünk vásárolj?

Megbízható termékek

Tőlünk első kézből szerezheted be az eredeti, kiváló minőségű Sennheiser termékeket.

Egyszerű szállítás és visszaküldés

A GLS futárszolgálattal szállíttatunk. 30 napos pénz-visszafizetési garanciánknak köszönhetően nincs kockázatod.

Biztonságos vásárlás

Fizetésed biztonságossá tételéhez SSL titkosítást és Geotrust technológiát alkalmazunk.

Convenient Payment

We accept payment by credit card (Visa, MasterCard, American Express) and PayPal.

Newsletter subscription