MK Series

Bámulatos képességek A felvételeidhez való mikrofon.

Nem számít, hogy saját dalötleted szeretnéd rögzíteni vagy egy jó otthoni demofelvételt szeretnél készíteni, esetleg a legkiválóbb felbontást és hanghűséget szeretnéd elérni egy stúdiófelvételen. Az MK sorozat két valódi kondenzátormikrofonja a felvételi helyzettől függetlenül gondoskodik róla, hogy a tehetséget átragyogjon a felvételeken. Az MK 4 használata rendkívül egyszerű, míg az MK 8 egy sokoldalú eszköz, amely elegendő teret biztosít számodra a kreatív hangzástervezéshez.

Mindig a megfelelő választás

Az MK sorozat minden igényre választ ad, ami csak felmerülhet részedről. Azok számára, akik egyszerűen csak kiváló minőségű hangfelvételeket szeretnének készíteni, az MK 4 meglepően alacsony áron biztosít stúdió minőségű hangzást. Eközben az MK 8 a hangtechnika területén dolgozó szakemberek számára a lehetőségek széles tárházát kínálja a hangzás alakításához. Mindkét mikrofon ideális választás énekhez, overheadként, valamint akusztikus gitárokhoz. Az MK 4 továbbá számos hangmérnök egyértelmű kedvence, ha gitárerősítőkről van szó. Végül az MK 8 kiemelkedően jól teljesít zongorákkal, szimfonikus zenekarokkal és atmoszféra mikrofonként történő használat esetén.

Mindig a megfelelő választás

Tiszta és megbízható

A rugalmas kapszularögzítés és a választható szűrők kombinációja abszolút minimális szintre csökkenti a kezelési zajt. Az MK mikrofonok alacsony sajátzajjal és 140 dB-es maximális hangnyomásszinttel rendelkeznek. Ennek köszönhetően kifinomult érzékenységgel, kristálytisztán továbbítják a jeleket, még széles dinamika-tartománnyal rendelkező és hangos forrásanyagok esetén is.

Tiszta és megbízható

Erőteljesen meleg hangzás

Mindkét MK mikrofon 24-karátos, aranyozott, 1""-os membránnal rendelkezik amely olyan hangzással ajándékoz meg, amely csak valódi kondenzátor mikrofonokkal érhető el.

Olyan hangzással, amely meleg, erőteljes és precízen adja vissza a hangzást az egész frekvencia-tartományban. Ennek eredményeképpen az ének, a beszédhang és a hangszerek hangja megőrzi természetességét.

Erőteljesen meleg hangzás

Belevaló társak

Az MK mikrofonok – részletgazdag és kifinomult stúdió hangzásuk ellenére – hihetetlenül strapabíró eszközök. Kompakt elektronikájuk, kiváló alapanyagaik és cinköntvény házuk biztosítja, hogy tökéletes partnerként szolgálnak majd mostoha felvételi környezetben is.

Belevaló társak

MK 4

Plug and Play: semmi sallang – csak valósághű, tiszta hangzás

Az MK 4 a technikai különcség helyett a lehető legjobb hangminőség biztosítására koncentrál. A nagymembrános, valódi kondenzátor mikrofon erőteljes, mégis meleg hangzást ad, mely tiszta és masszív, finom magas rezgésekkel.

Az MK 4 modellt a projektstúdiókban dolgozó professzionális felhasználók számára tervezték. Mindamellett ugyanolyan jól használható egyéb felvételi környezetekben és kellően rugalmas a színpadon történő használathoz is. Ez a mikrofon megfizethető otthoni felvételkészítésekhez és zenészek számára is, mivel a jó stúdiómikrofonok főbb elemeit vonzó árral ötvözi. A mikrofon a legfinomabb hangstruktúrákat is megfelelő részletezettséggel, az oldalról érkező hangot elszíneződés nélkül veszi, így nem változik az összhangzás minősége. A mikrofon továbbá igen harmonikus jelenléttel bír, élénk középtartomány és meglehetősen részletezett basszus-tartomány jellemzi. Ugyanakkor a kardioid iránykarakterisztikára jellemző jelcsillapítás viszonylag frekvenciafüggetlen, ami meglehetősen ritka nagymembrános mikrofonok esetében.

Plug and Play: semmi sallang – csak valósághű, tiszta hangzás

MK 8

Szabályozd és alakítsd: egy sokoldalú eszköz gyakorlott profik számára

Az MK 8 egy kifinomult eszköz azon felvételkészítő hangmérnökök számára, akik kiterjedt szabályozási lehetőségeket keresnek. Öt választható iránykarakterisztikával (gömb, széles kardioid, kardioid, szuper-kardioid, 8-as), alulvágó/határfrekvencia szűrőkkel, valamint egy háromállású PAD (érzékenység) kapcsolóval van felszerelve.

A Sennheiser kifinomult nagymembrános kondenzátor mikrofonjain alapuló MK 8 határozott mélyeket, gyönyörűen formált középtartományt és nyitott magashangokat kínál. Az MK 8 egy közvetlen és harmonikus mikrofon, amely finoman kidolgozott, igazi zenei hangzást közvetít. Különösen a professzionális felhasználók fogják értékelni az MK 8 sokoldalúságát – amely az egyszerűség kedvéért alapvetően bármely felvételi helyzetben megállja a helyét.

Szabályozd és alakítsd: egy sokoldalú eszköz gyakorlott profik számára

Newsletter subscription