Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Stúdió fejhallgatók

Hangminőség tekintetében a stúdiók nem ismerhetnek kompromisszumokat. Ez teszi őket tökéletes tereppé a Sennheiser termékek számára. Ebben az esetben a Sennheiser fejhallgatók számára.

Stúdió fejhallgatók és headsetek professzionális alkalmazásokhoz.

Természetes és részletekben gazdag hangzás, hatékony zajcsillapítás és a magas hangerőszintek kezelése – ezeknek a tulajdonságoknak ugyanúgy benne kell lenniük a stúdió-fejhallgatók génjeiben, mint a masszív felépítésnek és a kiemelkedően kényelmes viselhetőségnek. A Sennheiser ráadásul olyan intelligens jellemzőkkel is előrukkolt, mint a kiugró hangerőszintek ellen védelmet nyújtó ActiveGard® technológia, és az intuitív kezelés. Végül is nemcsak tegnap óta foglalkozunk stúdió-berendezések fejlesztésével, hanem amióta csak megalakultunk.

A Sennheiser mindenféle alkalmazáshoz kínál stúdió fejhallgatókat és headseteket, a monitorozástól kezdve egészen a videó vezérlésig. Kitűnő minőségű headset mikrofonok gondoskodnak a rendkívüli beszédérthetőségről, bármilyen környezetről legyen is szó.

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.