Sport-fejhallgatók

Futás, kocogás, túrázás vagy egy konditeremben töltött nap – tudjuk, hogy kedvenc dalod hallgatása segít, hogy energiával teli és motivált legyél. Bármely edzéshez tökéletes headseteket tudunk kínálni, amelyek nagyszerűen szólnak, a helyükön maradnak, és amelyek számára nem okoz gondot a verejték.

Sportolókkal együtt fejlesztve.

A sport-fejhallgatóknak jó néhány területen kell jeleskedniük. Az eső és a verejték számára áthatolhatatlannak kell lenniük. Bírniuk kell a sportolás közbeni használattal járó, erős igénybevételt. Biztosan és kényelmesen kell illeszkedniük, a legintenzívebb mozdulatok közben is. És mindezeken túl olyan fantasztikusan kell szólniuk, hogy a Tőled telhető legjobb teljesítményre ösztönözzenek – egészen biztos lehetsz abban, hogy a Sennheiser termékek képesek minderre.

A Sennheiser sport-fejhallgatóit sportolók közreműködésével fejlesztették ki, akik tudják, hogy mire van szükségük ebben a tekintetben: egy sport-fejhallgató legyen nedvességálló, többféleképpen hordható, kiemelkedően erős és megbízható, valamint erőteljes és dinamikus hangzású, amely mindig motivál.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.