Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Sennheiser sport-fejhallgatók

Futás, kocogás, túrázás vagy egy konditeremben töltött nap – tudjuk, hogy kedvenc dalod hallgatása segít, hogy energiával teli és motivált legyél. Bármely edzéshez tökéletes headseteket tudunk kínálni, amelyek nagyszerűen szólnak, a helyükön maradnak, és amelyek számára nem okoz gondot a verejték.

Sportolókkal együtt fejlesztve.

A sport-fejhallgatóknak jó néhány területen kell jeleskedniük. Az eső és a verejték számára áthatolhatatlannak kell lenniük. Bírniuk kell a sportolás közbeni használattal járó, erős igénybevételt. Biztosan és kényelmesen kell illeszkedniük, a legintenzívebb mozdulatok közben is. És mindezeken túl olyan fantasztikusan kell szólniuk, hogy a Tőled telhető legjobb teljesítményre ösztönözzenek – egészen biztos lehetsz abban, hogy a Sennheiser termékek képesek minderre.

A Sennheiser sport-fejhallgatóit sportolók közreműködésével fejlesztették ki, akik tudják, hogy mire van szükségük ebben a tekintetben: egy sport-fejhallgató legyen nedvességálló, többféleképpen hordható, kiemelkedően erős és megbízható, valamint erőteljes és dinamikus hangzású, amely mindig motivál.

5 Találatok

Filter

Stílus

Nyakpánt
Fülakasztó
In-Ear Wireless
EarFin
  • Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel. A... További információk
HUF 39,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.