SpeechLine Digital Wireless

beszédre termett

Próbáld ki az egyszerűséget. A SpeechLine Digital Wireless a Sennheiser vezeték nélküli mikrofonrendszere, amely a legmagasabb szintű beszédérthetőségről és tömör hangzásról gondoskodik.

Vállalatok és egyetemek számára tervezve

A SpeechLine Digital Wireless sorozat megbízható és kiemelkedően rugalmas megoldásokat kínál, oktatásra és vállalati alkalmazásokra szabva. Rugalmasan méretezhető, és a legjobb megoldást kínálja a mindennapi munka során és az oktatási környezetben felmerülő igények kielégítésére - legyen szó kisméretű helyiségekben használt rendszerekről vagy egyetemi szintű telepítésekről.

A legmagasabb szintű megbízhatóság

A SpeechLine Digital Wireless – beszédekhez és iskolai előadásokhoz kínált professzionális megoldásként – a fejlett rendszerautomatikának és az előre konfigurált hangzásprofiloknak köszönhetően a legnagyobb megbízhatóság mellett működik. A rendszer számos egyéni beállítási lehetőséget is kínál az adott helyszíneknek, illetve különleges feladatoknak megfelelően.

Control Cockpit szoftver

A Sennheiser Control Cockpit szoftver a SpeechLine Digital Wireless rendszer egyszerű kezelését, vezérlését és karbantartását szolgáló forradalmian új eszköz. Ez a szoftver minden pillanatban átfogó áttekintést kínál az összes hálózati alapú SpeechLine Digital Wireless eszközről. Egyetlen pillantással látható az összes eszköz állapotára vonatkozó információ és nagyon egyszerűen elvégezhető egy-egy vagy akár egyszerre több eszköz beállításának módosítása is.

Control Cockpit szoftver

Automatikus frekvenciakezelés

Az egyszerű beállítás érdekében az automatikus frekvenciakezelés indításkor valós idejű pásztázást végez a helyszínen a szabad frekvenciák megtalálásához.

Automatikus frekvenciakezelés

Automatikus interferenciakezelés

Működés közben az automatikus interferenciakezelő funkció frekvenciazavarok észlelésekor észrevétlenül egy szabad csatornára vált.

Automatikus interferenciakezelés

A legjobb méretezhetőség bármely méretű alkalmazás számára

Legyen szó két mikrofonkapcsolattal rendelkező előadóteremről, többmikrofonos tárgyalóról vagy több mint 2000 kapcsolattal bíró egyetemi szintű telepítésről, a SpeechLine Digital Wireless – a Multi-Room funkciónak köszönhetően – mérettől függetlenül mindig a legmagasabb szintű beszédérthetőségről gondoskodik.

Multi-Room (többhelyiséges) üzemmód

A SpeechLine Digital Wireless az időtálló, engedélymentes 1,9 MHz-es frekvencia-tartományt használja. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a frekvencia-tartományból, a SpeechLine Digital Wireless kétféle üzemmódot kínál. Az automatikus üzemmód a legegyszerűbb indításról és megbízható, maximális hatótávolságról gondoskodik akár 20* egyidejűleg használt kapcsolat számára. Multi-Room üzemmódban az átviteli teljesítmény a terem méretéhez igazodik, ami jelentősen nagyobb számú kapcsolatra ad lehetőséget. Ezek a beállítási lehetőségek a legkülönbözőbb projektméretek esetén is ideális választássá teszik a SpeechLine Digital Wireless rendszert.

*a helyileg jóváhagyott verziótól függően

Multi-Room (többhelyiséges) üzemmód

Maximális rugalmasság és távvezérelhetőség

A SpeechLine Digital Wireless – amely a Sennheiser Control Cockpit szoftverrel távvezérelhető különféle mikrofontípusok széles választékát kínálja – tökéletes mikrofonmegoldásként szolgál mindenféle alkalmazás és beszélői igény esetén.

Prezentáció és iskolai előadás

Ha szabadon szeretnéd használni a kezeid előadás közben, választhatsz vezeték nélküli asztali állványt, kézimikrofont vagy zsebadót lavalier, illetve fejmikrofonnal – a beszélői igényeknek megfelelően.

Prezentáció és iskolai előadás

Pódium

Pódiumbeszélgetések esetén a SpeechLine Digital Wireless a vitafórum tagjai számára a legkönnyebben kezelhető vezeték nélküli SL Tablestand 133-S/153-S DW rendszert, a közönségtől érkező kérdésekhez és reakciókhoz pedig az SL Handheld DW rendszert kínálja.

Pódium

Tárgyalás

Konferenciatermek esetén a rendkívül rugalmas vezeték nélküli SL Boundary 114-S DW biztosítja a legjobb beszédérthetőséget és a legkönnyebb kezelhetőséget minden egyes résztvevő számára.

Tárgyalás

Egyetemi szintű telepítések

Egyetemi szintű telepítéseknél a SpeechLine Digital Wireless rendszer az oktatáshoz kapcsolódó összes beszédalkalmazást lefedi – legyen szó prezentációról, iskolai előadásról vagy találkozóról. A rendszer teljes mértékben méretezhető és az épületekben található összes SpeechLine Digital Wireless eszköz központilag távfelügyelhető a Sennheiser Control Cockpit szoftveren keresztül.

Tökéletes integrálhatóság

A SpeechLine Digital Wireless sorozat tökéletes integrálhatóságot kínál, mivel alkotóelemei támogatják a IP Dante™-hálózatokon keresztül történő többcsatornás hangátviteli protokollt, az egyéb gyártók (Creston) vezérlőrendszereinek használatát, és a SpeechLine Digital Wireless többantennás megoldásokat.

Dante™ interfész

A SpeechLine Digital Wireless – tökéletesen Dante™ kompatibilis mikrofonválasztékának köszönhetően – megfelel a vásárlók költséghatékony, korszerű audio-integrációs megoldások iránti igényeinek. A SpeechLine Digital Wireless mikrofonsorozat részét képező SL DI 4 XLR egy 4-bemenetes Dante™ interfész, melyen keresztül a Dante™-rendszer egyszerűen bővíthető vezeték nélküli mikrofon-vevőegységekkel vagy mikrofon/vonal bemenetekkel. Az SL DI 4 XLR kis méretének köszönhetően csaknem bárhová felszerelhető és mivel közel helyezhető el a hangforrásokhoz, minimálisra csökkenti az interferenciára hajlamos kábelek használatának szükségességét.

Dante™ interfész

Antenna-megoldások

A SpeechLine Digital Wireless antennamegoldások az antennák egyszerű és diszkrét elhelyezését teszik lehetővé, bárhol is van rájuk szükség. Az ajánlott passzív antennaösszegzőkkel kombinálva a fali rögzítők és a kábelek száma minimálisra csökkenthető, míg a vétel minősége maximálisra növelhető.

Antenna-megoldások

Egyéb gyártók eszközeivel történő vezérlés

A maximális távvezérelhetőség érdekében az összes SpeechLine Digital Wireless eszköz teljes mértékben kompatibilis és távprogramozható a Creston standard programozási interfészeivel.

Egyéb gyártók eszközeivel történő vezérlés

Egy komplett rendszer

A különféle mikrofontípusok igényes választékának, a körültekintően összeállított mikrofonszetteknek, a különféle kiegészítőknek (pl. töltők, lavalier, illetve fejmikrofonok) és az antenna-megoldásoknak köszönhetően a SpeechLine Digital Wireless egy tökéletesen kombinálható, fejlett hangtechnikai eszközökből álló komplett rendszert kínál.

All benefits at a glance

Downloads

 • Alkalmazási szoftver
  • Sennheiser Control Cockpit 3.2.0 Letöltés

   Installer for Sennheiser Control Cockpit release 3.2.0

 • Digitális prospektusok
  • Product brochure Sennheiser Control Cockpit (2.1 MB) Letöltés

  • Digital Brochure SpeechLine Digital Wireless (11 MB) Letöltés

  • Sennheiser Control Cockpit Digital Brochure (4.9 MB) Letöltés

 • Firmware frissítések
  • SpeechLine Digital Wireless Firmware 2.6.2 (1.1 MB) Letöltés

   Firmware Version 2.6.2 for SpeechLine Digital Wireless (SL Rack Receiver DW)

  • SpeechLine Digital Wireless Firmware v2.2.1 (1 MB) Letöltés

   Firmware Version 2.2.1 for SpeechLine Digital Wireless (SL Rack Receiver DW)

  • SpeechLine Digital Wireless Firmware v2.3.1 (1 MB) Letöltés

   Firmware Version 2.3.1 for SpeechLine Digital Wireless (SL Rack Receiver DW)

  • SpeechLine Digital Wireless Firmware v2.4.0 (990 KB) Letöltés

   Firmware Version 2.4.0 for SpeechLine Digital Wireless (SL Rack Receiver DW)

  • CHG 4N Firmware v1.1.0 (180 KB) Letöltés

   Firmware Version 1.1.0 for the CHG 4N charger of the SpeechLine Digital Wireless series

  • Dante Firmware Update for SL DI 4 XLR (520 KB) Letöltés

   Audinate Firmware Update Manager is required. Available at: www.audinate.com/products/firmware-update-manager

 • Használati útmutató
  • Instruction manual SpeechLine Digital Wireless (5.9 MB) Letöltés

   Printable PDF version of the interactive system documentation of the SpeechLine Digital Wireless series.

  • Software manual Sennheiser Control Cockpit 3.2.0 (PDF) (3.5 MB) Letöltés

   Printable PDF version of the interactive instruction manual of the Sennheiser Control Cockpit software

  • Instruction manual SpeechLine Digital Wireless Letöltés

   Information on the SpeechLine Digital Wireless system and instructions on how to install and operate the components of SpeechLine Digital Wireless

  • Software manual Sennheiser Control Cockpit 3.2.0 (HTML) Letöltés

   Information on how to install, open and use the Sennheiser Control Cockpit software. Includes information on how to control and monitor the following Sennheiser products in the Control Cockpit: SpeechLine Digital Wireless, TeamConnect Ceiling 2, evolution wireless G3 & G4.

 • Műszaki adatlapok
  • System Specification SpeechLine Digital Wireless (530 KB) Letöltés

  • Product Specification Sennheiser Control Cockpit 3.2.0 (460 KB) Letöltés

 • Alkalmazási útmutatók
  • Single Room Planning and Setup Procedure (290 KB) Letöltés

   Information on setting up SpeechLine Digital Wireless in a single room or location.

  • Multi-Room Mode Planning and Setup Procedure (290 KB) Letöltés

   Information on setting up SpeechLine Digital Wireless in multiple rooms or locations using the Multi-Room Mode.

  • Application Note Antenna Mounting (2 MB) Letöltés

   Important information and recommendations on antennas for SpeechLine Digital Wireless

 • Media Control Protocols
  • Sennheiser Sound Control Protocol for SpeechLine Digital Wireless (510 KB) Letöltés

   Sennheiser Sound Control Protocol - Developer's guide for SL Rack Receiver DW and CHG 4N of the SpeechLine Digital Wireless series.

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
  • Quick Guide SpeechLine Digital Wireless (3 MB) Letöltés

   Online version of the printed quick guide for first steps using SpeechLine Digital Wireless. For SL Rack Receiver DW, SL Handheld DW, SL Bodypack DW

  • Quick Guide SL Tablestand 133-S DW, SL Tablestand 153-S DW, SL Boundary DW, CHG 2W (3.6 MB) Letöltés

   Onlive version of printed quick guide for the SpeechLine Digital Wireless products: SL Tablestand 133-S DW, SL Tablestand 153-S DW, SL Boundary 114-S DW, CHG 2W

 • Tanulmányok
  • Digital Workflows by Sennheiser - software-supported workflows designed for the daily business routine (740 KB) Letöltés

   How to save time, cost and hassle with software-supported workflows

  • Overview of the Digital Workflows by Sennheiser (120 KB) Letöltés

Contact Us