SpeechLine Wired beépített mikrofonok

Mert minden egyes szó számít

A legmagasabb igényeket támasztó alkalmazásokhoz tervezve, és beszédre optimalizálva – a Sennheiser beépített mikrofonok.

Ismerkedj meg a rendszerrel

A legapróbb részletekig

A mind tárgyalások, mind előadások alkalmával nagyszerűen használható SpeechLine Wired mikrofonsorozatot kifejezetten úgy tervezték, hogy az élőszót kiválóan kezeljék és első osztályú beszédérthetőséget biztosítsanak.

A SpeechLine Wired beépített mikrofonok sokoldalú megoldást kínálnak a hangtechnikát igénylő legkülönfélébb helyzetekben, és észrevétlenül integrálhatók bármely környezetbe, ahol számít a kimondott szó.

A legapróbb részletekig

Beszédekhez tervezve

Az emberi hangtartomány minden apró részletének megőrzése – bármely kommunikációs helyzetben. A SpeechLine Wired beépített mikrofonok kiváló hangminőséget és beszédérthetőséget biztosítanak.

A mobileszközökkel történő keresztmodulációs hatás kivédése érdekében minden egyes modell rendelkezik RF árnyékolással.

Beszédekhez tervezve

Kivételes megjelenés

A SpeechLine Wired beépített mikrofonokat a lenyűgöző hatás jegyében készítették, stílusos, visszafogott megjelenéssel, amely harmonikusan illeszkedik bármely terem belvilágába. Ezek a mikrofonok szabadon állva, vagy tartósan az asztalokba és pulpitusokba építve, illetve észrevétlenül a mennyezetre rögzítve is használhatók.

Kivételes megjelenés

Beszédre optimalizálva

A SpeechLine Wired beépített mikrofonokat a maximális beszédérthetőségre optimalizálták. Ezek a rendszerek tiszta hangzást és lenyűgöző minőséget kínálnak, bármely beszédalkalmazáshoz, minden helyzetben.

Beszédre optimalizálva

Egyszerű integrálás, sokoldalú összeállítás

A Sennheiser SpeechLine Wired beépített mikrofonok kompatibilisek az összes DSP-rendszerrel, melynek köszönhetően tökéletesen integrálhatók a meglévő AV környezetbe. A sorozat moduláris működési elve lehetővé teszi, hogy a megoldások tetszőleges számú különböző igényhez rugalmasan igazodjanak.

Egyszerű integrálás, sokoldalú összeállítás

Inkább vezeték nélküli megoldást szeretnél?

Inkább vezeték nélküli megoldást szeretnél?

A SpeechLine Digital Wireless termékcsalád a SpeechLine Boundary 114-S digitális vezeték nélküli mikrofonnal olyan megoldást kínál, amely a vezetékes SpeechLine mikrofonok előnyeit a vezeték nélküli képességekkel ötvözi. További információk

Lépj velünk kapcsolatba

Sennheiser SpeechLine Wired – a kiváló beszédérthetőséget biztosító tökéletes beépített mikrofonrendszer. Töltsd ki az űrlapot még ma, és tudd meg, hogyan segíthet a SpeechLine Wired abban, hogy a beszéd érthető legyen.

Newsletter subscription