Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Konferenciahívások stílusosan és elérhetően

A Sennheiser könnyű, hordozható kihangosítókból álló sorozatát az UC (egységes kommunikációs) környezetben dolgozó üzletemberek számára tervezték, hogy személyes hívásaid vagy kiscsoportos konferenciáid a legkényelmesebb helyen tudd bonyolítani. Csatlakoztatást követően gyakorlatilag már beszélhetsz is.

Download Brochure

Találd meg a megfelelő kihangosítót

SP 20

A PC-t/SoftPhone-t, mobiltelefont vagy tabletet használó, mobil munkát végző üzletemberek számára tervezve – magán- és kiscsoportos konferencia-beszélgetésekhez.

SP 220

Ideális rugalmas, méretezhető konferenciamegoldást igénylő üzletemberek számára, max. 12 résztvevőig. Azonnal PC-hez/SoftPhone-hoz, mobiltelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható.

Speakerphone Brochure

Speakerphone Brochure

Download the brochure to get overview of all speakerphone options. További információk

Quality design

Pont olyan jól néz ki, amilyen a hangzása

A Sennheiser kihangosító – áramvonalas kialakításával és kiváló kidolgozásával – csúcsminőségű jeleket közvetít, bárhol is jelöld ki irodád.

Pont olyan jól néz ki, amilyen a hangzása

Kivételes hangzás

Jobb kommunikáció és együttműködés

Sennheiser minőségű beszédhang tisztaság, visszhangkioltás és „dual talk” (szimultán beszélgetés) funkció gondoskodik a ragyogóbb hangzásról és a természetesebb beszélgetésmenetről. Ez megszokottabb kommunikációt tesz lehetővé a hívó felek és a felhasználók számára, így a konferenciahívások eredményesebbek és kevésbé stresszesek lesznek.

Jobb kommunikáció és együttműködés

Csatlakoztathatóság és kompatibilitás

Problémamentes konferenciák - csak csatlakoztasd, és már beszélhetsz is

A plug & play UC kompatibilitásnak köszönhetően az SP 20 és az SP 220 gyorsan csatlakozik PC-dhez, mobiltelefonodhoz vagy tabletedhez, miközben az SP 10 is közvetlenül SoftPhone-odhoz vagy PC-dhez csatlakoztatható – USB vagy mini jack csatlakozón keresztül.

Problémamentes konferenciák - csak csatlakoztasd, és már beszélhetsz is

Rugalmasság és mobilitás

Konferenciahívás az aktatáskádból

Nem kell többé üres tárgyalót keresgélned: Szervezz egy rögtönzött konferenciahívást vagy oszd meg telefonhívásaid kiváló minőségű hangzással – bárhol, ahol számodra kényelmes. A 12 résztvevőig méretezhető sorozat kivételes, könnyű és hordozható modelljei mindenhol rugalmas együttműködést biztosítanak.

Konferenciahívás az aktatáskádból
Ismerd meg a kihangosító sorozatot

KI SZERETNÉM PRÓBÁLNI A KIHANGOSÍTÓT

Vedd figyelembe, hogy a Sennheiser fenntartja magának a jogot a beérkező kérések elbírálására.

Looking for a larger conferencing solution?

Looking for a larger conferencing solution?

The TeamConnect Family product group as part of the Sennheiser for Business Portfolio comprising high-quality, technically well-conceived meeting solutions for business communication – designed for any meeting room and any meeting situation. További információk