Sennheiser HE 1 - The new Orpheus

Reshaping excellence – the legend reborn

Az újjászületett és a kiválóság jegyében újraformált Orpheus

1991-ben megalkottuk a világ legjobb fejhallgatóját, melynek az Orpheus nevet adtuk. Most pedig újrateremtettük. Fenséges hangzással, időtlen szépségbe öltöztetve és tökéletes kidolgozással. Ezzel az egyedi tulajdonságokkal és korszerű technológiával felruházott fejhallgatóval a zenét nemcsak hallgatod, hanem át is éled.

Ismerd meg az Sennheiser Orpheus HE 1

Szépség, mely nem öncélú

Az Sennheiser HE 1 feltűnő megjelenése a forma és a funkció harmonikus együttese. A fejhallgató erősítője egy üvegből készült házon és egy stabil carrarai márványtömbön foglal helyet. Ez a luxusminőségű természetes kő – amely Michelangelo reneszánsz szobrai révén vált híressé – egyrészt szépséget kölcsönöz a rendszernek, másrészt védelmet jelent a testzaj ellen. A vezérlőgombokat – a látványos megjelenés érdekében – gondos odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségben alakították ki. Az egyes gombokat egyetlen alumíniumdarabból marják, majd krómmal vonják be. Ez rendszer a zene megtestesülése.

Szépség, mely nem öncélú

Nemesfémek

A tökéletesség utáni könyörtelen hajsza egyediséget eredményez. Az Sennheiser HE 1 az első olyan elektrosztatikus fejhallgató, amelynek fülkagylóiba A-kategóriás, nagyfeszültségű MOS-FET erősítőt építettek. A kábel kapacitív ellenállásának kiiktatása és a rendkívül magas szintű impulzushűség 200%-kal nagyobb hatékonyságot eredményez, mint a jelenleg kapható egyéb megoldások.
2,4 mikrométeres platinával bevont membránokat alkalmaznak, mivel a Sennheiser kutatásai szerint ezek mérete optimális hangvisszaadást biztosít. Az arannyal bevont kerámia jelátalakítók rendkívüli elektronikus és akusztikus teljesítményről, míg a 99,9%-os tisztaságú ezüsttel bevont OFC kábelek optimális vezetőképességről gondoskodnak. És hogy tökéletesen belefeledkezhess a fentiek eredményeképpen létrejövő hangzásba, az Sennheiser HE 1 fülkagylóit precízen megmunkált tömör alumíniumból, a fülpárnákat pedig kézzel, a legfinomabb bőrből és puha, antiallergén velúr és mikroszálas anyag felhasználásával készítik.

Minden, csak nem hétköznapi

A csöves és tranzisztoros erősítők előnyit az Sennheiser HE 1 használatával is maradéktalanul élvezheted. Hála a szabadalmazás alatt álló áramköri tervezésnek. A vákuumcsövek a testzaj kivédése érdekében rugóterhelésű, csillapított márványburkolathoz csatlakoznak, a kiváló minőségű kvarc izzók pedig védelmet nyújtanak a légzaj ellen, melynek köszönhetően ez a csúcsminőségű erősítő kiemelkedő impulzushűséget kínál, ultra-alacsony torzítási szint mellett. Az erősítő a digitális-analóg átalakításhoz optikai és koaxiális SPDIF bemeneten vagy USB bemeneten keresztül kapja a digitális jeleket, valamint nagyfelbontású PCM és DSD adatok fogadására is képes. A zenei adatok analóg jelekké konvertálása az ESS SABRE ES9018 DAC nyolc belső D/A konverterének használatával történik. A precizitás fokozása, valamint a torzítás és a zajszint csökkentése érdekében minden egyes sztereó oldalhoz négy csatornát használnak.

Letöltések

 • Transport information for Lithium-Ion batteries
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (570 KB) Letöltés

   Revision Date: 2020-02-09 Revision Number: 1.0

 • Használati útmutató
  • HE 1 TUBE SET Manual (13 MB) Letöltés

   Version 02/2018

  • Instruction manual HE 1 (26 MB) Letöltés

   Version 09/2017

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity HE 1 (530 KB) Letöltés

 • Firmware frissítések
  • HE 1 Updater version 1.0.8 for mac OS - with HE 1 firmware version 3.13 (230 KB) Letöltés

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

  • HE 1 USB Audio Software Package for Windows – Version 4.82.0_2048 – includes Firmware Version 3.13 (2.3 MB) Letöltés

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

 • Release Notes
  • HE 1 Firmware Update - Version 3.13 - Release Notes (150 KB) Letöltés

 • Compliance Sheet

A Sennheiser Orpheus HE 1 személyre szabott szolgáltatás kapcsolattartója

Érdekel a Sennheiser mérföldkőnek számító terméke? Hívd fel a Sennheiser HE 1 személyre szabott szolgáltatási központot telefonon (+ 49 692 000 18 23), vagy egyszerűen töltsd ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Veled.