Versenyelőny az esportban

A Sennheiser fontos szereplője és támogatója a versenyszerű videojátékok világának már a korai kezdetektől fogva, amikor még az e-sport nem is létezett. Örömünkre szolgál, hogy már több mint egy évtizede dolgozhatunk együtt számos nagy névvel és márkával az üzletágban. Mindig fontos volt számunkra a színtér támogatása és gyarapítása, azzal együtt, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtó professzionális audioberendezéseket biztosítsuk a játékhoz.

Csapatok

Csapataink és digitális sportolóink számára lehetővé tesszük, hogy a lehető legjobban teljesítsenek, versenyelőnyüket pedig a legmodernebb gaming-audioberendezéseinkkel erősítsük. Tekintsd meg a jelenleg szponzorált csapatainkat, és ismerd meg jobban őket az alábbiakban:

SK Gaming

Az elmúlt két évtizedben az SK Gaming több mint 60 komolyabb bajnoki címet és több millió dollár nyereményt halmozott fel különböző tornákon, például LoL-, FIFA-, Hearthstone-, Paladins-, Smite- és Arena of Valor-versenyeken.

Rush Gaming

A Rush Gaming nem egyszerűen a versengésről szól. A legnépszerűbb Call of Duty e-sport-csapatként és kétszeres japán bajnokként a Rush Gaming nagy energiákat fordít rajongói és a közösség szórakoztatására, ösztönzésére és iránymutatásra – saját készítésű tartalmaik, a divat és lélelgzetelállító meccsek útján.

Newbee

Kína egyik leginkább legendás és sikeres e-sport-szervezete topcsapatokkal számos játékban – Dota 2, FIFA Online, Honor of Kings, sok egyéb mellett.

San Francisco Shock

A San Francisco Shock az Overwatch-liga alapító tagjai, Bay Area büszkesége. A régi és új védőjátékosokat felvonultató csapat máris letette a névjegyét a kompetitív Overwatch-játékokon.

NRG

Az NRG egy első osztályú amerikai e-sport-szervezet, amelyet Andy Miller és Mark Mastrov alapított azzal a céllal, hogy a hagyományos sportban szerzett tudásukat és tapasztalatukat kamatoztatva segítsenek a tehetséges e-sport-játékosoknak a legjobbá válni saját játékukban.
Ennek a megközelítésnek köszönhetően az NRG Esports máris sikereket ért el kiemelkedő versenyzőcsapataival a CS:GO, Overwatch, Smash, Fortnite és Rocket League játékokban, sok más mellett.

Bajnokságok és ügynökségek

Összefogtunk a világ elsőrangú e-sport-ügynökségeivel és az e-sport-színtér legkiemelkedőbb bajnokságaival. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan egyedülálló közösségalapú bajnokságokban is rész vettünk, mint a HomeStory Cup és a The Summit, a legkiválóbb hangminőséget biztosítva. Látogass meg néhány ügynökséget és szervezőt az alábbiakban, hogy megtudd, mi lesz a következő eseményük:

Beyond the Summit

A Los Angeles-i székhelyű Beyond the Summit csúcsminőségű e-sportos tartalmak készítésével és közvetítésével foglalkozik. Hírnevük a különleges Summit bajnokságoknak köszönhető, amelyek a közönség kedvencei olyan játékokban, mint például a Dota2, a CS:GO vagy a Smash Bro’s.

TakeTV

Egyedi gaming eseményeket szerveznek, például StarCraft II-, Hearthstone- és Overwatch-versenyeket, sok egyéb más mellett. Egyedülálló helyszínük lehetővé teszi, hogy az emberek megosszák a videojátékok és az e-sport iránti szenvedélyüket másokkal.

Streamerek

Mindig is kiváltság volt, hogy kedvenc streamereinket támogathattuk és segíthettünk nekik abban, hogy nézőik számára minőségi tartalmat állítsanak elő. A Sennheiser audioberendezések használata lehetővé teszi az ismert személyiségek és véleményvezérek számára, hogy közönségüket kristálytisztán szólítsák meg. Ismerd meg a Sennheiser család streamereit az alábbiakban:

Grimmmz

A profi Killer Instinct-csapatként indult Grimmmz azóta már új csatamezőkön bizonyítja rátermettségét a PUBG és a Fortnite játékokban. Mindkettőben rendkívül szórakoztató és kiváló képességű játékosokat indítanak, így a csatornájukon nyaktörő tempójú akciónak lehetünk tanúi.

Trymacs

„A noob, akit meghívnak e-sport-eseményekre” (saját szavai szerint) németül szórakoztatja közönségét Fortnite-videókkal, streamekkel, vlogokkal, illetve alkalmanként egy-egy könyvkritikával.

Játékcégek

Megtisztelőnek érezzük, hogy a játékvilág legnagyobb neveinek lehetünk kiemelt hangtechnikai partnerei. Az alábbiakban láthatod, kikkel álltunk össze, hogy közösen teremtsünk remek élményeket a rajongók számára:

Tencent

A világ legnagyobb játékcégeként a Tencent számos más játékkiadóban birtokol részesedést, az Arena of Valorral pedig egyeduralkodó szerepet játszik a MOBA-piacon.

HI-Rez Studios

A Paladins, a Smite és a Hand of the Gods mögött álló stúdió. A játékok nemcsak ingyenesen játszhatók és hatalmas, elkötelezett rajongótáborral rendelkeznek, de állandó szereplői a professzionális e-sport-versenyeknek is.