Játék fejbeszélőink

Új fejbeszélőt keres a játékaihoz, és nem tudja, melyiket válassza? Mi az alábbiakat gondoljuk a játékok hangjáról, mi ezeket vesszük figyelembe a fejlesztés során, és kínáljuk Önnek a tőlünk telhető legjobb játék fejbeszélőket.

Zajmentes, tiszta játékhangok

A kiváló hangzás jegyében eltöltött 70 év tudása összpontosul a legfejlettebb gaming headsetekben. Talán nem is létezik olyan, hogy tökéletes hangzás, de minden nap egy kicsit közelebb kerülünk ahhoz, amit mi annak gondolunk.

Egy gaming headsetnek nem a játék elé, hanem annak kellős közepébe kell helyeznie Téged. A játék hangját pontosan úgy kell visszaadni, ahogyan azt rögzítették – mindenféle hozzáadott basszus vagy bármilyen egyéb átalakítás nélkül. A játékok készítői több száz órát töltöttek a hang tökéletesítésével. Miért változtatnánk meg?

Zajmentes, tiszta játékhangok

A játékhangok rögzítése készítéskor

a Sennheiser felvevő berendezésével történik.

A játékfejlesztők Sennheiser felvevő berendezéseket és Sennheiser fejbeszélőket használnak a játékok hangzásának megalkotásakor. Fejbeszélőinket úgy terveztük meg, hogy ugyanolyan nagyszerű hangminőségben és részletgazdagon hallhassa a játékok hangját, ahogyan azt a fejlesztők eredetileg tervezték. Csak kérdezze meg a Hitman, a Far Cry, az Assassin’s Creed és sok más játék készítőit. Mindannyian Sennheiser berendezéseket használnak.

A játékhangok rögzítése készítéskor

Tartósságra tervezve

Fejbeszélője nem törhet el egy év elteltével.

A fejpánt alakja soha nem változhat meg, és a hangnak ugyanolyan tisztának kell lennie egy év használatot követően is. Mindig garantáljuk a minőséget, és két év garanciát adunk függetlenül attól, hogy a világ mely pontján tartózkodik, és hogy melyik Sennheiser játék fejbeszélőt vásárolja meg.

Tartósságra tervezve

Európában készítettük

Ahhoz, hogy a dolgok igazán jól működjenek, néha az embernek saját magának kell elvégeznie a szükséges munkákat.

A nagyszerű hangzással bíró fejbeszélő kulcsfontosságú eleme a játékhangot reprodukáló átalakító. A Sennheiser vállalatnál az átalakítók kutatását, tervezését, fejlesztését és gyártását Németországban és Írországban végezzük. Büszkén jelenthetjük ki, hogy mi vagyunk az egyetlen nagy játék fejbeszélőket gyártó vállalat, amely maga készíti a saját átalakítóit.

Európában készítettük

Nyitott vagy zárt kivitel - válasszon bölcsen

Játék fejbeszélőink általánosságban véve két kategóriába sorolhatók: nyitott vagy zárt kivitelű.

A nyitott kivitelű fejbeszélők nyitott oldallal készülnek, ami azt jelenti, hogy a fülei érintkeznek a szabad levegővel. Kevésbé érzi melegnek egy nyitott fejbeszélő viselését, kényelmesen hordhatja akár órákig is. Mivel nyitott kialakításúak, hallani fogja, amikor Ön mellett emberek beszélnek, és ők is hallani fogják valamennyire a fejbeszélőből kiszűrődő hangokat. A nyitott fejbeszélők kiválóan alkalmazhatók otthoni játékban.

A zárt kivitelű fejbeszélőket legtöbbször olyan játékosok részesítik előnyben, akiknek teljes egyedüllétre van szükségük. Ez általában tornákon való részvétel során merül fel, amikor teljesen ki kell zárni a környezet zavaró hangjait.

Nyitott vagy zárt kivitel - válasszon bölcsen

Zajkioltó mikrofon

Beszélgessen a játékostársakkal kristálytiszta minőségben függetlenül attól, hogy hogyan játszik

Mindegyik játék fejbeszélőnk rendelkezik professzionális felvevő berendezéseinkből származó technológiákkal. Ez magában foglalja a zajkioltó technológiát, ami biztosítja, hogy a fejbeszélő mikrofonja az Ön hangját rögzíti, nem pedig a környezeti zajokat. Ez tisztább beszélgetést eredményez a csapattársakkal, és kevesebb háttérzaj szűrődik be.

Zajkioltó mikrofon

Kényelem

Érezze a játékot, ne a fejbeszélőt.

A fejbeszélőnek éppen olyan kényelmesnek kell lennie, mint amilyen jó a hangzása.

A kényelem fontos eleme az összes fejbeszélőnknek. Bizonyos modellek kifejlesztése évekbe telik, mert azt szeretnénk, hogy a lehető legkönnyebb és észrevétlenebb legyen.

Sok éven keresztül, több száz különböző fejformával teszteljük a fejbeszélőinket az optimális viselési kényelem biztosítása érdekében. Mindegyik fejbeszélőnk könnyű anyagokból készül az optimális kényelem érdekében.

Kényelem

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

A hang kulcsfontosságú eleme mind a professzionális, mind az otthoni játéknak, és ha a játékban való fejlődésről beszélünk, akkor elengedhetetlen a megfelelő fejbeszélő megvásárlása. További információk

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk