SZÉKHELYÜNK

Látogasson el hozzánk a központunkba!
Székhelyünk cégünk 1945-ös megalapítása óta ugyanazon a helyen található. Büszkék vagyunk a gyökereinkre, de mindig előre haladunk: az eredeti parasztház mostanra gyárépületekkel, raktárakkal, irodákkal és a 2015-ben megnyílt, korszerű Innovációs Kampusszal bővült ki.

A Sennheiser székhelye Hannover közelében, a wedemarki Wennebostelben található. Címünk:
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Am Labor 1
30900 Wedemark
Telefonszám: +49 5130 6000

Gyárlátogatás

A gyárlátogatás során elmerülhet az elektronika és akusztika varázslatos világában. Részletes betekintést nyerhet a Sennheiser mindennapi termelési rutinjaiba és folyamataiba, és megismerheti márkánk filozófiáját is.
Merüljön el a bennünket is folyamatosan ösztönző audio szenvedélyben, és fedezze fel az összehasonlíthatatlan "Made in Germany" minőséget.

A Sennheiser munkatársai körbevezetik Önt a gyárban, és felejthetetlen és hiteles képet adnak arról a helyről, ahol az audio jövője kovácsolódik.

A körutat követően ellátogathat a Sennheiser kiemelt szaküzletébe, ahol megismerheti, kipróbálhatja és megtapasztalhatja a Sennheiser termékeit.

Gyárlátogatás

Csoportos gyárlátogatás lefoglalása
Csoportos gyárlátogatás lefoglalásához küldjön e-mailt az alábbi információkkal a [email protected] címre legalább négy héttel a kívánt időpontot megelőzően.

• A csoport leírása
• A résztvevők listája (letölthető nyomtatvány itt)
• A kívánt dátum, valamint lehetőség szerint két alternatív dátum
• A kért időpont (9 óra és 15 óra között)
• Nyelv (német vagy angol)
• Kapcsolattartó neve és telefonszáma

Fontos megjegyzések:
• A látogatás kb. 90 perc és 1,5 km/1 mérföld hosszú. A látogatás alatt ülőhelyet nem biztosítunk. A látogatás útvonala csak részben akadálymentes. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen különleges igénye vagy kérdése van.
• Az ár 99 € max. 20 fő. Diákcsoportok számára akciós 49 € árat kínálunk. Az összeg a kiemelt szaküzletben fizethető be (készpénz, EC, hitelkártya).
• A gyárlátogatáson való részvétel alsó korhatára 14 év.
• Mivel a Sennheiser alkalmazottai kalauzolják Önöket a gyár területén, hétvégén vagy munkaszüneti napokon nem tudunk gyárlátogatást biztosítani.
• Gyárlátogatásra érvényes utalványok a kiemelt Sennheiser szaküzletünkben kaphatók.

Sajnos nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy üzemi okokból rövid távú változások történnek a folyamatban, vagy le kell mondanunk a gyárlátogatást. Ebben az esetben természetesen alternatív időpontot ajánlunk fel. Az ebből eredő károkért azonban nem vállalunk felelősséget.

Minden információ letölthető.

Útvonal

Autóval/busszal:
Északról: Autobahn A7, Mellendorf kijárat
Délről/keletről: Autobahn A7, Großburgwedel kijárat
Nyugatról/Hannover felől: Autobahn A352, Kaltenweide kijárat
Wennebostel megközelítése az L383-on keresztül (Mellendorfer Strasse)

Autóbusszal érkezők használják a bekötő úton található leállót.

Vonattal:
A hannoveri főpályaudvaron szálljon fel a Bissendorfba közlekedő S4 gyorsvasútra, onnan pedig sétáljon kb. 15 percet, vagy szálljon fel a 690-es buszra Wennebostel felé.

Cím:
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Am Labor 1
30900 Wedemark
Útvonalak a Google Térképek alkalmazásban