Stúdió fejhallgatók

Hangminőség tekintetében a stúdiók nem ismerhetnek kompromisszumokat. Ez teszi őket tökéletes tereppé a Sennheiser termékek számára. Ebben az esetben a Sennheiser fejhallgatók számára.

Broadcast fejhallgatók

Ha Te vagy felelős egy program hangzásáért, jobban teszed, ha a lehető legjobb minőséget választod. A Sennheiser olyan professzionális eszközöket kínál, amelyekre bármely broadcast forgatókönyv esetén rábízhatod magad.

DJ fejhallgatók

A Sennheiser számos nagyszerű DJ kedvence. Masszív, intelligens módon tervezett fejhallgatóink a DJ-k munkamódszereinek ismeretében készülnek – és kínálnak rendkívüli hangzást. Ezek a fejhallgatók garantáltan felszerelésed szerves részévé válnak.

AMBEO 3D Audio

Az okostelefonoddal rögzített videók lenyűgöző vizuális élményt kínálnak. És a hangzásnak is éppen olyan valósághűnek kell lennie. Fedezd fel az AMBEO Smart headsetet és gazdagítsd nagyfelbontású videofelvételeid 3D-s hangzással.

Stúdió és monitoring

Természetes és részletekben gazdag hangzás, hatékony zajcsillapítás és a magas hangerőszintek kezelése – ezeknek a tulajdonságoknak ugyanúgy benne kell lenniük a stúdió-fejhallgatók génjeiben, mint a masszív felépítésnek és a kiemelkedően kényelmes viselhetőségnek. A Sennheiser ráadásul olyan intelligens jellemzőkkel is előrukkolt, mint a kiugró hangerőszintek ellen védelmet nyújtó ActiveGard® technológia, és az intuitív kezelés. Mindezeken túl kitűnő minőségű headset mikrofonok gondoskodnak a rendkívüli beszédérthetőségről, bármilyen környezetről legyen is szó. Végtére is már több, mint 70 éve fejlesztünk stúdió felszereléseket.

Rádiós és televíziós műsorszórás

Rajtad múlik, hogy közönséged tökéletes hangzást élvezhet-e – ezt is kell hát közvetítened. Ezért a monitor fejhallgatóknak minden kétséget kizáróan kiváló minőségűeknek kell lenniük. Továbbá a környező zajt is kívül kell tartaniuk, valamint a hang érthetőségét is fokozniuk kell. A Sennheiser broadcast headsetjei mindezeken túl intelligens funkciókat, intuitív kezelést, masszív konstrukciót és kényelmes viseletet is kínálnak.

DJ

A DJ fejhallgatóknak nem kevesebb a feladatuk, minthogy tökéletes segítőid legyenek: a külső zaj kizárásával, valamint intuitív működtetésük és masszív konstrukciójuk révén a „flow élmény” fenntartásával. Minden körülmények között nagyszerűen kell szólniuk, magas maximális hangnyomásszinteket kell bírniuk és olyan kényelmesnek kell lenniük, hogy csaknem testrészeddé váljanak. A Sennheiser DJ fejhallgatói mindezt tudják – a csúcskategóriás stúdióberendezések gyártása terén szerzett több évtizedes tapasztalat révén egy kis különleges extrát is nyújtva, ami minden egyes alkotóelemben és részletben visszatükröződik.

AMBEO

Hihetetlenül magával ragadó. Rögzítsd a hangzás minden apró részletét, minden irányból, hogy közönséged pontosan át tudja élni azt a pillanatot, amikor videód készült. Jellegzetes Sennheiser hangminőség és intelligens funkciók – köztük aktív zajkioltás és hangáteresztés (Transparent Hearing) –, de ez csak a kezdet. Világunk háromdimenziós: tedd a hangzást is 3-dimenzióssá. A Sennheiser és az AMBEO üdvözöl a jövőbeli hangzás világában.

Internetes kommunikáció

Élvezz kiváló Sennheiser hangzást, miközben az interneten keresztül beszélgetsz, tanulsz vagy játszol. Internetes kommunikációhoz tervezett headsetjeink rendkívül könnyűek és többórás folyamatos viselést követően is kényelmesek, valamint mindennapos használat esetén is hosszú élettartamúak. Kiváló minőségű zajkioltó mikrofonok gondoskodnak arról, hogy hangod az internetes beszélgetések során mindig tisztán érthető legyen. Te csak figyelj arra, amit mondani szeretnél, a Sennheiser majd gondoskodik arról, hogy semmi se vesszen el az átvitel során.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.

Newsletter subscription