Evolution Wireless Digital
EW-DP

Time is measured differently on set. Seconds converted into frames, minutes into card space, hours into precious remaining daylight. EW-DP will change the way you think of sound on set. A wireless microphone system that puts time on your side by blending best-in-class technology with an ergonomic build.

Learn more
Profile USB Microphone

At Sennheiser, we believe in the power of sound. We believe that your voice should break the barrier between you and your audience, so we designed the Profile USB Microphone; a product as reliable as it is accessible. Utilizing our expertise and premium components, we built a dynamic tool that would adapt to your needs as a storyteller.

Learn more
Evolution Wireless Digital
EW-DX

Ready to scale, ready to deliver

Learn more
XSW IEM

Complete starter set for in-ear monitoring – renowned Sennheiser sound, easy to set up, including UHF reliability.

Bővebben
HD 400 PRO

Akár otthon, akár a stúdióban dolgozik, olyanra kell kevernie a hangot, amilyen minőségben majd a hallgatók elé kerül.

Bővebben
Evolution Wireless Digital

Evolving with you.
Embrace the power of a digital UHF system, ready for any RF environment.

Discover

Mikrofonjaink, professzionális fejhallgatóink és vezeték nélküli rendszereink már több mint 75 éve szolgálják beépített küldetésünket, ami nem más, mint a következő: hogy hűek maradjunk a zene hangzásához és lelkületéhez, amivel maga a szerzője ruházta fel azt. Az elsuttogott szó törékeny meghittségétől a támadó basszus mély, sötét lüktetéséig a színtiszta érzelmet és izgalmat közvetítjük. Ez a minőség a Franz Ferdinand-tól a White Stripes-on át a Sugababes-ig a legkülönbözőbb művészeket győzte meg, a világ különböző tájain élő zenerajongókkal együtt.

Minden audiokihívásra kínálunk megoldást: akár vezeték nélküli mikrofonokról, filmprojektek lebilincselő hangminőségéről vagy sok ezer fős rajongók előtt tartott előadásról legyen szó, mi nem okozunk csalódást. Válassza ki alkalmazását, vagy lépjen egyenesen a kívánt sorozatra vagy rendszerre, és olvassa el a további részleteket.

WMAS

WMAS

With their broadband audio transmission, Wireless Multi-Channel Audio Systems (WMAS) open up exciting perspectives for digital wireless microphones and digital in-ear monitoring systems in live audio events as well as theatre and broadcasting installations. További információk

Ingyenes online webináriumok #DontStopTheEducation

Ingyenes online webináriumok #DontStopTheEducation

Bemutatja a Sennheiser Hangakadémia és vendégei További információk

Mikrofon higiénia

Mikrofon higiénia

A koronavírus terjedésének kivédését célzó intézkedések mellett felmerül a kérdés, miként lehet a mikrofont, a zsebadót és a mikrofon vevőegységet a legmegfelelőbben tisztán tartani. Noha nem vagyunk virológusok és nem tudunk orvosilag bizonyított tanácsokat adni a műszaki eszközök fertőtlenítésére, szeretnénk néhány gyakorlati intézkedés ajánlásával hozzájárulni a mikrofonok használóinak védelméhez. További információk

Newsletter subscription