Zenei és szórakoztató hordozható fejhallgatók

Igen, ezeket mobil használatra tervezték. A Sennheiser fejhallgatók tartósak és útközbeni zenehallgatáshoz készültek – úgy tervezték őket, hogy rendkívüli hangzást, valamint hosszantartó használat esetén is kényelmes viseletet biztosítsanak. Sohasem volt még részed ilyen hangzásban utazgatás közben!

Sennheiser-minőségű hangzás, mozgásban lévő emberek számára.

A net-alapú szolgáltatásoknak köszönhetően az útközbeni zenehallgatás, illetve filmnézés sohasem volt ennél könnyebb – pont olyan, mint otthon! Ezért fontos, hogy mobiltelefonod pontosan olyan kiválóan szólaltasson meg minden egyes ütemet, mint az otthoni lejátszód. Mivel azonban ezeket a fejhallgatókat a házon kívül és szabadban használod, megfelelően strapabírónak és egyéni stílusodhoz illőnek kell lenniük. A Sennheiser már régóta készít mobil használatra szánt, nagyszerű fejhallgatókat. Így biztos lehetsz abban, hogy a „tökéletes stílus” nemcsak a külső megjelenésre vonatkozik.

Nem számít, hogy személy szerint mit jelent számodra a „mozgásban” kifejezés – a metrót, az utcát, vagy egy fitnesztermi edzést –, a Sennheiser pontosan azt kínálja, amire menet közben szükséged van. A választékban minden megtalálható, a teljes méretű, kagylós kialakítású fejhallgatótól kezdve az ultrakönnyű, hallójáratba helyezhető fülhallgatóig. Akusztikailag nyitott vagy zárt – némely modell Bluetooth® technológiával.

A legendás Sennheiser hangzást minden esetben élvezheted.

49 Találatok

Filter

Fülrész

Hallójáratba dugható (intraaurális)
Kagylós (cirkumaurális)
Fülre-fekvő (szupraaurális)

Stílus

Fejpánt
Egyoldalas
Kétoldalas
Nyakpánt
In-Ear Wireless
Fülakasztó

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Beépített hangerőszabályzó
Összehajtható / egszerűen tárolható
Hívásvezérlés
Passzív zajcsillapítás
Vezeték nélküli/drótnélküli
Bluetooth
NoiseGard™
Akkuval
  • HD1 edition celebrating Pink Floyd’s “Their Mortal Remains“ exhibition
  • A Pink Floyd-ra utaló jegyeknek (pl. gravírozott háromszögek, szivárványbevonat a fülkagylókon és sz... További információk
HUF 139,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.