Zene és szórakozás

A Sennheiser fejhallgatók tartósak és útközbeni zenehallgatáshoz készültek – úgy tervezték őket, hogy rendkívüli hangzást, valamint hosszantartó használat esetén is kényelmes viseletet biztosítsanak. Sohasem volt még részed ilyen hangzásban utazgatás közben!

Sennheiser-minőségű hangzás, mozgásban lévő emberek számára.

A net-alapú szolgáltatásoknak köszönhetően az útközbeni zenehallgatás, illetve filmnézés sohasem volt ennél könnyebb – pont olyan, mint otthon! Ezért fontos, hogy mobiltelefonod pontosan olyan kiválóan szólaltasson meg minden egyes ütemet, mint az otthoni lejátszód. Mivel azonban ezeket a fejhallgatókat a házon kívül és szabadban használod, megfelelően strapabírónak és egyéni stílusodhoz illőnek kell lenniük. A Sennheiser már régóta készít mobil használatra szánt, nagyszerű fejhallgatókat. Így biztos lehetsz abban, hogy a „tökéletes stílus” nemcsak a külső megjelenésre vonatkozik.

Nem számít, hogy személy szerint mit jelent számodra a „mozgásban” kifejezés – a metrót, az utcát, vagy egy fitnesztermi edzést –, a Sennheiser pontosan azt kínálja, amire menet közben szükséged van. A választékban minden megtalálható, a teljes méretű, kagylós kialakítású fejhallgatótól kezdve az ultrakönnyű, hallójáratba helyezhető fülhallgatóig. Akusztikailag nyitott vagy zárt – némely modell Bluetooth® technológiával. A legendás Sennheiser hangzást minden esetben élvezheted.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.