Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

PC - Headsetek - Multimédia

Te csak arra figyelj, amit mondanod vagy hallanod kell – a többit bízd ránk! Minden egyes Sennheiser headset kiváló beszédérthetőséget kínál, miközben egyszerűen használható. Csak csatlakoztasd, és már kész is!

Internetes telefonálás és multimédia - Zavartalan kommunikáció

Amikor interneten keresztül kommunikálsz, mindig tiszta, háttérzaj nélküli hangzásra van szükséged.

Internetes telefonáláshoz, multimédiás alkalmazásokhoz és VoIP kommunikációhoz kínált headseteinket úgy terveztük meg, hogy a legegyszerűbb és legzavartalanabb kommunikációt kínálják, kiváló hangtisztaság és kiemelkedő kényelem biztosítása mellett.

Akár Skype-on keresztül beszélgetsz, akár kedvenc podcast anyagaidat hallgatod, akár mozifilmet nézel, akár konferenciabeszélgetést bonyolítasz, nekünk mindig van egy headsetünk, amely igényeidhez és kedvelt viselési stílusodhoz igazodik.

5 Találatok

Filter

Stílus

Kétoldalas
Egyoldalas

Csatlakoztatási lehetőségek

Home Audio
PC analóg (3,5 mm x 2)
PC USB

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.