Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

PC headsetek

A szakemberek és az otthon játszó gamerek kedvenc headsetei. A német tervezésű technológia, a csúcsminőségű zajkioltó mikrofonok és a páratlan kényelem azt jelenti, hogy a Sennheisertől mindig a legjobb PC gaming headseteket kapod.

Headsetek, melyek professzionális hangzást kölcsönöznek PC-dnek.

Vannak bizonyos dolgok, amelyekben nem igazán jeleskednek a PC-k. Ezek egyike: a hangzás. Ez legegyszerűbben egy kiváló minőségű PC headset csatlakoztatásával orvosolható. Egy olyannal, amellyel a zene és a játékok hangja is élvezhető, valamint amelynek használatával a professzionális mikrofonnak és a kiváló beszédérthetőségnek köszönhetően az internetes telefonálás is kényelmesebb. A Sennheiser PC headsetek mindezt tudják, sőt még ennél is többet. Könnyűek, mégis masszívak és olyan kényelmesek, hogy röviddel a felhelyezésüket követően csaknem meg is feledkezel róluk.

Mindenki számára létezik egy Sennheiser PC headset. Egyoldalas vagy kétoldalas, kábelbe épített távszabályzóval vagy anélkül, fejpánttal vagy nyakpánttal – válaszd ki kedvencedet...

5 Találatok

Filter

Stílus

Kétoldalas
Egyoldalas

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Zajkioltás
Rugalmas mikrofonkar
Hívásvezérlés
Beépített hangerőszabályzó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.