Kagylós fejhallgatók

A Sennheiser fülre-fekvő fejhallgatói tökéletes választást jelentenek a részletekben gazdag, színpompás hangzáshoz. A legendás Sennheiser hangzás és a kiemelkedően kényelmes viselet méltó közeget teremt kedvenc zeneszámaid számára.

Kényelmes és biztos illeszkedést biztosító, az egész fület körülölelő fejhallgatók, melyek teljes körű hangzásélményt kínálnak.

A kagylós fejhallgatók saját védett teret hoznak létre a fül körül, ahol ki tudják alakítani a megfelelő mélységet biztosító hangzásképet. A puha bőrrel, műbőrrel vagy velúrral bevont fülpárnák hosszú távon is kényelmes illeszkedést biztosítanak. A kagylós fejhallgatók zárt, vagy akusztikailag nyitott kialakításúak lehetnek. Némely zárt modell esetében, a Sennheiser kifinomult NoiseGard® technológiáját alkalmazva, a környező zaj csaknem teljesen kiiktatható. Ami különösen akkor jön jól, amikor forgalmas helyeken szeretnél zenét hallgatni.

A Sennheiser a kagylós fejhallgató modellek széles választékát kínálja, csaknem bármely helyzethez vagy életstílushoz: nyitott vagy zárt, vezetékes vagy vezeték nélküli, játékhoz vagy otthoni sztereórendszerekhez tervezve, Bluetooth® technológiával ellátva…– fantasztikus csúcsmodellünket, a HD 800 fejhallgatót is beleértve.

38 Találatok

Filter

Vezeték nélküli/drótnélküli

Vezeték nélküli/drótnélküli
Bluetooth
Digitális vezeték nélküli – Kleer/egyéb

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Beépített hangerőszabályzó
Összehajtható / egszerűen tárolható
Hívásvezérlés
Talk Through
Surround hangzás
Transparent Hearing

Zajkioltás

Passzív zajcsillapítás
NoiseGard™

Csatlakoztatási lehetőségek

Home Audio
HiFi-rendszer
TV szett
Fejhallgató erősítő
Soft Phone
PC analóg (3,5 mm x 2)
PC USB
(Mobil)telefonok és tabletek
Apple iPhone, iPod & iPad
egyéb MP3 lejátszó
egyéb mobiltelefon
Android
Játékkonzolok
PC
  • HD1 edition celebrating Pink Floyd’s “Their Mortal Remains“ exhibition
  • A Pink Floyd-ra utaló jegyeknek (pl. gravírozott háromszögek, szivárványbevonat a fülkagylókon és sz... További információk
HUF 139,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.