Kagylós fejhallgatók

A Sennheiser fülre-fekvő fejhallgatói tökéletes választást jelentenek a részletekben gazdag, színpompás hangzáshoz. A legendás Sennheiser hangzás és a kiemelkedően kényelmes viselet méltó közeget teremt kedvenc zeneszámaid számára.

A teljes körű hangzásélmény szolgálatában

A kagylós fejhallgatók saját védett teret hoznak létre a fül körül, ahol ki tudják alakítani a megfelelő mélységet biztosító hangzásképet. A puha bőrrel, műbőrrel vagy velúrral bevont fülpárnák hosszú távon is kényelmes illeszkedést biztosítanak. A kagylós fejhallgatók zárt, vagy akusztikailag nyitott kialakításúak lehetnek. Némely zárt modell esetében, a Sennheiser kifinomult NoiseGard® technológiáját alkalmazva, a környező zaj csaknem teljesen kiiktatható. Ami különösen akkor jön jól, amikor forgalmas helyeken szeretnél zenét hallgatni.

A Sennheiser a kagylós fejhallgató modellek széles választékát kínálja, csaknem bármely helyzethez vagy életstílushoz: nyitott vagy zárt, vezetékes vagy vezeték nélküli, játékhoz vagy otthoni sztereórendszerekhez tervezve, Bluetooth® technológiával ellátva…– fantasztikus csúcsmodellünket, a HD 820 fejhallgatót is beleértve.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.