Fülre-fekvő fejhallgatók

Kedveled a teljes méretű fejhallgatók hangzását, de azt szeretnéd, ha azok könnyebbek és kevésbé terjedelmesek lennének? Akkor a Sennheiser fülre -fekvő fejhallgatói jelentik a tökéletes választást számodra – ezek teljes méretű fejhallgatók hangzását közvetítik, egy szépen a füledre simuló, kompakt konstrukcióban.

Azok számára akik a kisebb fejhallgatókat szeretik, de nem akarnak kompromisszumot kötni a hangzást illetően.

Könnyűek, egyszerűen levehetőek és kényelmesen hordhatók – a fülre-fekvő fejhallgatókat kifejezetten a mozgó és mobil munkát végző emberekre gondolva készítették. A fülpárnák pont olyan kényelmesek – noha nem olyan nagyok – mint a kagylós modellek esetében; a fülre-fekvő fejhallgatók a hosszan tartó zenehallgatáshoz szükséges minden tulajdonsággal bőségesen el vannak látva. Gyakran egy kábelbe épített távszabályzó és/vagy egy összehajtható modellhez való, masszív tartótok egészíti ki a csomagot, amely egyformán jól szól az otthoni berendezésedhez vagy mobileszközödhöz csatlakoztatva is.

A Sennheiser a nagyszerű hangzású fülre-fekvő modellek széles választékát kínálja, köztük a nagyteljesítményű MOMENTUM On-Ear modellt, könnyű PC headseteket és egyéb hordozható fejhallgatókat, díjnyertes összehajtható kivitelben.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.