Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Okostelefon headsetek

Könnyedén javíthatsz okostelefonod hangminőségén, ha a Sennheiser nagyszerű hangzású headsetjeinek egyikét csatlakoztatod hozzá. Ráadásul a mikrofonnal rendelkező, kábelbe épített, minőségi távvezérlő segítségével telefonod vezérlését is teljes körűen megoldhatod.

Headsetek, melyek még a „legokosabb” telefon hangzásán is javítanak.

A legkülönfélébb hanganyagokat hallgatod okostelefonodon keresztül: zenéidet – természetesen –, de filmek, klipek és játékok hangját is, telefonos beszélgetőpartnereid hangjáról nem is beszélve. Ezek a hangok megérdemlik, hogy igazán kiváló minőségben kerüljenek visszaadásra. Ez egy olyan dolog, amit a telefongyártók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A Sennheiser okostelefon headsetei – azon túl, hogy nagyszerűen szólnak – a telefon főbb funkcióinak vezérléséhez kábelbe épített távszabályzóval is rendelkeznek. És a kiváló minőségű mikrofonoknak köszönhetően a Te hangod is nagyszerűen szól.

A Sennheiser az okostelefon headsetek széles választékát kínálja. Némely modell Bluetooth® technológiával, illetve hallójáratba dugható, kagylós vagy fülre-fekvő kialakítással rendelkezik – de mindegyik a legendás Sennheiser hangzást kínálja.

34 Találatok

Filter

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Fülre-fekvő (szupraaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Vezeték nélküli/drótnélküli

Vezeték nélküli/drótnélküli
Bluetooth

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Hívásvezérlés
Talk Through
Beépített hangerőszabályzó
Vízálló
Surround hangzás
Összehajtható / egyszerűen tárolható
Transparent Hearing
Audio for smartphone video
Binaural recording

Zajkioltás

NoiseGard™
Passzív zajcsillapítás

Stílus

Fejpánt
Kétoldalas
Nyakpánt
Fülakasztó
EarFin
In-Ear Wireless
  • Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel. A...
  • További információk
HUF 39,900.00

Bruttó