Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Okostelefon headsetek

Könnyedén javíthatsz okostelefonod hangminőségén, ha a Sennheiser nagyszerű hangzású headsetjeinek egyikét csatlakoztatod hozzá. Ráadásul a mikrofonnal rendelkező, kábelbe épített, minőségi távvezérlő segítségével telefonod vezérlését is teljes körűen megoldhatod.

Headsetek, melyek még a „legokosabb” telefon hangzásán is javítanak.

A legkülönfélébb hanganyagokat hallgatod okostelefonodon keresztül: zenéidet – természetesen –, de filmek, klipek és játékok hangját is, telefonos beszélgetőpartnereid hangjáról nem is beszélve. Ezek a hangok megérdemlik, hogy igazán kiváló minőségben kerüljenek visszaadásra. Ez egy olyan dolog, amit a telefongyártók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A Sennheiser okostelefon headsetei – azon túl, hogy nagyszerűen szólnak – a telefon főbb funkcióinak vezérléséhez kábelbe épített távszabályzóval is rendelkeznek. És a kiváló minőségű mikrofonoknak köszönhetően a Te hangod is nagyszerűen szól.

A Sennheiser az okostelefon headsetek széles választékát kínálja. Némely modell Bluetooth® technológiával, illetve hallójáratba dugható, kagylós vagy fülre-fekvő kialakítással rendelkezik – de mindegyik a legendás Sennheiser hangzást kínálja.

34 Találatok

Filter

Fülrész

Fülre-fekvő (szupraaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)
Kagylós (cirkumaurális)

Vezeték nélküli/drótnélküli

Vezeték nélküli/drótnélküli
Bluetooth

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Hívásvezérlés
Talk Through
Beépített hangerőszabályzó
Vízálló
Surround hangzás
Összehajtható / egyszerűen tárolható
Binaural recording
Transparent Hearing
Audio for smartphone video

Zajkioltás

NoiseGard™
Passzív zajcsillapítás

Stílus

Fejpánt
Kétoldalas
Nyakpánt
Fülakasztó
EarFin
In-Ear Wireless
  • Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel. A... További információk
HUF 39,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.