Fedezd fel a Sennheisert

Ilyen érzés nagyszerű hangzást hallani

Nem számít, hogy ügyfélközpontban, irodában vagy UC (egységes kommunikációs) környezetben dolgozol – úgy fogod találni, hogy a szakemberek számára a Sennheiser jelenti a természetes választást.

MILYEN ÉRTÉKET ADUNK ÜZLETI VÁLLAKOZÁSODHOZ

Annak érdekében, hogy tökéletesen megértsd a Sennheiser üzleti headsetjeinek előnyeit, ki kell próbálnod egyet. Amint megtapasztalod a Sennheiser hangzásbeli fölényét, kezedben tartod a headsetet és meglátod, milyen kényelmes és stílusos, biztosan meg tudod ítélni, hogyan javíthatja az a munkával töltött idő minőségét és növelheti hatékonyságod.

MILYEN ÉRTÉKET ADUNK ÜZLETI VÁLLAKOZÁSODHOZ
„A hangzás a legnagyobb szenvedélyünk. Folyamatosan azt kutatjuk, hogyan tudjuk a hangot a lehető legtökéletesebben rögzíteni, továbbítani és visszaadni. Elköteleztük magunkat a tökéletes hangzás keresése mellett.“
Professor Dr. Jörg Sennheiser

A TÖRTÉNELEM A MI OLDALUNKON ÁLL

A Sennheiser neve már 70 éve jelent egyet a kiváló minőségű termékekkel a felvételkészítés, a hangátvitel és a hangreprodukció minden területén. „A hangzás a legnagyobb szenvedélyünk. Folyamatosan azt kutatjuk, hogyan tudjuk a hangot a lehető legtökéletesebben rögzíteni, továbbítani és visszaadni. Elköteleztük magunkat a tökéletes hangzás keresése mellett.” Professzor Dr. Jörg Sennheiser

A TÖRTÉNELEM A MI OLDALUNKON ÁLL

A világ vezető zenészei a Sennheisert választják

A sztárelőadók és a zenei világ szakemberei világszerte nagyra értékelik a Sennheiser hangzástisztaságát. A forgalmas irodádban vagy ügyfélközpontodban dolgozók is így lesznek ezzel.

A világ vezető zenészei a Sennheisert választják

ÉLVONALBELI HANGZÁS

Sennheiser HD hangzás és Sennheiser minőségű, tiszta beszédhang mind számodra, mind beszélgetőpartnered számára – a beszédhang mindig tiszta és teljes mértékben a beszélgetésre koncentrálhatsz, nem fog zavarni az irodában vagy az ügyfélközpontban körülvevő zaj. A Sennheiser HD hangzás és beszédhang tisztaság felülmúlhatatlan hangminőséget biztosít.

ÉLVONALBELI HANGZÁS

Díjnyertes, minőségi formatervezés

Minden egyes Sennheiser headsetet és kihangosítót úgy terveztek, hogy hangzásuk is olyan jó legyen, amilyen tetszetős a megjelenésük. A forma, a funkció és a minőség ezen egyedi kombinációját számos nemzetközi díjjal elismerték és szakemberek milliói értékelik nagyra világszerte.

Díjnyertes, minőségi formatervezés

Találd meg saját megoldásod

All Products

Find the right headsets and speakerphone for your professional needs.

Try our Headsets

Try a Sennheiser headset and experience the difference for yourself.

Case Studies

Experience companies that successfully use a Sennheiser solution in their business environment.

Related Links

 • Az üzleti igényeidnek leginkább megfelelő headset

  • Kattints az alábbi linkre, ahol különböző tanácsok és eszközök segítenek a saját üzleti igényeidnek megfelelő termék megtalálásában.

 • Garanciális feltételek

 • Parts & Accessories

 • Headset illesztőprogram

  • PC-khez való headset illesztőprogramunk biztosítja, hogy irodai Sennheiser headsetjeid zökkenőmentesen működjenek együtt a vezető SoftPhone platformokkal.

 • Irodai headsetekkel kapcsolatos marketinganyagok

  • Keresd meg a megalapozott döntéshez szükséges információkat.