Zajkioltó fejhallgatók utazáshoz

Fedezd fel újra az utazás örömét. A Sennheiser saját fejlesztésű NoiseGard® zajkioltó technológiáját tartalmazó fejhallgatók használatával még a legzajosabb környezetben is nyugodtan tudod hallgatni kedvenc zenéid vagy hangoskönyveid.

Színtiszta zenei élmény, bármerre is játsz.

Kiváló minőségű utazó fejhallgatók, melyek csodálatos hangzással varázsolnak el, bárhol is jársz: pl. repülőn, vonaton, buszon vagy egy szálloda halljában. Mivel ezek a helyek általában zajosak, az utazó fejhallgatóknak hatékonyan kell csillapítaniuk a külső zajt. Miközben a passzív zajcsillapítás is előnyös, a Sennheiser NoiseGard® technológiája egy lépéssel előrébb jár: az aktív zajcsillapítás az adott környezetre reagál. A TalkThrough funkció lehetővé teszi, hogy bármikor kommunikálhass a külvilággal, miközben a Bluetooth® technológiának köszönhetően kábelekkel sem kell bajlódnod. Gyerünk: tedd élvezetesebbé utazásaid a Sennheiser luxusminőségű utazó fejhallgatóival.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.