Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Utazó fejhallgatók – Zajkioltás

Fedezd fel újra az utazás örömét. A Sennheiser saját fejlesztésű NoiseGard® zajkioltó technológiáját tartalmazó fejhallgatók használatával még a legzajosabb környezetben is nyugodtan tudod hallgatni kedvenc zenéid vagy hangoskönyveid.

A kitűnő hangzás bárhová elkísér - Utazó fejhallgatók a hamisítatlan zeneélmény biztosításához, bármerre is jársz.

A kiváló minőségű utazó fejhallgatók gyönyörű hangzással varázsolnak el, bármerre is jársz: repülőgépen, vonaton, buszon, váróteremben… Mivel ezek a helyek általában zajosak, utazó fejhallgatódnak képesnek kell lennie a külső zajok hatékony csillapítására. Passzív, vagy még jobb, ha aktív módon: ahogyan a Sennheiser NoiseGard® technológiája. Miközben a TalkThrough funkciónak köszönhetően a fejhallgató levétele nélkül is kommunikálhatsz a külvilággal. Különösen kényelmes megoldást jelentenek utazás közben a Bluetooth fejhallgatók, mivel nem rendelkeznek óvatosan kezelendő kábellel.

13 Találatok

Filter

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Fülre-fekvő (szupraaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Vezeték nélküli/drótnélküli

Vezeték nélküli/drótnélküli
Bluetooth

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Hívásvezérlés
Talk Through
Beépített hangerőszabályzó
Összehajtható / egyszerűen tárolható

Zajkioltás

NoiseGard™
Passzív zajcsillapítás
  • Turbózd fel a hangzást a Sennheiser CX 300S fülhallgatójával, amely a Sennheiser jelátalakító techno... További információk
 

 

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.