Több platformon használható, játék fejbeszélők

A tökéletes választás univerzális játékosok számára

Legyen része az utolérhetetlen játékélményben a Sennheiser több platformon használható fejbeszélőivel. Kitűnő hi-fi hangzás, kristálytiszta beszélgetések és hosszú távon is kényelmes viselet – csupa előnyös tulajdonság, melyek ahhoz szükségesek, hogy játékodat magasabb szintre emeld.

7 Találatok

MIÉRT IS VAN SZÜKSÉG EGY GAMING HEADSETRE?

A Sennheiser név 70 éve jelent egyet a kiváló minőségű fejhallgatókkal, headsetekkel, mikrofonokkal és beépített rendszerekkel. Nevünk eggyé vált az igazi hangzással és a személyre szabott megoldásokkal, legyen szó hangfelvételről, hangátvitelről vagy hangvisszaadásról.

Fedezd fel az igazi hangzást!

A játék ideje a Te időd, és minden egyes Sennheiser gaming headsetet egyetlen küldetéssel alkottak meg: hogy tiszta, magával ragadó hangzásélményt közvetítsen. A játékfejlesztők Sennheiser felvevő-berendezéseket és headseteket használnak a videojátékok hangzásának megalkotásakor. Ezt a headsetet úgy tervezték meg, hogy ugyanolyan nagyszerű hangminőségben és részletgazdagon hallhasd a játékok hangját, ahogyan azt a fejlesztők eredetileg tervezték.

Click here for more information
Fedezd fel az igazi hangzást!

TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS

A Sennheiser az egyetlen olyan audio cég, amely a játékok hangjának rögzítéséhez használt precíziós mikrofont és a játszás közben használt headseteket is gyárt. Miért is keresgetnél bármilyen más gaming headset márkát?

TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

A hang kulcsfontosságú eleme mind a professzionális, mind az otthoni játéknak, és ha a játékban való fejlődésről beszélünk, akkor elengedhetetlen a megfelelő fejbeszélő megvásárlása. További információk

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk