Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

MOMENTUM

Minden egyes MOMENTUM fejhallgató a tökéletes hangzás létrehozása iránti igyekezetünket tükrözi. Az elsőrendű alapanyagokkal, makulátlan kidolgozással és innovatív technológiával bíró MOMENTUM több egy egyszerű fejhallgatónál. Ez a termékcsalád a hangzás iránti kompromisszumoktól mentes szenvedély megtestesítője.

Saját MOMENTUMMAL rendelkező emberek által ihletve

A MOMENTUM egy pillanatra sem áll meg. Ennek az az oka, hogy a kompromisszumoktól mentes hangzás tekintetében folyamatosan újabb magasságokat érünk el. Ezt igazolandó vess csak egy pillantást a MOMENTUM fejhallgatók legújabb generációjára. Csúcsminőségű alapanyagok, makulátlan kidolgozás és úttörő technológia – ezek azok a tulajdonságok, melyeknek köszönhetően a MOMENTUM sokkal több, mint egy egyszerű fejhallgató. Ezek a modellek a lenyűgöző hangzás feltétlen szeretetének megnyilvánulásai – akár a vezetékes, akár a vezeték nélküli változat mellett döntesz. Ezeket a fejhallgatókat azon emberek számára tervezték, akik belső indíttatásból cselekszenek, és másoknál messzebbre jutnak – ők a MOMENTUMMAL rendelkezők.

Az új generáció

A precíz és részletekben gazdag hangzás iránti szenvedélyünk az új MOMENTUM fejhallgatókban ölt testet. A kiváló minőségű alapanyagoktól (rozsdamentes acél és a legfinomabb bőr) kezdve a tökéletes kivitelezésen át a kompromisszumoktól mentes hangzásig.

Fejlesztőink az ügyfél-visszajelzések és a műszaki újítások ötvözésével az eddigi legjobb MOMENTUM fejhallgatót alkották meg.

CapTune App

CapTune App

A Te zenéd, ahogy szereted.
A Sennheiser CapTune alkalmazásával mindkettő a Tiéd lehet: egy prémium minőségű zenelejátszó és egy hatékony hangzásszabályzó eszköz, melynek segítségével tökéletesen személyre szabhatod zenéd hangulatát. További információk