MobileConnect Manager
A MobileConnect‑kezelő egyszerű kezelést és skálázhatóságot biztosít a MobileConnect-rendszere számára. Ez a központi felügyeleti pont a hálózatban található összes MobileConnect‑állomásához.
Cikkszám uid

A MobileConnect-kezelő a MobileConnect három fő komponensének egyikeként a központi felügyeleti pontot képviseli az összes MobileConnect‑állomásához. Ez egy ingyenes szoftver, amely egy helyszíni szerverre telepíthető a MobileConnect‑állomások távolról való kezeléséhez és frissítéséhez. Letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, és több felhasználó is használhatja, ha például a rendszeradminisztrátornak hozzáférést kell biztosítania az integrátornak.

A MobileConnect-kezelő használata opcionális, és a MobileConnect több (5+) MobileConnect-állomással való használatához készült. Ha nincs rá szükség, a MobileConnect úgynevezett Önálló módban is üzemeltethető, amelynél egyetlen MobileConnect-állomás is futtatható és felügyelhető egy helyi webes felület segítségével.

  • Telepítés helyszíni szerverre

  • A streamelési és a vezérlési hálózat elkülöníthető

  • Nagy mértékben skálázható: a rendszer könnyedén bővíthető további állomásokkal

  • A MobileConnect képességeinek teljes köre, pl. felhőalapú szoftverfrissítések

  • Lehetővé teszi, hogy az alkalmazás felhasználói automatikus szolgáltatásnyújtással férjenek hozzá a streaming csatornákhoz

  • A folyamatok automatizálása a MobileConnect API-val

  • A streaming csatornák QR-kódjainak megjelenítése a teremtáblák kijelzőin

  • Különböző felhasználói szerepkörök, különböző hozzáférési jogosultságokkal

Microphone Guide

Microphone Guide

The best tools make your life dramatically easier and help you solve problems, not create more. Find the right mic in our business solutions portfolio to make collaboration and learning easier – download the Business Communication Mic Guide now. További információk

Newsletter subscription

Vélemények
Be the first to write a review.

Specifications
Mit tartalmaz a csomag
Támogatás
Lépj velünk kapcsolatba
Product Support Phone

+36 23 414 057