MobileConnect App
A MobileConnect alkalmazással minden MobileConnect-audiostreamjéhez könnyedén hozzáférhet. A felhasználó egyszerűen telepíti az ingyenes alkalmazást, kiválasztja a kívánt csatornát, és elkezdi streamelni a valós idejű hangot, kiváló hangminőségben.
Cikkszám uid

A MobileConnect alkalmazás a MobileConnect három fő komponensének egyikeként az összes MobileConnect-audiostreamjének vevőjeként szolgál. Letisztult és tetszetős dizájnjának köszönhetően bárki könnyedén tudja használni, és mivel mind iOS-en, mind pedig Androidon támogatja a képernyőolvasó használatát, látássérült és vak személyek is használhatják. Mivel az emberek hallgatási beállításai és igényei eltérőek, megvalósítottuk az úgynevezett Személyi Hangasszisztenst (Personal Hearing Assistant), amellyel beállíthatja a hangzást és a beszéd érthetőségét is javítja.
Mivel számos Bluetooth-eszköz még mindig a hangkésés növekedésével jár, azt ajánljuk, hogy vezetékes hallgatóeszközöket használjon vagy csatlakoztasson indukciós nyakpántot a telefonhoz.
Az alkalmazás ingyenes, semmilyen reklámot nem tartalmaz, felhasználóink és ügyfeleink adatainak védelmét pedig rendkívül komolyan vesszük. Ez a streaming csatornák elérésének QR- és PIN-kódos védelmétől az adatok nyomon követésének a lehető legkisebb mértékűre való korlátozásáig terjed.

Letöltés (iOS): Hivatkozás

Letöltés (Android): Hivatkozás

  • Hallássegítés és hanganyag személyi hallgatása Wi-Fi-n keresztül

  • Kiváló hangminőség a helyiség bármely pontján

  • Az élő audiostream szájra illesztése

  • Saját eszköz használata: Audiostream az Ön iOS- vagy Android-eszközére

  • Higiénikus használat a saját eszköz használatának köszönhetően

  • A képernyőolvasó támogatása látássérült személyek számára

  • Személyi Hangasszisztens (Personal Hearing Assistant) a személyre szabott hangélmény biztosításához

  • Csatornalista keresési funkcióval

  • QR-kódolvasó a streaming csatornák eléréséhez

Microphone Guide

Microphone Guide

The best tools make your life dramatically easier and help you solve problems, not create more. Find the right mic in our business solutions portfolio to make collaboration and learning easier – download the Business Communication Mic Guide now. További információk

Newsletter subscription

Vélemények
Be the first to write a review.

Specifications
Mit tartalmaz a csomag
Támogatás
Lépj velünk kapcsolatba
Product Support Phone

+36 23 414 057