Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Mobileszközökkel történő felvételkészítés

Apogee technológiával felvértezve

Készíts professzionális hangfelvételeket iPhone, iPad vagy iPod touch eszközödön

Legyél akár egy helyszíni riportokhoz egyszerű audio megoldást kereső újságíró, vagy egy beszélgetést rögzíteni kívánó előadó, vagy egy szülő, aki felvételt szeretne készíteni verset szavaló gyermekéről – a Sennheiser és az Apogee új digitális csíptetős mikrofonja segít a hang professzionális rögzítésében. A ClipMic Digital és az MKE 2 Digital az Apogee A/D átalakítás terén szerzett szakértelmét a Sennheiser mikrofontervezési tudásával ötvözi, hogy a felhasználók optimális hangminőséget kölcsönözhessenek felvételeiknek. A kifejezetten iOS eszközökhöz tervezett mikrofonok egy Lightning csatlakozóval rendelkeznek, melyen keresztül közvetlenül iPhone®, iPad® vagy iPod® Touch készülékhez csatlakoztatható, rendkívül könnyen hordozható megoldást kínálva a kiváló minőségű beszédrögzítéshez.

Az Apple, az iOS®, az iPad®, az iPhone®, az iPod® és a Final Cut Pro® az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.

Beszéd

Mindazok számára tökéletes, akik egy egyszerű, kiváló minőségű megoldást keresnek ahhoz, hogy közvetlenül iPhone készülékükre rögzíthessenek podcastokat, prezentációkat, interjúkat vagy tárgyalásokat.

Beszéd

Események

Fantasztikus pillanatok történnek az életben, melyeket évek múltán is át szeretnél élni. Gyermekeid fellépései, előadásai, esküvők, évfordulók és nyugdíjas búcsúztatók – készíts felvételt ezekről az emlékekről a ClipMic Digital vagy az MKE 2 Digital és az Apogee MetaRecorder alkalmazás segítségével.

Események

Videó

Soha nem volt még egyszerűbb saját videókat készítened és megosztanod blogoldalodon, vagy barátaiddal, családtagjaiddal folytatott videobeszélgetéseid során. iPhone, iPad vagy iPod touch – mindegyik tartalmaz egy beépített kamerát, amelynek minősége túlszárnyalja a csak néhány évvel ezelőtti drága videofelszerelésekét is. Most ClipMic Digital/MKE 2 Digital mikrofon csatlakoztatásával hihetetlen hangminőség érhető el, és olyan egyedülálló mobil videokészítő megoldást hozható létre, amely bárki számára egyszerűen használható.

Videó

Film

iPhone készüléked rugalmas eszközként használhatod filmgyártáshoz is. DSLR videokamerákkal párosítva az MKE 2 Digital és egy iOS eszköz egyszerűen és hatékonyan képes professzionális minőségű filmeket készíteni. Az Apogee cég MetaRecorder alkalmazása az első olyan alkalmazás, amely egyszerű és személyre szabható megoldást kínál az audio médiafájlok rendszerezéséhez terepen forgatás közben, átalakítva a videogyártási utómunkálatok menetét.

Film

Alakítsd át a Final Cut Pro® X munkafolyamatokat

Alkalmazz metaadat címkéket – pl. kulcsszavak, kedvencek, jelölők stb. – a helyszíni felvételkészítés során, majd töltsd fel a rögzített audio és Final Cut Pro XML fájlokat a Dropboxba közvetlenül a MetaRecorder alkalmazásból. Ha Mac gépen importálsz anyagokat a Final Cut Pro alkalmazásba, a rögzített metaadat nagyban megkönnyíti a média anyagok rendezését és elemzését, lényegesen meggyorsítva az utógyártás folyamatát.

MetaRecorder App

Az Apogee MetaRecorder egy két csatornás hangrögzítő alkalmazás, melyet kifejezetten a Sennheiser csíptetős digitális mikrofonjaihoz készítettek. Az alkalmazás egyszerűen használható és professzionális minőségű, 24 bit/96 kHz-es hangfelvételeket készít, valamint olyan metaadat-alapú funkciókat kínál, amelyek leegyszerűsítik a videószerkesztést. A MetaRecorder alkalmazás a mikrofon bemeneti erősítés szabályozásához is használható. A MetaRecorder alapfunkciói – felvételkészítés indítása/megállítása, hozzáadás a kedvencekhez, jelölő hozzáadása vagy mikrofon bemeneti szint beállítása – Apple Watch-ról is kezelhetők.

Download Apogee MetaRecorder at AppStore
MetaRecorder App

5 Találatok