Hallássegítés Wi-Fi-n keresztül minden hanganyaghoz az egész oktatási intézményben

A Sennheiser MobileConnect Wi-Fi-n keresztül, élőben, kiváló minőségben képes streamelni az audiotartalmakat a diákok és a hallgatóság bármilyen mobilkészülékére. 

Alkalmazás letöltése


Ez egy könnyen használható, intuitív hallássegítő rendszer, amely a "hozd magaddal a saját eszközöd" koncepción alapul. A MobileConnect legújabb generációja három összetevőből áll: a MobileConnect állomásból, a MobileConnect Manager szoftverből és a MobileConnect alkalmazásból (iOS és Android), amely a diákok okostelefonjain használható. 

Jellemzők

Kiváló hangminőség

 • Se icon like outline 3x

A hallássegítésben elengedhetetlen az alacsony késleltetés. A MobileConnect alacsony késleltetésű hangátvitelt tesz lehetővé mobileszközökre. Valós idejű audio streameket biztosít kiváló hangminőséggel és tökéletes beszédérthetőséggel. A meglévő hálózatokba történő integrálás bárhol és bármikor lehetővé teszi a hallássegítés felhasználását.

Personal Hearing Assistant (Személyi hallássegéd)

 • Se icon touch control 3x

A Personal Hearing Assistant segítségével a felhasználók tökéletesen hozzáigazíthatják az audiojelet saját hallásigényeikhez. Az érintőképernyős vezérlés megkönnyíti és intuitívvá teszi a használatát. A hallássegéd javítja a beszédérthetőséget, és kiváló hangminőséget biztosít.

Integrálás és üzemeltetés

 • Se icon double check 3x

A MobileConnect egyszerűen integrálható a meglévő hálózati és audio infrastruktúrákba. Az egész rendszer adminisztrációja és beállítása a MobileConnect Manager segítségével végezhető el.

"Hozd magaddal a saját eszközöd"

 • Se icon mobile phone 3x

A diákok és a hallgatóság a saját eszközüket hozzák el vevőegységként. Nincs szükség további hardverre. A felhasználók számára kényelmes az ismerős eszköz használata. Az üzemeltetőknek nem kell külön erőfeszítéseket tenniük az eszközkezelés és karbantartás területén. A teljes tulajdonlási költség minimális.

QR-kód beolvasó

 • Se icon qr code 3x

A felhasználók egy csatornaazonosító megadásával vagy egy QR-kód beolvasásával férhetnek hozzá a csatornához.

Unicast átviteli technológia

 • Se icon wifi signal 3 3x

A MobileConnect segítségével Wi-Fi-n keresztül minden okostelefonra (iOS és Android) lehet továbbítani audiotartalmat.

Kompatibilis a következőkkel:
Fejhallgatók 
Hallókészülékek
Cochleáris implantátumok

Personal Hearing Assistant (Személyi hallássegéd)

A személyi hallássegéd segítségével a felhasználók egyéni hallásigényeikhez igazíthatják az audiojelet, és javíthatják a beszédérthetőséget és a hangminőséget. Az intuitív érintőképernyős vezérlés egyszerűen hozzáférhető hallássegítést tesz lehetővé a hallássérültek számára.

Personal Hearing Assistant (Személyi hallássegéd)

Rugalmas hálózati integráció

A különböző integrálási módoknak köszönhetően a MobileConnect rugalmasan integrálható bármilyen adott IT‑infrastruktúrába.

MobileConnect‑kezelő

A Kezelő üzemmódban a MobileConnect‑kezelő az összes MobileConnect‑állomás központi felügyeleti pontja. Több állomás kezelésére a legalkalmasabb, és professzionális IT‑infrastruktúrák esetében ez kínálja a legnagyobb mértékű skálázhatóságot.

MobileConnect‑kezelő

Önálló mód

A MobileConnect‑kezelő használata helyett másik lehetőségként az egyes MobileConnect‑állomások üzemeltethetők önálló módban is. Ez elősegíti a hálózati integrációt, és különösen korlátozott IT‑infrastruktúra esetében előnyös.

Önálló mód

MobileConnect‑állomás

A MobileConnect‑állomás a MobileConnect rendszer egy hardverkomponense. Mivel rendelkezik Etherneten keresztüli tápellátással, illetve XLR és Dante™ csatlakozással, a hálózatban bárhol telepíthető, akár az előadóteremben, akár egy központi szerverteremben.

Több információ itt
MobileConnect‑állomás

Seminar June 15, 2021 - MobileConnect - Personal Listening Solution

Seminar June 15, 2021 - MobileConnect - Personal Listening Solution

MobileConnect integrates into existing network infrastructure and creates audio streams transported to the MobileConnect app over the WiFi network. In this online seminar, we’ll give a full overview of the system and discuss how it can be implemented as a next generation assistive listening system, or provide high quality audio streaming for countless applications. További információk

Our success stories

Letöltések

 • Digitális prospektusok
 • User Guide & Documentation
  • User Guide & Documentation - MobileConnect Letöltés

 • Privacy & Cookies
 • Terms of Use
 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity - MobileConnect Station (890 KB) Letöltés

 • Műszaki adatlapok
  • MobileConnect System Specification (250 KB) Letöltés

Contact Us

Sennheiser MobileConnect – the innovative system for accessible hearing in Theatre, Opera and Musical. Complete the form today to learn how MobileConnect accesses new audiences.