Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

MobileConnect

Hallássegítés okostelefonon keresztül

A Sennheiser MobileConnect az audio tartalmat WiFi-n keresztül, streaming formátumban továbbítja közvetlenül a mobiltelefonra, nagyszerű minőségben. A hallgatóság így az ingyenesen letölthető MobileConnect alkalmazás segítségével egyedi ízlésének megfelelően állíthatja be a hangzást.

Személyre szabott hozzáférés diákok és egyéb hallgatóság számára

A MobileConnect a Sennheiser WiFi-alapú hallássegítő megoldása. Egyetemeken történő használatra optimalizálva, ahol a hallgatók előszeretettel használnak egyszerűen kezelhető, korszerű hangtechnikai megoldásokat. Saját eszközök használatát támogató (BYOD) megoldásként a MobileConnect tökéletes választás prózai és zenés színházak, valamint operaházak számára is.

Az úttörő hallássegítő rendszer

A MobileConnect az audio tartalmat WiFi-n keresztül, streaming formátumban továbbítja mobiltelefonodra, nagyszerű minőségben. Állítsd be a hangminőséget tetszésed szerint az ingyenesen letölthető MobileConnect alkalmazás segítségével, és hallgasd a hangot fejhallgatón, hallókészüléken vagy cochleáris implantátumon keresztül.

Personal Hearing Assistant (személyes hallássegítés)

A Fraunhofer Intézet (Institut für Digitale Medientechnologie IDMT) által kifejlesztett Personal Hearing Assistant igazán egyszerű hangzásbeállítást tesz lehetővé, az egyedi hallásigényeknek megfelelően. Ez az intuitív, érintőképernyőn keresztül szabályozható alkalmazás a hallássérültek által hallássegítésre használható, illetve segítségével bárki javíthatja a beszédérthetőséget, illetve a hangminőséget!

Personal Hearing Assistant (személyes hallássegítés)

Unicast üzemmód

A MobileConnect WiFi kapcsolaton keresztül ruházza fel az okostelefonokat (iOS és Android) hallássegítő képességekkel a világ minden táján, ami az egyedülálló – egyéb megoldások által nem kínált – Unicast üzemmódnak köszönhető. A legtöbb szolgáltató a Multicast átviteli technológiát alkalmazza, amelyet sok Android okostelefon nem támogat.

Unicast üzemmód

Hogyan működik?

Az innovatív MobileConnect hallássegítő rendszerrel az egyetemi előadáson elhangzottak WiFi kapcsolaton keresztül, valós időben és kiváló hangminőségben hallgathatók a mobileszközökön és okostelefonokon. A tanulók az ingyenes, iOS és Android változatban is rendelkezésre álló MobileConnect alkalmazás letöltésével és telepítésével, majd saját készülékükön keresztül, az egyetem WiFi hálózatához történő csatlakozással férhetnek hozzá az élő audio jelfolyamokhoz.

A legmagasabb szintű megbízhatóság

Rövid latenciaidő: A valós-idejű, streaming formátumú audio jeltovábbításnak köszönhetően a hang extrém rövid késleltetési idővel jut el a mobileszközökhöz. A rövid latenciaidő elengedhetetlen WiFi kapcsolaton keresztül történő hallássegítés esetén.

Legjobb hangminőség: Valós-idejű, streaming formátumú audio jeltovábbítás saját eszközre (BYOD), a részletgazdag hangzás és a tökéletes beszédérthetőség biztosítása érdekében.

Unicast átviteli technológia: A MobileConnect használatával a világ minden táján továbbítható a hang mobiltelefonokra (iOS és Android), WiFi kapcsolaton keresztül.

A legmagasabb szintű megbízhatóság

Gyors amortizáció – Saját eszköz használatát támogató megoldás (BYOD)

A közönség, illetve a diákok saját okostelefonjaikat használják, így nincs szükség további hardvereszközökre. A MobileConnect nem igényel karbantartást és működtetési költségei sincsenek, ami az összes fenntartási költség csökkenését és a befektetések gyorsabb megtérülését eredményezi. Kíméld meg magad az eszközök és akkuk kezeléséből, illetve a fejhallgatók tisztántartásából eredő problémáktól.

Gyors amortizáció – Saját eszköz használatát támogató megoldás (BYOD)

Gyors beállítás, egyszerű kezelés

A MobileConnect könnyen integrálható bármely meglévő audio infrastruktúrába, és egyetlen napon belül telepíthető. Csak csatlakoztasd a ConnectStation központot meglévő audio rendszeredhez, kapcsolódj a WiFi hálózatra és indítsd el az alkalmazást – már készen is állsz. A rendszer egésze könnyedén karbantartható és Admin Web Interfészen keresztül gyorsan konfigurálható.

Gyors beállítás, egyszerű kezelés

MobileConnect a Királyi Orvostudományi Társaságnál (RSM – Royal Society of Medicine)

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb orvostudományi továbbképzést kínáló szervezete az RSM, amely fontos szerepet játszik a nemzet egészségének megőrzésében. A társaság székhelye a Wimpole Street 1. szám alatt található, amely egyben London egyik elsőszámú bevárosi konferenciahelyszíne is, ahol mindig igyekeznek a legjobb feltételeket biztosítani a konferenciák résztvevői számára. Az RSM volt az első olyan szakmai szervezet, amely az Egyesült Királyságban egy Sennheiser MobileConnect hallássegítő rendszert telepített előadótermében (Guy Whittle Auditorium), egy 200.000 £-os korszerűsítési projekt részeként, amely 2016-ban valósult meg.

ConnectStation – a sokoldalú rendszerközpont

A ConnectStation egy mobileszközökhöz való WiFi-alapú többcsatornás audio jelátviteli rendszer. A rendszer bárhol használható, ahol audio jel kerül továbbításra. A ConnectStation és az ingyenes MobileConnect alkalmazás kielégítik az egyetemi előadások, beszédek, prezentációk és rendezvények során felmerülő hallássegítési igényeket.

Zökkenőmentes hálózati integráció

A MobileConnect megfelel napjaink műszaki követelményeinek. Könnyedén integrálható bármely meglévő hálózatba és audio infrastruktúrába. A rendszer tökéletesen képes együttműködni egyéb rendszerekkel és nincs szükség saját megoldásra.

Zökkenőmentes hálózati integráció

Integrációs üzemmód

Az Integrated üzemmód lehetővé teszi a MobileConnect meglévő WiFi hálózati infrastruktúrákba történő integrálását. Integrated üzemmódban hálózatonként akár 10 db ConnectStation központ is működtethető.
• Akár 10 db ConnectStation csatlakoztatása és kezelése egyetlen hálózatban.
• ConnectStation központonként 4 csatorna.
• ConnectStation központonként 100 kliens.

Integrációs üzemmód

Standalone (önálló) üzemmód

A Standalone üzemmód akkor jelent jó választást, ha nincs szükség arra, hogy a ConnectStation központot egy meglévő WiFi infrastruktúrába integráljuk. Standalone üzemmódban a hatótávolság max. 8 hozzáférési pont működtetésén keresztül növelhető.
• Hatótávolság kiterjesztés: a WiFi lefedettség növeléséhez max. 8 hozzáférési pont csatlakoztatható és kezelhető.
• A WiFi titkosítás a ConnectStation admin kezelőfelületén keresztül kezelhető.

Standalone (önálló) üzemmód

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose Sennheiser MobileConnect További információk

Downloads

 • Használati útmutató
  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect (7.7 MB) Letöltés

   Printable PDF version of the interactive user documentation

  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect Letöltés

   Interactive HTML user documentation for the MobileConnect and CinemaConnect system

 • Műszaki adatok
  • Application Note App Interface (170 KB) Letöltés

   How to implement the launch of MobileConnect/CinemaConnect App via link in the customer app

 • Műszaki adatlapok
  • System Specification MobileConnect (280 KB) Letöltés

 • Alkalmazási útmutatók
  • Requirements for network integration in Integrated Mode (120 KB) Letöltés

 • Link to download
  • Firmware download at Sennheiser Connect download area Letöltés

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
  • Quick Guide ConnectStation (380 KB) Letöltés

   Online version of printed quick guide for the ConnectStation (central unit for MobileConnect and CinemaConnect)

A gyári hangzásprogramok hangbeállításait saját igényeidnek megfelelően tudod szabályozni. Mindamellett ezek nem helyettesítik a hallókészülék specialisták által előkészített gyógyászati segédeszközöket. A MobileConnect App nem orvosi eszköz. Az alkalmazás orvostechnikai eszközzel történő összekapcsolása csak a gyártó előírásai szerint lehetséges (beleértve, de nem kizárólagosan bizonyos szoftvereket vagy hardvereket, pl. távirányítókat vagy adaptereket is). Az összes biztonsági és veszélymegelőzési útmutatást az orvosi eszköz gyártójának kell biztosítania.

Contact Us

Sennheiser MobileConnect – the innovative system for accessible hearing in Theatre, Opera and Musical. Complete the form today to learn how MobileConnect accesses new audiences.

*A megjelölt mezők kitöltése kötelező