MobileConnect
Hallássegítés okostelefonon keresztül

A Sennheiser MobileConnect az audio tartalmat WiFi-n keresztül, streaming formátumban továbbítja közvetlenül a mobiltelefonra, nagyszerű minőségben. A hallgatóság így az ingyenesen letölthető MobileConnect alkalmazás segítségével egyedi ízlésének megfelelően állíthatja be a hangzást.
Download App Cikkszám uid

Személyre szabott hozzáférés diákok és egyéb hallgatóság számára

A MobileConnect a Sennheiser WiFi-alapú hallássegítő megoldása. Egyetemeken történő használatra optimalizálva, ahol a hallgatók előszeretettel használnak egyszerűen kezelhető, korszerű hangtechnikai megoldásokat. Saját eszközök használatát támogató (BYOD) megoldásként a MobileConnect tökéletes választás prózai és zenés színházak, valamint operaházak számára is.

Egyetemek számára

Az egyetemi oktatásban semmi sem helyettesítheti a karizmatikus szellemi nagyágok lelkesítő előadásait. Milyen érzés lenne, ha nem hallanád, és ezáltal nem is éreznéd át azt, amit a többiek? A MobileConnect saját mobiltelefonod segítségével közvetít számodra nagyfelbontású hangzást.

Egyetemek számára

Hogyan működik?

Az innovatív MobileConnect hallássegítő rendszerrel az egyetemi előadáson elhangzottak WiFi kapcsolaton keresztül, valós időben és kiváló hangminőségben hallgathatók a mobileszközökön és okostelefonokon. A tanulók az ingyenes, iOS és Android változatban is rendelkezésre álló MobileConnect alkalmazás letöltésével és telepítésével, majd saját készülékükön keresztül, az egyetem WiFi hálózatához történő csatlakozással férhetnek hozzá az élő audio jelfolyamokhoz.

A legmagasabb szintű megbízhatóság

Rövid latenciaidő: A valós-idejű, streaming formátumú audio jeltovábbításnak köszönhetően a hang extrém rövid késleltetési idővel jut el a mobileszközökhöz. A rövid latenciaidő elengedhetetlen WiFi kapcsolaton keresztül történő hallássegítés esetén.

Legjobb hangminőség: Valós-idejű, streaming formátumú audio jeltovábbítás saját eszközre (BYOD), a részletgazdag hangzás és a tökéletes beszédérthetőség biztosítása érdekében.

Unicast átviteli technológia: A MobileConnect használatával a világ minden táján továbbítható a hang mobiltelefonokra (iOS és Android), WiFi kapcsolaton keresztül.

A legmagasabb szintű megbízhatóság

Gyors amortizáció – Saját eszköz használatát támogató megoldás (BYOD)

A közönség, illetve a diákok saját okostelefonjaikat használják, így nincs szükség további hardvereszközökre. A MobileConnect nem igényel karbantartást és működtetési költségei sincsenek, ami az összes fenntartási költség csökkenését és a befektetések gyorsabb megtérülését eredményezi. Kíméld meg magad az eszközök és akkuk kezeléséből, illetve a fejhallgatók tisztántartásából eredő problémáktól.

Gyors amortizáció – Saját eszköz használatát támogató megoldás (BYOD)

Gyors beállítás, egyszerű kezelés

A MobileConnect könnyen integrálható bármely meglévő audio infrastruktúrába, és egyetlen napon belül telepíthető. Csak csatlakoztasd a ConnectStation központot meglévő audio rendszeredhez, kapcsolódj a WiFi hálózatra és indítsd el az alkalmazást – már készen is állsz. A rendszer egésze könnyedén karbantartható és Admin Web Interfészen keresztül gyorsan konfigurálható.

Gyors beállítás, egyszerű kezelés

Sennheiser Education Solutions

Sennheiser Education Solutions

We offer cutting-edge digital audio technology for IT Manager, Professors and Students on a University Campus. További információk

Az úttörő hallássegítő rendszer

A MobileConnect az audio tartalmat WiFi-n keresztül, streaming formátumban továbbítja mobiltelefonodra, nagyszerű minőségben. Állítsd be a hangminőséget tetszésed szerint az ingyenesen letölthető MobileConnect alkalmazás segítségével, és hallgasd a hangot fejhallgatón, hallókészüléken vagy cochleáris implantátumon keresztül.

Personal Hearing Assistant (személyes hallássegítés)

A Fraunhofer Intézet (Institut für Digitale Medientechnologie IDMT) által kifejlesztett Personal Hearing Assistant igazán egyszerű hangzásbeállítást tesz lehetővé, az egyedi hallásigényeknek megfelelően. Ez az intuitív, érintőképernyőn keresztül szabályozható alkalmazás a hallássérültek által hallássegítésre használható, illetve segítségével bárki javíthatja a beszédérthetőséget, illetve a hangminőséget!

Personal Hearing Assistant (személyes hallássegítés)

Unicast üzemmód

A MobileConnect WiFi kapcsolaton keresztül ruházza fel az okostelefonokat (iOS és Android) hallássegítő képességekkel a világ minden táján, ami az egyedülálló – egyéb megoldások által nem kínált – Unicast üzemmódnak köszönhető. A legtöbb szolgáltató a Multicast átviteli technológiát alkalmazza, amelyet sok Android okostelefon nem támogat.

Unicast üzemmód

 

Success Stories

Success Stories

Find out why other organizations choose Sennheiser MobileConnect További információk

Letöltések

 • Transport information for Lithium-Ion batteries
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (350 KB) Letöltés

   Revision Date: 2019-12-23 Revision Number: 1.0

 • Használati útmutató
  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect Letöltés

   Interactive HTML user documentation for the MobileConnect and CinemaConnect system

  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect (7.7 MB) Letöltés

   Printable PDF version of the interactive user documentation

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
  • Quick Guide ConnectStation (380 KB) Letöltés

   Online version of printed quick guide for the ConnectStation (central unit for MobileConnect and CinemaConnect)

 • Alkalmazási útmutatók
  • Requirements for network integration in Integrated Mode (120 KB) Letöltés

 • Link to download
 • Műszaki adatlapok
  • System Specification MobileConnect (280 KB) Letöltés

 • Műszaki adatok
  • Application Note App Interface (170 KB) Letöltés

   How to implement the launch of MobileConnect/CinemaConnect App via link in the customer app

 • Digitális prospektusok

Contact Us

Sennheiser MobileConnect – the innovative system for accessible hearing in Theatre, Opera and Musical. Complete the form today to learn how MobileConnect accesses new audiences.