Microphone for camera & camcorder
MKE 440
Kompakt sztereó puskamikrofon-vakupapuccsal és külső mikrofon-bemenettel rendelkező kamerákhoz. Az oldalról érkező zaj maximális csillapítása. Masszív, teljes mértékben fémből készült ház.
HUF 136,200.00
Bruttó
Cikkszám 506258
Kereskedő keresése

Az MKE 440 két összehangolt és párosított mini puskamikrofonja biztosítja, hogy az MKE 440 – a tengelyen kívüli zajok kizárásával – azt a hangot rögzítse, amit szeretnél. Ez a tulajdonság különbözteti meg ezt a modellt a hagyományos sztereó mikrofonoktól. Az MKE 440 optimalizált akusztikai jellemzőivel és szabályozható érzékenységével ideális választás beszéd, zene vagy környezeti hangok közvetítéséhez. A rozsdamentes acél mikrohálós szélfogó csökkenti a szélzajt és segítségével a legapróbb részletekig is rögzítésre kerülnek a magasfrekvenciás hangok. Mindkét tekintetben élen jár: sztereó hangzás, mellékzajok nélkül!

 • Dupla mini puskamikrofon a fókuszban lévő hangok rögzítéséhez

 • A környezeti zaj és a háttérzaj kizárása

 • Beépített rugalmas felfüggesztés és szél elleni védelem

 • Háromfokozatú érzékenységszabályzó és mélyvágó-szűrő

 • Kompakt fémkonstrukció

 • Szabványméretű kamera-vakupapucshoz

Képzeld el a tökéletes sztereó hangzást, mellékhatások nélkül

Az MKE 440 két összehangolt és párosított mini puskamikrofonja biztosítja, hogy az MKE 440 azt a hangot rögzítse, amit szeretnél. A rozsdamentes acél mikrohálós szélfogó csökkenti a szélzajt és segítségével a legapróbb részleteket is megtartja a hangzás. Az MKE 440 kiegyensúlyozott sztereó hangérzetet biztosít, és felerősíti a kamera előtti hangforrást.

Javítsd fel DSLR felvételeid hangját

A Sennheiser fantasztikus új, szabadalmaztatott megoldása két V-alakban elhelyezett puskamikrofon, melyek a kamera vakupapucs rögzítésű mikrofonjaiként sztereó hangzást rögzítenek. Ez a konfiguráció akkora sztereó szélességet fed le, amelyet egy általános 35 mm-es objektív képes befogni képkészítéskor. A hangeloszlás nagyon egyenletes és a fókuszban kiemelkedő a beszédérthetőség.

Javítsd fel DSLR felvételeid hangját

Azt látod, amit hallasz

A két mikrofont igénylő sztereó hangzás létrehozásához általában nem szoktak puskamikrofonokat használni. Ez az oka annak, hogy számos sztereó videó hangzása meglehetősen távoli és visszhangos, miközben egy csomó nemkívánatos, a kamera fókuszán kívülről érkező zaj kerül szabadon rögzítésre.

Azt látod, amit hallasz

Egyedi és erőteljesen irányított – a V-sztereó

A két mikrofont igénylő sztereó hangzás létrehozásához általában nem szoktak puskamikrofonokat használni. Ez az oka annak, hogy számos sztereó videó hangzása meglehetősen távoli és visszhangos, miközben egy csomó nemkívánatos, a kamera fókuszán kívülről érkező zaj kerül szabadon rögzítésre.

A mi új, szabadalmaztatott megoldásunk két V-alakban elhelyezett puskamikrofon. Ez a konfiguráció akkora sztereó szélességet fed le, amelyet egy általános 35 mm-es objektív képes befogni képkészítéskor. A hangeloszlás nagyon egyenletes és a fókuszában kiemelkedő a beszédérthetőség.

Egyedi és erőteljesen irányított – a V-sztereó

Szabadalmaztatott mikrofon-felfüggesztés a kezelési zaj kivédése érdekében

A mikrofonok kezelés közben (pl. amikor mozgatod a kamerát, amelyre rögzítve vannak) hajlamosak testzajt létrehozni. Ezért látták el az MKE 440-et egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett mikrofon-felfüggesztéssel. Ez a pontosan a puskamikrofon csövének tömegéhez és méretéhez igazított megoldás optimális mértékben csillapítja a kezelési zajt. A rugalmas felfüggesztés védelméről egy fémháló gondoskodik.

Szabadalmaztatott mikrofon-felfüggesztés a kezelési zaj kivédése érdekében

Masszív konstrukció

Egy nagyon masszív és tartós rozsdamentes acél mikroháló védi a mikrofont és gondoskodik a szélzaj kiküszöböléséről. A fémháló – a hagyományos szivacs szélfogókkal ellentétben – nem tompítja a magasfrekvenciás hangokat, így nem befolyásolja hátrányosan a hangzást. Továbbá árnyékolóként védelmet nyújt az elektromágneses interferencia ellen is.

Masszív konstrukció

Széles dinamika-tartomány visszaadására képes elektronika

A beépített, akkuval táplált, széles dinamika-tartomány visszaadására képes elektronikus áramkör az MKE 440 kimeneti jelét a kamera bemeneti érzékenységéhez igazítja. Így a rendszer a legfinomabb hangoktól az üvöltő rock-zenéig képes kezelni a dinamika-tartományt. Az alulvágó szűrő csökkenti a testzajt és az alacsony-frekvenciás szélzajt. Az MKE 440 rendkívül hosszú, egyetlen pár AAA elemmel több mint 100 órás üzemidőt, és alacsony akkumulátor-feszültség (Low-batt) mellett is maximális audio teljesítményt kínál.

Széles dinamika-tartomány visszaadására képes elektronika
Fan Images

Newsletter subscription

Vélemények
Be the first to write a review.

Specifications
Mit tartalmaz a csomag
Kiegészítők

Training
Támogatás
Lépj velünk kapcsolatba
Product Support Phone

+36 23 414 057


FAQ
 • Will the MKE 440 plug into my iPhone?
  No. The MKE 440 is designed for use with devices like a DLSR cameras. Apple devices utilize a specific wiring configuration.

 • How long will the battery of the MKE 440 last?
  A pair of AA batteries will provide more than 300 hours of operating time.

 • What does the low cut filter of the MKE 440 do?
  The low cut filter limits the pick up of low frequencies and helps reduce wind noise.

 • What does the sensitivity setting on the MKE 440 do?

  The sensitivity setting helps adjust for different noise environments and different camera sensitivity settings.

  For extremely loud circumstances or if connecting to a camera with extremely high input sensitivity the sensitivity setting would need to be set to the -20dB position (ie: left position) . For normal sound circumstances and if connecting to a camera with normal input levels the sensitivity level would need to be set to the 0dB position (ie: center position). For extremely quiet sound circumstances or if connecting to a camera with low input sensitivity the sensitivity switch would need to be set to the +20dB position (ie: right position).

Letöltések

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
 • Biztonsági útmutató és a szabályozásra vonatkozó információk
  • Safety Guide and Specifications - MKE 440 (650 KB) Letöltés

 • Műszaki adatlapok
 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity - MKE 440 (700 KB) Letöltés