Photography News - EDITORS CHOICE award logo
Irányított kameramikrofon
MKE 200
Irányított kameramikrofon beépített szélvédelemmel és felfüggesztéssel a még jobb kamerába épített audio céljára. 3,5 mm-es TRS és TRRS tekercselt kábelekkel együtt, a DSLR-rel és a tükör nélküli kamerákkal vagy mobil eszközökkel való kompatibilitás érdekében.
HUF 30,900.00
Bruttó
Cikkszám 508897
Kereskedő keresése

A minőségi videók készítése manapság már nem okoz nehézséget, de ez nem mindig igaz a minőségi hangzásról. Még a zsebünkben lévő telefon is képes éles 4K felbontású videókat készíteni, de akkor miért ne legyen a hang is éppen olyan jó, mint a kép?

Bemutatjuk az MKE 200-at: a Sennheiser első lépését a hang javítására.

A zajos környezetben történő hangrögzítés többé már nem jelent problémát. Az irányított mikrofonkapszula biztosítja a hang jelenlétét, míg az olyan jellemzők, mint a beépített szélvédelem és a felfüggesztés segítségével a hang tisztább, mint valaha. Kompakt és elegáns kialakítása megfelel a fényképezőgéphez vagy a telefonhoz: ez a mikrofon mindenképpen jobbá teszi a videofelvételek hangzását.

Emelje magasabb szintre a hangzást azzal a márkával, amelyben az audio szakemberek is megbíznak. MKE 200—Hallassa hangját.


Irányított audio – Az MKE 200 mikrofon szuper-kardioid kapszulával rendelkezik, mely biztosítja a fókuszálást és a részleteket, közben pedig kizárja a nemkívánatos háttérzajt. Ideális vloggereknek és videósoknak. Ez az irányított mikrofon javítja a kamerán belüli hangminőséget, és gondoskodik a tiszta felvételekről.

Beépített szélvédő és felfüggesztés - Az összes kézi kamera érzékeny a kezelési zajra, ezért az MKE 200 integrált szélvédelmet és sokkcsillapítást kínál. Ez a két jellemző együttesen biztosítja a lehető legtisztább hangfelvételeket, a videókészítés közben. Ezt egészíti ki a mellékelt szőrös szélvédő a maximális szélzaj elleni védelem érdekében.

Kompatibilitás - A mai világban a videofelvételek jó eséllyel nem korlátozódnak egyetlen eszközre, és a mikrofon esetében sem kell, hogy így legyen. Minden MKE 200 mellé tartozék a 3,5 mm-es (1/8 hüvelykes) TRS és TRRS kábel, a DSLR-rel és tükör nélküli kamerákkal vagy mobil eszközökkel történő használat céljára.

 • Irányított mikrofon az izolált és még jobb kamerába épített audio céljára

 • Kompakt kialakítás, karcsú és stílusos kivitel

 • Beépített szélzaj elleni védelem és belső felfüggesztés a kezelési zaj minimalizálására

 • Cserélhető 3,5 mm (1/8") TRS és TRRS csatlakoztathatóság DSLR-rel és tükör nélküli kamerákkal vagy mobil eszközökkel történő használatra

 • Szabvány vakupapucs illesztés az univerzális felhasználáshoz

 • Elem nélküli működés

.
.

Ön tartalomkészítő vagy vlogger, és a videós rész rendben van, de a hangzásra nem fordított figyelmet, amikor megvásárolta a kameráját. Érthető módon, a hangzást könnyű figyelmen kívül hagyni. Íme, hogy miért fontos nem így tenni...

A hangminőség sokkal fontosabb, mint gondolná.

A digitális média mai világában közismert, hogy a gyenge videominőségű tartalmakat könnyebb megnézni, mint a rossz hangminőségű tartalmakat. Ennek oka az, hogy a hang közvetíti az üzenetet—a hang mondja el a történetet. Ha a videó hangminősége gyenge, a közönség nagyobb valószínűséggel elmarad, mert nem hallják pontosan, amit mond. Sőt, a közösségi média tartalmak túlnyomó többségét olyan mobil eszközön tekintik meg, ami a 720p-nél magasabb minőséget szinte megkülönböztethetetlenné teszi. Ez azt jelenti, hogy egy kis képernyőn még az alacsonyabb felbontású tartalom is egész tisztességesnek tűnik. Sajnos a kis képernyőn történő megtekintés éppúgy nem segíti a hangot, mint a videó. Ezért fontos, hogy meggyőződjön arról, hogy a hangja jelen van és tiszta.

A hangminőség sokkal fontosabb, mint gondolná.

Korszerűsítések várhatók...

Másodszor, a legtöbb ma eladott kamera (és még televízió is) olyan mikrofonokkal és hangszórókkal rendelkezik, amelyek sok kívánnivalót hagynak maguk után, mert a gyártó azt várja, hogy Ön egy későbbi vásárlással javítsa fel a hangzást. Ennek egyik oka a költségek alacsony szinten tartása, ám elsősorban inkább az, hogy a hangsúly a kép minőségére, nem pedig a hangra helyeződik. Tehát bizonyos értelemben a legtöbb elektronikai gyártó is szerepet játszik a hang fontosságának figyelmen kívül hagyásában. Önnek van lehetősége, hogy ezt orvosolja.

Korszerűsítések várhatók...

Nem hangszakértő? Nem gond.

Végül pedig, Önnek nem kell hangmérnöknek lennie, hogy javítsa a hangminőséget! A legtöbb esetben amire szüksége van, az egy irányított mikrofon, néhány klassz funkcióval, amelyek javítják a hangminőséget, ezáltal növekszik a produkciós érték és olyan tartalmat készíthet, amellyel kitűnhet a tömegből.

Nem hangszakértő? Nem gond.

Mindent figyelembe véve fontosabb lehet a minőségi hangzás, mint gondolnánk, ugyanakkor elérhetőbb, mint ahogy képzeljük. Arra érdemes figyelni, hogy amikor készen áll készen áll a hangzás feljavítására, akkor azt olyan márkával tegye, amelyben a profik is bíznak. Most pedig hajrá, hozzon létre tartalmakat! Legyen merész, és ami a legfontosabb, hallassa hangját.

Fan Images

Newsletter subscription

Vélemények
Be the first to write a review.

Specifications
Mit tartalmaz a csomag
 • MKE 200 kameramikrofon
 • CL 35 TRS, záró TRS-TRS tekercselt vezeték
 • CL 35 TRRS, záró TRS-TRRS tekercselt vezeték
 • MZH 200 szőrös szélfogó
 • Húzózsinóros táska
 • Rövid használati utasítás
 • Biztonsági útmutató
Támogatás
Lépj velünk kapcsolatba
Product Support Phone

+36 23 414 057


Letöltések

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
 • Biztonsági útmutató és a szabályozásra vonatkozó információk
  • Safety instructions and manufacturer declarations - MKE 200 (620 KB) Letöltés

 • Műszaki adatlapok
  • Product specification - MKE 200 (270 KB) Letöltés

  • Product specification - MKE 200 Mobile Kit (490 KB) Letöltés

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity - MKE 200 (600 KB) Letöltés