Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Audio for Video Specials

MKE Series Microphone Specials for April

Shop Now

XS Wireless Digital

A vezeték nélküliség azt jelenti, hogy nincsenek többé akadályok és zavaró körülmények, csak könnyed használat. Felszabadító megoldás zenészek és videósok számára – lépj be a vezeték nélküliség világába a bonyolult rendszerekkel járó nyűgök nélkül.

Learn more

Művészek

Ismerd meg a Sennheiser mikrofonokat használó művészeket, történetüket, aktuális turnéállomásaikat és az általuk használt felszereléseket.

Learn More

IE PRO Series

Ha tökéletesebben hallasz, az előadásmódod is tökéletesebb lesz. Többet hallani magamból.
Újragondolt fülmonitorozás.

Bővebben

SK 6212

A legmagasabb igényeknek is megfelelő, vadonatúj, teljes mértékben digitális SK 6212 rendszerünket a világ különböző részein működő, legfőbb ügyfeleinkkel karöltve fejlesztettük ki és terveztük meg.

Bővebben

Topics & Tools

Nyerj nagyobb betekintést a mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek világába.

  • Sennheiser DD ready

    • Find how best to deal with changes to laws relating to the Digital Dividend, discover the optimal equipment for your business or project and understand how to determine and operate a safe frequency setup (within current legal provisions).

  • Nemzetközi frekvencia tanácsadó

  • A digitális földfelszíni televíziózás és a vezeték nélküli mikrofonok

    • Tudj meg mindent a DVB-T (földfelszíni digitális televíziózás) és a vezeték nélküli mikrofonok kölcsönhatásáról.

  • AMBEO Music Blueprints

    • Az AMBEO Music Blueprints gyors útmutatóként szolgál arra vonatkozóan, hogy hogyan rögzítsük és keverjük az élőzenét ahhoz, hogy 3D-s hangzásélményt érjünk el fejhallgatóval vagy hangfalakkal történő zenehallgatáskor. A 3D-s, magával ragadó tartalmak készítése egy új és egyre nagyobb teret nyerő szakterület.

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.