XS Wireless Digital

A vezeték nélküliség azt jelenti, hogy nincsenek többé akadályok és zavaró körülmények, csak könnyed használat. Felszabadító megoldás zenészek és videósok számára – lépj be a vezeték nélküliség világába a bonyolult rendszerekkel járó nyűgök nélkül.

Learn more

IE PRO Series

Ha tökéletesebben hallasz, az előadásmódod is tökéletesebb lesz. Többet hallani magamból.
Újragondolt fülmonitorozás.

Bővebben

SK 6212

A legmagasabb igényeknek is megfelelő, vadonatúj, teljes mértékben digitális SK 6212 rendszerünket a világ különböző részein működő, legfőbb ügyfeleinkkel karöltve fejlesztettük ki és terveztük meg.

Bővebben

Topics & Tools

Nyerj nagyobb betekintést a mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek világába.

  • Sennheiser DD ready

    • Find how best to deal with changes to laws relating to the Digital Dividend, discover the optimal equipment for your business or project and understand how to determine and operate a safe frequency setup (within current legal provisions).

  • Nemzetközi frekvencia tanácsadó

  • A digitális földfelszíni televíziózás és a vezeték nélküli mikrofonok

    • Tudj meg mindent a DVB-T (földfelszíni digitális televíziózás) és a vezeték nélküli mikrofonok kölcsönhatásáról.

  • AMBEO Music Blueprints

    • Az AMBEO Music Blueprints gyors útmutatóként szolgál arra vonatkozóan, hogy hogyan rögzítsük és keverjük az élőzenét ahhoz, hogy 3D-s hangzásélményt érjünk el fejhallgatóval vagy hangfalakkal történő zenehallgatáskor. A 3D-s, magával ragadó tartalmak készítése egy új és egyre nagyobb teret nyerő szakterület.

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.