Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _

Mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek

Legyen az próza, dal, vagy hangszeres játék – minden egyes előadás lényegét az előadó által beleadott szenvedély, valamint a színpadon, illetve a stúdióban használt felszerelés adja. A professzionális Sennheiser mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek ezt a feladatot meggyőző erővel látják el – a világ színpadain, professzionális stúdiófelvételek készítésekor és broadcast alkalmazásokban.

A professzionális vezeték nélküli termékskála

A professzionális vezeték nélküli termékskála

A hangzás területén dolgozó szakemberekkel szemben egyre magasabbak az elvárások: több csatorna, nagyobb színpadok, bonyolultabb RF környezet, rövidebb beszerelési/beállási idő. És soha semmilyen kompromisszum. A vezeték nélküli átvitel terén szerzett szakértelmünk segít az audio szakembereknek, hogy nap mint nap megfelelhessenek ezeknek a kihívásoknak.
További információk

evolution wireless G4

evolution wireless G4

Lépést tart Önnel.
Az evolution wireless negyedik generációja a professzionális vezeték nélküli technológiát még rugalmasabbá, még egyszerűbbé és még biztonságosabbá teszi. Zenészek, filmesek, kongresszusi és előadótermi előadók számára: G4 – egy rendszer, amely az emberekkel együtt fejlődik. További információk

AMBEO® VR MIC

Nem lenne itt az ideje, hogy a VR anyagok hangzása méltó legyen azok képminőségéhez? Lépj be az AMBEO® VR mikrofonok világába: a Sennheiser 3D-s hangrögzítés terén felállított új normái a VR hanggyártást új, professzionális szintre emelik. Az AMBEO® VR mikrofon birtokában könnyedén tudsz a hallgatót körülölelő hangzást rögzíteni, merőben új és meglehetősen érzelmekkel teli élményben részesítve őt.

A VR hanganyagok gyártásának új távlatai

XS WIRELESS

Our wireless all-in-one system for music, theatre and speech combines easiest handling with reliable transmission and professional live sound — for an unmatched price.

XS WIRELESS

Topics & Tools

Nyerj nagyobb betekintést a mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek világába.

  • A digitális földfelszíni televíziózás és a vezeték nélküli mikrofonok

    • Tudj meg mindent a DVB-T (földfelszíni digitális televíziózás) és a vezeték nélküli mikrofonok kölcsönhatásáról.

  • Nemzetközi frekvencia tanácsadó

    • Ellenőrizd frekvencia tanácsadónk segítségével, hogy országodban mely frekvencia-tartományok használhatók.

  • AMBEO® Music Blueprints

    • Az AMBEO Music Blueprints gyors útmutatóként szolgál arra vonatkozóan, hogy hogyan rögzítsük és keverjük az élőzenét ahhoz, hogy 3D-s hangzásélményt érjünk el fejhallgatóval vagy hangfalakkal történő zenehallgatáskor. A 3D-s, magával ragadó tartalmak készítése egy új és egyre nagyobb teret nyerő szakterület.

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.