Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Élőzene

Énekmikrofonok és kiegészítők egy nagyszerű élőzenei előadáshoz.

Akár kézi, akár fejen hordható, vezetékes vagy vezeték nélküli mikrofonokról van szó, mindig van két jelentős kihívás, amivel az élőkoncerteken használt hangfelszerelésnek szembe kell néznie. Mindenekelőtt az előadás teljes érzelmi energiájának és dinamikájának el kell jutnia a közönséghez. Ennek eléréséhez magasan fejlett hangtechnikára van szükséged, amely érzelmekkel teli, viszont mindenféle érzelgősségtől mentes. Másodszor pedig a felszerelésnek minden körülmények között megbízhatóan kell működnie. Az élőrendezvények hangfelszerelését gyártó Sennheiser arról híres, hogy termékei mindkét küldetést tökéletesen teljesítik.

Bármely árkategóriában, bármely méretben és bármely stílusban. Nem számít, hogy a legnagyobb színpadok egyikén rendezett megakoncertről, vagy egy jazz-klubban tartott, meghitt hangulatú örömzenélésről van szó. Senkinek sem kell lemondania a legendás Sennheiser hangzásról és az innovatív hangátviteli technológiáról az élő előadásokon. Ez az énekszekción túl a hangszerekre és a színpadi monitoringra is vonatkozik.

IE 40 PRO: More control!

IE 40 PRO: More control!

The innovative diaphragm delivers a warm sound, yet powerful and precise, even in extremely loud environments. The IE 40 PRO is a superior monitoring device for musicians and DJs that adapts to every ear. További információk

121 Találatok

Filter

Típus

Lavalier
Headset
Instrument
Kézi
Puska
Camera
Wireless Monitoring

Csatlakozás

Vezeték nélküli
Vezetékes

Kapszula

900
800
5000
Neumann
6000
9000

Channels

32+
1 to 32
1 to 12

Frequency Range

2,4 GHz
1,8 GHz
UHF

Price Range

1000 - 2000
100 - 200
50-100
2000+
600 - 1000
200 - 600

Rendszer

Additional Microphones
evolution
Klasszikusok
Digital 6000
Digital 9000 rendszer
5000-es sorozat
evolution wireless G4
evolution vezeték nélküli sorozat
XS vezeték nélküli rendszerek
evolution wireless D1
2000-es sorozat

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.