?

Élőzene

Énekmikrofonok és kiegészítők egy nagyszerű élőzenei előadáshoz.

Akár kézi, akár fejen hordható, vezetékes vagy vezeték nélküli mikrofonokról van szó, mindig van két jelentős kihívás, amivel az élőkoncerteken használt hangfelszerelésnek szembe kell néznie. Mindenekelőtt az előadás teljes érzelmi energiájának és dinamikájának el kell jutnia a közönséghez. Ennek eléréséhez magasan fejlett hangtechnikára van szükséged, amely érzelmekkel teli, viszont mindenféle érzelgősségtől mentes. Másodszor pedig a felszerelésnek minden körülmények között megbízhatóan kell működnie. Az élőrendezvények hangfelszerelését gyártó Sennheiser arról híres, hogy termékei mindkét küldetést tökéletesen teljesítik.

Bármely árkategóriában, bármely méretben és bármely stílusban. Nem számít, hogy a legnagyobb színpadok egyikén rendezett megakoncertről, vagy egy jazz-klubban tartott, meghitt hangulatú örömzenélésről van szó. Senkinek sem kell lemondania a legendás Sennheiser hangzásról és az innovatív hangátviteli technológiáról az élő előadásokon. Ez az énekszekción túl a hangszerekre és a színpadi monitoringra is vonatkozik.

IE 40 PRO: Now available.

IE 40 PRO: Now available.

The innovative diaphragm delivers a warm sound, yet powerful and precise, even in extremely loud environments. The IE 40 PRO is a superior monitoring device for musicians and DJs that adapts to every ear. További információk

120 Találatok

Filter

Típus

Kézi
Instrument

Csatlakozás

Vezeték nélküli
Vezetékes

Kapszula

800
900

Channels

1 to 12
1 to 32
32+

Frequency Range

UHF
1,8 GHz

Price Range

200 - 600
600 - 1000
100 - 200
2000+
1000 - 2000

Rendszer

evolution vezeték nélküli sorozat
evolution wireless G4
evolution
XS vezeték nélküli rendszerek

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.