Jogi nyilatkozat

A Sennheiser nem vállal garanciát arra vonatkozóan, hogy az ezen internetes oldalakon szereplő információk teljes körűek, helyesek, illetve aktuálisak (képek, szövegek, árak és egyéb állítások). A Sennheiser fenntartja magának a jogot arra, hogy a itt szereplő információkat bármikor megváltoztassa vagy kiegészítse.

A Sennheiser – sem a cég, sem a vezetőség, sem az alkalmazottak – semmilyen felelősséget nem vállal az olyan közvetlen vagy közvetett károkért, beleértve az elmaradt hasznot is, amelyek az ezen weboldalon szereplő információkból erednek, vagy azokkal kapcsolatba hozhatók.

A fent említett megállapítás az ezen internetes oldalakról linken keresztül közvetlenül vagy közvetetten elérhető összes egyéb információra is vonatkozik. A Sennheiser nem vállal felelősséget azon oldalak tartalmáért, amelyek ilyen linken keresztül érhetők el.

Az információ nem hordoz magában értékesítési ajánlatot. A feltüntetett árak nem kötelező jellegűek.

A Sennheiser nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek ezen oldalak vagy információk megjelenítéséből, letöltéséből vagy tárolásából származnak.

A Sennheiser és a Georg Neumann GmbH azon terméknevei, modellnevei, terméklogói és -emblémái, amelyek a Sennheiser internetes oldalain megemlítésre kerülnek, országos, regionális és nemzetközi márkaként is jogi védelem alatt álnak.

© 2016 Sennheiser

Minden jog fenntartva. Az összes szöveget, képet, grafikát, hangot, videót és animációs fájlt, valamint elrendezést szerzői jog, valamint egyéb, a szellemi tulajdon védelmét szolgáló jogszabály is védi. Ezek nem használhatók üzleti célokra, továbbá nem másolhatók, továbbíthatók vagy változtathatók meg, illetve nem használhatók egyéb weboldalakon. A Sennheiser internetes oldalai olyan képeket is tartalmazhatnak, melyek az azokat rendelkezésre bocsátók szerzői jogvédelme alatt állnak.