Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
MKE 2 elements
MKE 2 elements
MKE 2 elements
Best of Show digital Video award logo
Külső vízálló mikrofon, kamerákhoz

MKE 2 elements

Kiváló minőségű vízálló mikrofon GoPro® HERO4 kamerákhoz

HUF 63,900.00
Bruttó
Cikkszám 507306

Akciómikrofon GoPro® HERO4 kamerákhoz

Add hozzá, ami még hiányzik. – Lenyűgöző hangzással szeretnéd kísérni gyönyörű videóid? A GoPro® HERO4 kamerákhoz kínált MKE 2 elements akciómikrofonja kiválóan teljesíti ezt a célt. Készen áll, amikor Te is. Bármit is tervezel: hegyikerékpározást, téli sportokat vagy szörfözést a nagy hullámon, az MKE 2 elements akciómikrofon hozzáteszi azt a plusz dimenziót. Így élményeid a gyönyörű videók mellett, lenyűgöző hangzás kíséretében oszthatod meg.

Audio

Tedd tökéletesebbé GoPro® kamerád

Hegyikerékpározás, szörfözés, snowboardozás... A GoPro kamerák kiválóak a lenyűgöző képminőséggel kísért látványos videók készítésében. Az MKE 2 elements akciómikrofon alakjában egy masszív megoldást tartasz a kezedben, melynek segítségével csaknem hihetetlen hangminőségben örökítheted meg az izgalmas pillanatokat. A nagyszerű Sennheiser technológiát magába sűrítő és a legszélsőségesebb helyzetekhez is alkalmazkodó MKE 2 elements akciómikrofon használatával a történések minden apró részlete megörökítésre kerül. Csak csatlakoztasd….éééés: Felvétel!

Tedd tökéletesebbé GoPro® kamerád

Minőség

Eddig csak megjelenítetted a történéseket – most tedd hallhatóvá is

A csodás hangzás pontosan azt a bizonyos pluszt adja videóidhoz, amikor igazán meg akarod igézni a közönséget. A GoPro felvételek esetében, melyeknek képei különösen magával ragadók tudnak lenni, egy tökéletesebb hangzás a nézőt a történések kellős közepébe repíti. Az MKE 2 elements akciómikrofon használatával most pontosan azt tudod pótolni, ami ahhoz hiányzott, hogy valóban professzionális és maradandó élményt szerezhess: a nagyszerű hangzást – legendás Sennheiser minőségben. Ez az a plusz, amit annyira vártál.

Eddig csak megjelenítetted a történéseket – most tedd hallhatóvá is

Szenvedély

Gazdagítsd felvételeid egy új, drámai dimenzióval

Nézz meg egy videót úgy, hogy elnémítod a hangszórókat, és meg fogod látni: a hangzás az, aminek a segítségével valóban a helyszínen érezheted magad. Egy sportoló légzése, egy közelgő hullám morajlása, vagy a hegyikerékpár gumiabroncsa alatt csikorgó kavics. Az MKE 2 elements akciómikrofonnal mindezt képes vagy rögzíteni. Tiszta, éles, pontosan körülhatárolt. Ne csak a képet, hanem az érzést és a légkört is közvetítsd.

Gazdagítsd felvételeid egy új, drámai dimenzióval

Sokoldalúság

Növeld a GoPro lehetőségeit

Vannak olyan nem mindennapi élmények és helyek, melyekre igazából ugyanúgy jellemzőek szokatlan hangjai, mint fantasztikus képei. Az MKE 2 elements akciómikrofon segítségével most mindezeket Go Pro bakancslistádra teheted. Mert ezzel a kifinomult felvevőeszközzel lehetővé válik a nagyszerű minőségű hangzást igénylő útközbeni felvételek készítése.

Növeld a GoPro lehetőségeit

Vízállóság

Az elemek támadására készen

A víz nem okoz gondot. Az MKE 2 elements akciómikrofon akár 1m nyomást is elbír. És bár a vízalatti felvételkészítésre nincs lehetőség, a felbukkanás pillanatában bevetésre kész. Nem kell tehát aggódnod az MKE 2 elements akciómikrofon miatt. Bárhová magaddal viheted, ahová a GoPro-val mész.

Az elemek támadására készen

Használhatóság

Semmi más teendőd nincs

Csak csatlakoztasd az MKE 2 elements akciómikrofont a Sennheiser egyedi BacPac Backdoor szettje segítségével GoPro kamerádhoz, és már indulhatsz is. A kiváló Sennheiser hangminőség most GoPro videóidhoz is rendelkezésre áll. Mivel az MKE 2 elements akciómikrofon tökéletesen illeszkedik az eredeti GoPro készülékházhoz, teljes és vízálló megoldást tartasz a kezedben. Így a rád váró feladatra fókuszálhatsz. Belevetni magad a történésekbe és elkapni a pillanat varázsát.

Semmi más teendőd nincs

Mit tartalmaz a csomag?

 • Akciómikrofon
 • 2 db távtartó
 • Biztonsági útmutató
 • Gyors üzembe helyezési útmutató

Műszaki jellemzők

 • Méretek
  Tok tartozékokkal: Szélblokkoló kb. 125 x 70 x 60 mm/Szélblokkoló 62 mm átmérő
 • Frekvenciamenet
  20 Hz-20 kHz
 • Tömeg
  45g
 • Iránykarakterisztika
  gömbkarakterisztikájú
 • Tárolási hőmérséklet
  -20 °C-70 °C
 • Üzemi hőmérséklet
  -10 °C-50 °C
 • Csatlakozás
  GoPro audio csatlakozás Hero 4 kamerákhoz
 • Vízvédelmi kód
  IPX7

Letöltések

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
  • Quick Guide Action Mic (MKE 2 elements) (2.8 MB) Letöltés

 • Biztonsági útmutató
  • Safety Guide Action Mic (MKE 2 elements) (1.6 MB) Letöltés

  • Safety Guide Action Mic (MKE 2 elements) Part 2 (1.9 MB) Letöltés

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of conformity MKE 2 elements (290 KB) Letöltés