Tourguide 2020-D

Amikor az információ élménnyé alakul – egész egyszerűen.

Gyors és egyszerű út a látogató-tájékoztató rendszerekhez való professzionális megoldáshoz.

MINDEN TEKINTETBEN MEGGYŐZŐ

Rendkívül egyszerű kezelésével kitűnik, professzionális funkciói meggyőzők: a Tourguide 2020-D digitális rendszer egyszerű audio megoldást kínál látogató-tájékoztatáshoz, konferenciákhoz és hallássegítéshez.

EGYSZERŰEN INTUITÍVABB

A digitális Tourguide 2020-D nem igényel különleges technikai tudást. Intelligens technológiája tökéletesen egyszerű kezelést biztosít. A rendszer gyorsan üzembe helyezhető, a vevőcsatornák egyetlen gombnyomással szinkronizálhatók, miközben a vevőegységek továbbra is a töltőállomáson pihenhetnek. Az egész rendszer az egyszerű használat jegyében készült. A HDE stethoset egy vevőegységet és egy fejhallgatót egyesít egyetlen eszközben. Felhelyezéskor automatikusan bekapcsol, így azonnal használatra kész. Ennél egyszerűbb és intuitívabb már nem is lehetne.

EGYSZERŰEN INTUITÍVABB

EGYSZERŰBBEN ELSAJÁTÍTHATÓ

A Tourguide 2020-D az engedélymentes ISM frekvenciasávban működik és ezért rendkívül gyorsan, frekvenciatervezés nélkül üzembe helyezhető. Az automatikus funkciók még inkább megkönnyítik a telepítést és a működtetést. Szükség esetén a rendszer funkciói egyedileg szabályozható bővíthetők. A gyárilag beállított frekvenciák alapértelmezett beállításai például módosíthatók, és helyhez kötött működtetés esetén professzionális antennakezeléssel a lefedettség még tovább növelhető.

EGYSZERŰBBEN ELSAJÁTÍTHATÓ

RUGALMASABBAN HASZNÁLHATÓ

Teljes rugalmasságot biztosít a legkülönfélébb forgatókönyvek esetén: a Tourguide 2020-D nemcsak a látogató-tájékoztató és tolmácsalkalmazásokhoz használható, hanem a színházak és operaházak hallássegítő eszközei is könnyen csatlakoztathatók a rendszerhez. A Tourguide 2020-D ideiglenes használatot igénylő alkalmazások és kölcsönzőcégek számára is ideális megoldás. A rendszer gyorsan és könnyen összeállítható, és professzionálisan bővíthető különféle kiegészítőkkel, például beépített töltőberendezéssel rendelkező hordtáskával. A különféle alkalmazásokhoz és igényekhez történő rugalmas alkalmazkodást pedig az EP 01, HP 02 és NP 02 fejhallgató biztosítja – melyeket kifejezetten beszéd-visszaadásra terveztek.

RUGALMASABBAN HASZNÁLHATÓ

Contact Us

Sennheiser Tourguide 2020-D – a látogató-tájékoztató rendszer, amely az információt élménnyé varázsolja. Töltsd ki az űrlapot még ma, és ismerd meg, hogyan segíthet a Tourguide 2020-D rendszer a legjobb túra-/tárlatvezetések létrehozásában.

Newsletter subscription