Az információk élménnyé alakítása.

Audio rendszerek túra-/tárlatvezetésekhez

Egy túra-/tárlatvezetés alkalmával sokkal többet kapsz egyszerű információknál – például érzelmek és élmények egész sorát. Feltéve, ha a használt eszköz alkalmas a feladatra.

Infotainment-megoldás a kiválóság jegyében

Rengeteg mondanivalód van és hatalmas mennyiségű tudást hordozol. A Sennheiser látogató-tájékoztató rendszerei többféle módon segítenek abban, hogy ezeket át is tudd adni. Ezek a rendszerek – azon túl, hogy hangodat kristálytisztán és érthetően közvetítik a látogatók felé – multimédiás alkalmazások kezelésére is képesek. Továbbá ezek a megoldások tolmácsoláshoz és hallássegítéshez is alkalmazhatók. A bármely környezetben kiemelkedő hangminőség, az egyszerű használat és a rugalmas alkalmazási lehetőségek együttesének köszönhetően látogató-tájékoztató rendszereinket akusztikai szempontból világszerte irányadó mércének tekintik.

Tourguide 2020

Thanks to digital wireless transmission technology this tour-guide system offers short set-up times and absolute ease of use. It is the ideal choice for a variety of applications, e. g. visitor guidance, assistive listening, and interpreter applications.

  • Easy operation
  • Flexibly combinable
  • Six to eight channels

Tourguide 1039

This system for visitor guidance, assistive listening, and interpreter applications is a real pro – and a versatile one. The broad receiving spectrum ensures high operational safety in any environment.

  • Natural sound
  • Versatile
  • Up to 32 channels in parallel